- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Nisanlın nereli nereye gelin gidiyorsun bakim?ne sen sor ne ben söyliyim o konuyu canm ilk okulda bile 5 okul değiştiren biriyim ben
Ama aslen aydınlıyım cnm
canım doğru yapmışsın bakGünaydın kızlar ilk defa yüzde hesapladim bu işten anlayan arkadaşlarımdan rica etsem kontrol edebilirler mi
neden yapamıyorsun ki canım? iste öğretelim o zaman ben cuma akşamı örnek vererek açıklamıştım görmedin mi?Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/////%)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4//%)
1. takım ortalaması:%
Kizlar yuzdeyi yapamiyorum jasmincim sen benim icin yaparmisin bu hafta 400 gram vermisim 2haftadir 200gramdi bu benim icin cok iyi ins. Haftaya 70 tam olurum
Güneşcim sen gelmişsin yaw bildirim yapmaya neden tartılmadın ki o andada tartılsan olurdu.denemeliydin illaki sabah olacak diye bişey yok ki?sabit bile olsaydın yada yazılsaydı iyi olurdu....şimdi bildirim yapmadı yazıldığı için haftaya yüzden ikiye bölünecek.bende sandım ki hiç gelmedin...(bu arada sana da öğretebilirim hesaplamayı bilmiyorsan eğer)canım ya inan unuttum sabahtan beri ev bakıyorum daha şimdi eve geldim çok özür dilerim şimdi tartılsam olmazki ne yapsak
ama işte bunları önceden bilmemiz gerekiyordusohbetten de uzak kaldığım için üzgünüm ama kardeşim kotayı fullemiş ilk gün 5-6 dizi indirmiş doldu ilk günlerde böyle kara kara gelmesini bekledim zaten şunu farkettim konuşamadıkça motivemin düştüğünü
canım doğru yapmışsın bakelini ürkek alıştırma bundan sonra kendin yap çok basitmiş dimi
neden yapamıyorsun ki canım? iste öğretelim o zaman ben cuma akşamı örnek vererek açıklamıştım görmedin mi?
Güneşcim sen gelmişsin yaw bildirim yapmaya neden tartılmadın ki o andada tartılsan olurdu.denemeliydin illaki sabah olacak diye bişey yok ki?sabit bile olsaydın yada yazılsaydı iyi olurdu....şimdi bildirim yapmadı yazıldığı için haftaya yüzden ikiye bölünecek.bende sandım ki hiç gelmedin...(bu arada sana da öğretebilirim hesaplamayı bilmiyorsan eğer)
ama işte bunları önceden bilmemiz gerekiyordusorumluluklarımızı bilmeliyiz dimi ama burada kaç kişinin emeği var
Bayıldım menüne çok güzel çok kararında hepsiDünkü menüm:
Sabah: 09.00
1 kk süzme peynir
5 tane tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
Öğle: 12.45
5 yemek kaşığı fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt ( pulbiberli)
ara: 15.00
1 kase cacık
Akşam 18.45:
5 yemek kaşıgı fasulye
1 dilim çavdar
1 kase yoğurt
Ara: 21.00
bir poriyon meyve
Spor: 8 minute legs level 1
yan yatıp dizleri kırıp bacağı yukarı kaldırma hareketinde 65 er tane yaptım
2 mile leslie yaptım
Su: 2.5 lt
ben dün uyumuş kalmışımNisanlın nereli nereye gelin gidiyorsun bakim?
