Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar ilk defa yüzde hesapladim bu işten anlayan arkadaşlarımdan rica etsem kontrol edebilirler mi
canım doğru yapmışsın bakelini ürkek alıştırma bundan sonra kendin yap çok basitmiş dimi

neden yapamıyorsun ki canım? iste öğretelim o zaman ben cuma akşamı örnek vererek açıklamıştım görmedin mi?

canım ya inan unuttum sabahtan beri ev bakıyorum daha şimdi eve geldim çok özür dilerim şimdi tartılsam olmazki ne yapsak
Güneşcim sen gelmişsin yaw bildirim yapmaya neden tartılmadın ki o andada tartılsan olurdu.denemeliydin illaki sabah olacak diye bişey yok ki?sabit bile olsaydın yada yazılsaydı iyi olurdu....şimdi bildirim yapmadı yazıldığı için haftaya yüzden ikiye bölünecek.bende sandım ki hiç gelmedin...(bu arada sana da öğretebilirim hesaplamayı bilmiyorsan eğer)

ama işte bunları önceden bilmemiz gerekiyordu sorumluluklarımızı bilmeliyiz dimi ama burada kaç kişinin emeği var

Haklısın

Dünkü menüm:
Sabah: 09.00
1 kk süzme peynir
5 tane tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates

Öğle: 12.45
5 yemek kaşığı fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt ( pulbiberli)

ara: 15.00
1 kase cacık

Akşam 18.45:
5 yemek kaşıgı fasulye
1 dilim çavdar
1 kase yoğurt

Ara: 21.00
bir poriyon meyve

Spor: 8 minute legs level 1
yan yatıp dizleri kırıp bacağı yukarı kaldırma hareketinde 65 er tane yaptım
2 mile leslie yaptım

Su: 2.5 lt

Bayıldım menüne çok güzel çok kararında hepsi

canım geç kalktık şimdi kahvaltı yapacağım sonra gelirim. Arkadaşlar çağırıyorum gelen olursa ilgilenirsen sevinirim . biz yokken hatta kim varsa burda ilgilensin. ..boş bırakmayın buraları hatunlar; )

tünaydın kızlaaaaarrrr
Dünkü menüm;
sabah 11 de 1 haşlanmış yumurta 1 etimek 1 domates
öğlen 1 de 1 nescafe
akşam 5 te 1 elma
6 da 2 kaşık taze fasülye 1 yemek kaşığı pilav 1 etimek yedim
1,5 lt su içtim, 30 dk egzersiz, 30 dk yürüyüş yaptım
ben dün uyumuş kalmışım Ispartaya gelin gdiyorum bakalım hayrlısıyla inş

Günaydııınnnn
hayırlı olsun canımm darısı başıma

Merhabalar
Dün pek giremedim, Üzgünüm Bugün tartıldım, 72.3 düm yarın inşallah 71 kiloyu görebilirim Dünkü menüm:
11.00
3 Dilim ekmek
1 porsiyon Menemen

15.00
karışık salata
1 dilim kek

18.00
1 karnıyarık, 5 kaşık pirinç pilavı

21.00
1 kase yağsız ve tuzsuz patlamış mısır, 1 dilim kek

2 litre su, 1 saat spor yaptım

canım geç kalktık şimdi kahvaltı yapacağım sonra gelirim. Arkadaşlar çağırıyorum gelen olursa ilgilenirsen sevinirim . biz yokken hatta kim varsa burda ilgilensin. ..boş bırakmayın buraları hatunlar; )
gelen olursa bakarım tabi cnm afiyet olsun sanada

teşekkr ettim çokkk amin Rabbim gönlüne göre versin inş :)
menüne gelince sabah gayet iyi ama salatalık peynir vs ile de çeşitlendireblrsin, öğlen aç değildin anca onu içtin tabi dimiii.
akşamda gayet iyi de sadece azıcık az geldi bana fasulyeyi pilavı 1-2 kaşık daha artırsan daha güzel olcak gbi kuzu

Gayet sağlıklı ve güzel bir menü afiyet olsun sporun da çok iyi
Ne kadar az yemişsin gayet güzel spor da çok iyi

kaçtan düştün canm 72.3 e ?
kahvaltıya ne desem bilemedim menemen güzel miydi kız
Birde keklerin 2 tane olması aynı gün içinde pek olmamış sanki kuzu

Benim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.

KAHVALTI
sadece 1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
4 kaşık kadar taze fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 577
su 2 litre oldu mu bilmiyorum , misafir olduğu için spor hak getire

kaçtan düştün canm 72.3 e ?
kahvaltıya ne desem bilemedim menemen güzel miydi kız
Birde keklerin 2 tane olması aynı gün içinde pek olmamış sanki kuzu
Haklısın pek olmadı ama telafi etmek için 1 saat spor yaptım takıma ilk geldiğimde 73.6 düm, ondan önce ise 74 e çıkmıştım

Evet bayağı az olmuş ama olsun iyi yine de protein çok az olmuş , ama misafirin varmış zaten o yüzden takilmiyorum ona

tam kararında bi liste olmuş bence ama gece yemeleri olmamış mümkünse 7 den sonra meyve hariç birşey yememek gerekiyor

714 kalori almışım 130unu yakmışım ama haklısın zor oluyo bazen.. sağlık bu çokta kısmamak gerekiyor
Verdi verdi şimdi okulun bitmesini bekliyorum bende

ama çok az kalori almışsın canım çokta hızlı kilo verme birden alırsın sonra ama menünü çok beğendim

kız beğenme menümü sağlıksız oldu yanlz, kalorisi düşük oldu daha doğrusu. tamam 1 seferlik birşey olmz ama 500-600 kaolri devam ederse ilerde sağlık sorunları yaşarız. o yüzden ben 700-900 arası almaya çalışıyorum.

ooo o zamn sende baya iyisin canm 73.6 dan 72.3 süper bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…