iyiyim sen nasılsınSlm kızlar burda olanlar ne var ne yok?
Bende iyiyim dünkü yol yorgunluğumu henüz attım ki akşama misafirim gelcek. Sıradandı şimdi hızlandıiyiyim sen nasılsınsıradan bir cumartesi ev işleri felan işte
Ayy kolay gelsin canımmBende iyiyim dünkü yol yorgunluğumu henüz attım ki akşama misafirim gelcek. Sıradandı şimdi hızlandı
cnm öyle sohbet muhabbet sitesi değil sadece kalori takibi yapılan bir yerAaaaa! Başka sitelere üye olupta bizi aldatmayın he heee=) ihmal etmeyin hu huu
İyi ozamanncnm öyle sohbet muhabbet sitesi değil sadece kalori takibi yapılan bir yer
İyidir kuzumNabersiniz cici kizlarr
açımmmmmmmmmmmmmNabersiniz cici kizlarr
Ayyy kıyamammaçımmmmmmmmmmmmm
yemem kuzum bugünkü menümü bi görsen bana hak verirsn ama 570 kalori aldım sadceAyyy kıyamammgüzel güzel bu saatde açlık en güzeli sakın bişey yeme
Ama canımm ya günde 1000 kalorinin altına düşme sağlıksızzzyemem kuzum bugünkü menümü bi görsen bana hak verirsn ama 570 kalori aldım sadce
bliyorum kuzum ama bugün misafirim vardı böyle oldu artık normalde diyette olanlar misfr varken kaçırır bnde tam tersiAma canımm ya günde 1000 kalorinin altına düşme sağlıksızzz
Bende misafirim varken hiç bişey yiyemem konuşmaktanbliyorum kuzum ama bugün misafirim vardı böyle oldu artık normalde diyette olanlar misfr varken kaçırır bnde tam tersi
o yedi ben baktım bön bönn şıpıl şıpıl oldu gözlerim ahaha
bn hep buralardayım ama kmsecikler yok yahuGece kuşlarından yokmu ? Etrafta bakim ?
Evet canım hep varsın ne güzel! İnşallah hep böyle devam eder...bn hep buralardayım ama kmsecikler yok yahu
Bu arada ben 2010 da 1. takımdaymışım teeee 860.cı sayfadan başlayan msjlarım var 64 kilocuk halimle
Şimdik 84 kiloyum vışşşşşşş
1. takımı üzerime kurmuşlar resmen şimdiki sayfa sayısı 7200 ben 865den itibaren varımEvet canım hep varsın ne güzel! İnşallah hep böyle devam eder...
Haftasonu genelde böyle oluyor herkes terkediyor gezmelerdeler...
Aaaaa! Ne güzel tesadüfyine 1. Takımdasın biraz daha işimiz var senle yanii
Düğün ne zaman ?
Yoo canım var tabi1. takımı üzerime kurmuşlar resmen şimdiki sayfa sayısı 7200 ben 865den itibaren varım
Cnm düğüne 126 gün kaldı sanırım. 5 eylülde. bu arada takımda pek fazla sohbet muhbte rastlamadım genelde mi böyle.
yani kilo ve menü bildirimi yapılıp çıkılıyor mu
ne sen sor ne ben söyliyim o konuyu canm ilk okulda bile 5 okul değiştiren biriyim benYoo canım var tabiyoğunluklardan bazen fırsat kalmıyor...
Aslında benim yine kızmam gerekiyor sanırım !
Sen nerelisin nişanlın nereli canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?