- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Selam kusum ben de geldimSlm kızlar ben geldim
Hoş geldin kaptancığım naber?Selam kusum ben de geldim
Deme oyle demeeeaçımmmmmmmmmmmmm
Paylasim icin cook tsk canim ben tatilde 5000 lere vurdum herhalde kaloriyi hen donmem lazim ozumeLÜTFEN OKUYALIMKızlar herkesin belli bir bazal metabolizması vardır. Bu şu demek 24 saat boyunca hiç ama hiç birşey yapmasanız sadece uzansanız dahi günlük harcayacağınız enerji yani yakacağınız kaloridir. Vücud da ki orgaların çalışması, kanın dolaşımı kalbin pompalanması, sindirilmesi, hep enerji harcar bu harcanan enerji BAZAL METABOLİZMA demektir kısaca.
...NASIL KİLO VERİYORUZ ...
Öncelikle şunu bilelim : 7.000 kalori = 1 kilo demek
1 haftada 7.000 kalori alırsanız 1 kilo alırsınız
1 haftada 7.000 kalori yakarsanız 1 kilo verirsiniz.
BU ASLA DEĞİŞMEZ VE HERKES DE AYNIDIR.
Ortalama bir bayanın bazal metabolizması 1.500 dür. yani hiç birşey yapmasanız da günde 1500 kalori yakıyorsunuz.
Kilo vermeye gelirsek ; diyelim ki bazal metabolizmanız 1.500 kalori yakıyor, sizde gün içinde ev süpürerek, bulaşık yıkayarak vb. ile 500 kalori yakıyorsunuz. Böylece günde 2.000 kalori yakmış oluyorsunuz.
Günde 2.000 kalori yakan bir bayan olarak, günde 1.000 kalorilik bir diyet yaparsanız , ne olacak ? 1.000 kalori de vucudumuz da ki mevcut yağlardan yakılacak. çünkü zaten günde KESİNLİKLE 2.000 KALORİ yakıyorsunuz...Vucud bakıcak bu bayan 2.000 kalorilik yemek yememiş diyip enerji ihtiyacınızı vucudunuz da ki yağlardan sağlıycak, yani yağlarınızı kullanarak yakacak, ihtiyacını karşılıycak... Buda zayıflamanıza sebep olacak.. Çünkü yağınızı yakıyor..
TAM TERSİ OLURSAGünde 2.000 kalori yakıyorsunuz diyelim ve siz gün içinde 3.000 kalori alıyorsunuz yiyerek. Eeee vucud sadece 2.000 ini yakıyor. Geri kalan 1.000 kalorilik yemeğinizi vucud yakamıycak ve depolayacak bünyenizde. Onlarda birike birike yağa dönüşecek... Yada bir ihtimal 2.000 kalori zaten yakıyorsunuz, baktınız 3.000 kalori yediniz, hadi spora diyip 1.000 kaloriyi de siz yakıcaksınız
Umarım anlatabilmişimdir. Bu diyet yöntemi değil, bu her ama her insan da olan NASIL KİLO VERİYORUM un cevabı kızlar
Gunduz kusu olmaz miiiGece kuşlarından yokmu ? Etrafta bakim ?
En eski sensin o zaman tatlim, demek isparta gelini olacaksin. Orda mi yasayacaksin? Calisiyor muydun tatlim sen?bn hep buralardayım ama kmsecikler yok yahu
Bu arada ben 2010 da 1. takımdaymışım teeee 860.cı sayfadan başlayan msjlarım var 64 kilocuk halimle
Şimdik 84 kiloyum vışşşşşşş
Yemekten ölecegim galibaa, iyiyim tatlim sagol sen nasilsin neler yapiyorsun?Hoş geldin kaptancığım naber?
Tatlım kilo alacaksın dur! ArtıkYemekten ölecegim galibaa, iyiyim tatlim sagol sen nasilsin neler yapiyorsun?
teşekkür ederim cnm telaşe işte arada koli bantlıyorum arada dinleniyorum şimdi tekrar işime dönüyorumHayirli olsun tekrardan canim nabersin
Herkes agzima bisey tikiyor ay sen cok zayifladin diye donunce her gun spora gitcm yaaa, hangi mac tatlim? Futbol mu hic anlamamTatlım kilo alacaksın dur! Artıkmaç izlioz eşimle iyiyim oturuyorum ....
Kolay gelsin canimteşekkür ederim cnm telaşe işte arada koli bantlıyorum arada dinleniyorum şimdi tekrar işime dönüyorum
Kolay gelsin. Bak taşınma telaşından cuma günü bildirim yapmayı unutma yine. Haberimiz olsun bi aksilik olursa bigün öncede haber verebilirsin canım.teşekkür ederim cnm telaşe işte arada koli bantlıyorum arada dinleniyorum şimdi tekrar işime dönüyorum
Aprilinee katiliyorummmKolay gelsin. Bak taşınma telaşından cuma günü bildirim yapmayı unutma yine. Haberimiz olsun bi aksilik olursa bigün öncede haber verebilirsin canım.