GünaydııınnnnGünaydın muTlu pazarlar
Biraz daha aktif olursan sevinirim canım buralarda. bi varsın bi yoksun.Haklısın
canım geç kalktık şimdi kahvaltı yapacağım sonra gelirim. Arkadaşlar çağırıyorum gelen olursa ilgilenirsen sevinirim . biz yokken hatta kim varsa burda ilgilensin. ..boş bırakmayın buraları hatunlar; )kmse yok muu
hayırlı olsun canımm darısı başımaben dün uyumuş kalmışımIspartaya gelin gdiyorum bakalım hayrlısıyla inş
Günaydııınnnn
gelen olursa bakarım tabi cnm afiyet olsun sanadacanım geç kalktık şimdi kahvaltı yapacağım sonra gelirim. Arkadaşlar çağırıyorum gelen olursa ilgilenirsen sevinirim . biz yokken hatta kim varsa burda ilgilensin. ..boş bırakmayın buraları hatunlar; )
teşekkr ettim çokkk amin Rabbim gönlüne göre versin inş :)tünaydın kızlaaaaarrrr
Dünkü menüm;
sabah 11 de 1 haşlanmış yumurta 1 etimek 1 domates
öğlen 1 de 1 nescafe
akşam 5 te 1 elma
6 da 2 kaşık taze fasülye 1 yemek kaşığı pilav 1 etimek yedim
1,5 lt su içtim, 30 dk egzersiz, 30 dk yürüyüş yaptım
hayırlı olsun canımm darısı başıma
Gayet sağlıklı ve güzel bir menü afiyet olsunDünkü menüm:
Sabah: 09.00
1 kk süzme peynir
5 tane tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
Öğle: 12.45
5 yemek kaşığı fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt ( pulbiberli)
ara: 15.00
1 kase cacık
Akşam 18.45:
5 yemek kaşıgı fasulye
1 dilim çavdar
1 kase yoğurt
Ara: 21.00
bir poriyon meyve
Spor: 8 minute legs level 1
yan yatıp dizleri kırıp bacağı yukarı kaldırma hareketinde 65 er tane yaptım
2 mile leslie yaptım
Su: 2.5 lt
Ne kadar az yemişsintünaydın kızlaaaaarrrr
Dünkü menüm;
sabah 11 de 1 haşlanmış yumurta 1 etimek 1 domates
öğlen 1 de 1 nescafe
akşam 5 te 1 elma
6 da 2 kaşık taze fasülye 1 yemek kaşığı pilav 1 etimek yedim
1,5 lt su içtim, 30 dk egzersiz, 30 dk yürüyüş yaptım
hayırlı olsun canımm darısı başıma
kaçtan düştün canm 72.3 e ?Merhabalar
Dün pek giremedim, ÜzgünümBugün tartıldım, 72.3 düm yarın inşallah 71 kiloyu görebilirim Dünkü menüm:
11.00
3 Dilim ekmek
1 porsiyon Menemen
15.00
karışık salata
1 dilim kek
18.00
1 karnıyarık, 5 kaşık pirinç pilavı
21.00
1 kase yağsız ve tuzsuz patlamış mısır, 1 dilim kek
2 litre su, 1 saat spor yaptım
Haklısın pek olmadıkaçtan düştün canm 72.3 e ?
kahvaltıya ne desem bilemedim menemen güzel miydi kız
Birde keklerin 2 tane olması aynı gün içinde pek olmamış sanki kuzu
Evet bayağı az olmuş ama olsun iyi yine deBenim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
sadece 1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
4 kaşık kadar taze fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 577
su 2 litre oldu mu bilmiyorum , misafir olduğu için spor hak getire
tam kararında bi liste olmuş bence ama gece yemeleri olmamışMerhabalar
Dün pek giremedim, ÜzgünümBugün tartıldım, 72.3 düm yarın inşallah 71 kiloyu görebilirim Dünkü menüm:
11.00
3 Dilim ekmek
1 porsiyon Menemen
15.00
karışık salata
1 dilim kek
18.00
1 karnıyarık, 5 kaşık pirinç pilavı
21.00
1 kase yağsız ve tuzsuz patlamış mısır, 1 dilim kek
2 litre su, 1 saat spor yaptım
714 kalori almışım 130unu yakmışım ama haklısın zor oluyo bazen.. sağlık bu çokta kısmamak gerekiyorgelen olursa bakarım tabi cnm afiyet olsun sanada
teşekkr ettim çokkk amin Rabbim gönlüne göre versin inş :)
menüne gelince sabah gayet iyi ama salatalık peynir vs ile de çeşitlendireblrsin, öğlen aç değildin anca onu içtin tabi dimiii.
akşamda gayet iyi de sadece azıcık az geldi bana fasulyeyi pilavı 1-2 kaşık daha artırsan daha güzel olcak gbi kuzu
ama çok az kalori almışsın canım çokta hızlı kilo verme birden alırsın sonraBenim için berbat bir gündü misafrim vardı ve ne yaptım ne ettim ne içtim bilmiyorum sadece çok az yediğimi ve suyu az içtiğimi biliyorum.
KAHVALTI
sadece 1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA
yarım bardak cola zero
1.5 adet eti form kraker
AKŞAM
4 kaşık kadar taze fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 577
su 2 litre oldu mu bilmiyorum , misafir olduğu için spor hak getire
ooo o zamn sende baya iyisin canm 73.6 dan 72.3 süper bi gelişmeHaklısın pek olmadıama telafi etmek için 1 saat spor yaptım takıma ilk geldiğimde 73.6 düm, ondan önce ise 74 e çıkmıştım
Evet bayağı az olmuş ama olsun iyi yine deprotein çok az olmuş , ama misafirin varmış zaten o yüzden takilmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?