güzel göründü bi an gözüme rakam ne kadar düşerse o kadar güzel geliyo insanakız beğenme menümüsağlıksız oldu yanlz, kalorisi düşük oldu daha doğrusu. tamam 1 seferlik birşey olmz ama 500-600 kaolri devam ederse ilerde sağlık sorunları yaşarız. o yüzden ben 700-900 arası almaya çalışıyorum.
ay dimi dimigüzel göründü bi an gözüme rakam ne kadar düşerse o kadar güzel geliyo insana
ödül niyetine oda en güzeliay dimi dimi
ama bn şok diyetle zayıflamak istemiyorum, son kez niyet edip diyet yaptım kalıcı olsun bari diyerekten herşeyden az az yemeye gayret ediyorum. hani zayıflayınca hemen hurraaaa kızartmaya böreğe saldrmayayım, diyette de yiyeym vucudumun o ihtiyacını karşılıyım ama hergün değil 2 hafta da 1 defa mesela.
artık olmaya calisiyorum iste canimBiraz daha aktif olursan sevinirim canım buralarda. bi varsın bi yoksun.
Haklısın ama saat 9 gibi falan çok acıkıyorum, engel olamıyorum kendimetam kararında bi liste olmuş bence ama gece yemeleri olmamışmümkünse 7 den sonra meyve hariç birşey yememek gerekiyor
714 kalori almışım 130unu yakmışım ama haklısın zor oluyo bazen.. sağlık bu çokta kısmamak gerekiyor
Verdi verdi şimdi okulun bitmesini bekliyorum bende
ama çok az kalori almışsın canım çokta hızlı kilo verme birden alırsın sonraama menünü çok beğendim
Teşekkürler ama ben hep diyetin en başında böyle iyi gidiyorum sonrasında mahvediyorum yine öyle yapmazsam iyiooo o zamn sende baya iyisin canm 73.6 dan 72.3 süper bi gelişme
hadi bakalım kolay gelsinselam bayanlar suan yuruyusmdeyim tablrti koydum basari oykusu okuyarak yapiyorum 45 dk doldu bile 1 saate tamamlicam hadi hayirlisi
cnm sabıt yazalım dediler bişey demedim ıkıye bölüneceğini bilmiyordumcanım doğru yapmışsın bakelini ürkek alıştırma bundan sonra kendin yap çok basitmiş dimi
neden yapamıyorsun ki canım? iste öğretelim o zaman ben cuma akşamı örnek vererek açıklamıştım görmedin mi?
Güneşcim sen gelmişsin yaw bildirim yapmaya neden tartılmadın ki o andada tartılsan olurdu.denemeliydin illaki sabah olacak diye bişey yok ki?sabit bile olsaydın yada yazılsaydı iyi olurdu....şimdi bildirim yapmadı yazıldığı için haftaya yüzden ikiye bölünecek.bende sandım ki hiç gelmedin...(bu arada sana da öğretebilirim hesaplamayı bilmiyorsan eğer)
ama işte bunları önceden bilmemiz gerekiyordusorumluluklarımızı bilmeliyiz dimi ama burada kaç kişinin emeği var
Güle güle otur İnşallah cnm , o dediğin evi mi tuttun?kızlarrrr bu arada evi tuttum o kadar mutluyumki anlatamam
durdum durdum turnayı gözünden vurdum
muhteşem bi ev tuttum sonunda gönlüme göre bi eve geçiyorum
pazartesiden sonra neti transer ettiricem
kaç günde açılır bilen varmı
bide elektrik ve su üzerine almaya kaç para alıyolar
o değil cnm ondanda daha güzeli nasip olduGüle güle otur İnşallah cnm , o dediğin evi mi tuttun?
Mobilden girme imkanın varsa ordan girersin açılana kadar canım... Kaç gün süreceği belli olmaz belki bikaç hafta sürer...
Üzerine alma fiyatını bilmiyorum ama 2 sene önce ben sıfır ev aldım onunkileri açtırırken suya 300 elektriğe 100 tl verdim.
Eee o kadar güzel tarafın yanında bitane de negatif olsun dimi ama. Boşver çevresi güzelmiş daha ne olsun.o değil cnm ondanda daha güzeli nasip oldu
hele ev sahiplerim çok güzel insanlar
ayrıca bisiklet yolu ve yürüyüş alanıda var
tek negatif tarafı 1. kat olması
diğeri 9. kattaydı manzarası on numaraydı
amaa kahve falımda bile ne çıktı biliyomusun
sen fiziksel değişim yapcaksın kendıne dedi
koca yaz havuzdan çıkmıcam yaaaaa
sırf bu bıle mutlu olmama yetiyo
evet cnm tekirdağdayım biraz tuzlu ya 900Eee o kadar güzel tarafın yanında bitane de negatif olsun dimi ama. Boşver çevresi güzelmiş daha ne olsun.
Sen Tekirdağ'daydın dimi? Kaça tuttun ?
Yok canım eskipüskü evler bile 1000 tl burda seninki çok iyi havuzlu site sonuçta hayırlı olsun muSmutlu oturursun İnşallah evinde...evet cnm tekirdağdayım biraz tuzlu ya 900
oo iyiymiş çoook teşekkür ederim hayatım inşallah bi yerleşsem kısmetse en geç perşembe herşeyi taşımayı düşünüyorumYok canım eskipüskü evler bile 1000 tl burda seninki çok iyi havuzlu site sonuçta hayırlı olsun muSmutlu oturursun İnşallah evinde...
as cnm hoşgeldinSelamlar kuslarrrr
Hayirli olsun canim huzurla oturursun insallahoo iyiymiş çoook teşekkür ederim hayatım inşallah bi yerleşsem kısmetse en geç perşembe herşeyi taşımayı düşünüyorum
Hayirli olsun tekrardan canim nabersinas cnm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?