Bu haftaki sıkıntıdan sonra şart bunlar aynenn!Aprilinee katiliyorummm
Canım ne güzel vakit buluyorsun ben çırpınmama rağmen bukadar oluyor . Eee tabi evlende görelim bakalım şimdi rahatsınsosyestetik evet cnm en eski benm galiba kızlar ben gün boyu netteyim hatta forumdayım ama burda pek kmse olmuyor diye günlükte takılıyorum , az canlanın yahu kim bizi gaza getircek
Evet oyle gorunuyor sen bizi gaza getir tatlim o isim var sendee, durt bizi arada nerdesiniz de damlarim ben hemen, april bilir ben de hic ckmiyordum da bi izne ciktm 2 ay kadar kopma oldu haliyle. Sen canlandiriyorsun masallah grubusosyestetik evet cnm en eski benm galiba kızlar ben gün boyu netteyim hatta forumdayım ama burda pek kmse olmuyor diye günlükte takılıyorum , az canlanın yahu kim bizi gaza getircek
Kesinlikle canim iyi seyirlerBu haftaki sıkıntıdan sonra şart bunlar aynenn!
Ts/Bjk maçı canım bende çok sevmiyorum öyle işte eşlik ediyorum eşime ..
Ben yapmadim bana yarindan itibaren sorunCanım ne güzel vakit buluyorsun ben çırpınmama rağmen bukadar oluyor . Eee tabi evlende görelim bakalım şimdi rahatsınne yaptın bugün spor yaptın mı?
kuzum zaten evlenip nete girmemek için zayıflamak istiyorum ahahaCanım ne güzel vakit buluyorsun ben çırpınmama rağmen bukadar oluyor . Eee tabi evlende görelim bakalım şimdi rahatsınne yaptın bugün spor yaptın mı?
bak damlarım dedin ama damlamazsan görüşürzEvet oyle gorunuyor sen bizi gaza getir tatlim o isim var sendee, durt bizi arada nerdesiniz de damlarim ben hemen, april bilir ben de hic ckmiyordum da bi izne ciktm 2 ay kadar kopma oldu haliyle. Sen canlandiriyorsun masallah grubu
Yapılsın yarın ok? Kilo alma canım bu hafta iyi derece alalım çok isterimmmmEvet oyle gorunuyor sen bizi gaza getir tatlim o isim var sendee, durt bizi arada nerdesiniz de damlarim ben hemen, april bilir ben de hic ckmiyordum da bi izne ciktm 2 ay kadar kopma oldu haliyle. Sen canlandiriyorsun masallah grubu
Kesinlikle canim iyi seyirler
Ben yapmadim bana yarindan itibaren sorun
Ehh yeter şimdilikkuzum zaten evlenip nete girmemek için zayıflamak istiyorum ahaha
Spor yaptım lesli ile 1 mil yürüdüm , akşamda bölgesel çalışıcam egzersiz yapıcam yeter mi ustaa
bak damlarım dedin ama damlamazsan görüşürz
bu arada kaçamak yapanlara ceza yokmu burda kızlar ? birde kaptan sen misin april mi bileyim de ona göre yağcılık yapıcam
kaçamaktan kastım o gün içerisnde yenmicek olan şeyler bn bir kaç kişide denk geldim. o yüzden sordumEhh yeter şimdilikkaçamak yapan pek yokki canım? Sadece kilo alanlara var yaptırım...
Kaptan sosyestetik bende yardımcısıyım daha öğrenmedin mi sen canım ?
Demekki kaçırmışsın hep deriz oysakikaçamaktan kastım o gün içerisnde yenmicek olan şeyler bn bir kaç kişide denk geldim. o yüzden sordum
valla 2nizi bliyorum ama kim kaptan kim yardımcı blmiyorum söylenmedi bana gelmek istediğimde aprila sor dediler o kadar
bn şimcik kimseye müdahale etmiyim cnm tanışmıyorum çoğu ile alınablr vs. ama menüleri elimden geldiğince yorumluyorum. eski takımımda 1 kere ceza almıştım onda da tüm takımlara grip " ben boğazını tutamayan şişko bir maynumum " gbsinden birşey yazdırmştı koçumuzDemekki kaçırmışsın hep deriz oysakikaptanımız izindeydi yeni geldi son zamanlardaki kızlar da beni tanıdıkları için alışkanlıktan öyle derler...
Ben de kaçırmışım demekki o cıssları farketmedim zaten bikaç gündür yoğunum ...
Canım burdaki herkes birbirine karışabilir biz olmasak da sizlerde birbirinize müdahale edebilirsiniz ! Hemde acımasızca ve eleştirerek
yok yapabilirsin eskilerden alınacak kimse yok burada öyle biriside çıkarsa ben müdahale ederim canım .yorumlar ve eleştiriye açık olmayan zaten burada bi dakka durmasın...bn şimcik kimseye müdahale etmiyim cnm tanışmıyorum çoğu ile alınablr vs. ama menüleri elimden geldiğince yorumluyorum. eski takımımda 1 kere ceza almıştım onda da tüm takımlara grip " ben boğazını tutamayan şişko bir maynumum " gbsinden birşey yazdırmştı koçumuzbirde eşleştrme de yapablrsiniz burda.yani oluyorsa. şöyle 10 kişimiyiz mesela , 2 li takımlar yapılıcak 1 hafta biri koç biri kuzusu olucak birbirlerinin kilosundan sporundan sorumlu olacak. diğer hafta yer değiştiricek vs vs. hem böylece kaynaşmada oluyor eğer yapıyırsanzda bilmiyorum geçmişi kusura bakmayın şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?