Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

açımmmmmmmmmmmmm
Deme oyle demeee

Paylasim icin cook tsk canim ben tatilde 5000 lere vurdum herhalde kaloriyi hen donmem lazim ozume
Gece kuşlarından yokmu ? Etrafta bakim ?
Gunduz kusu olmaz miii
bn hep buralardayım ama kmsecikler yok yahu
Bu arada ben 2010 da 1. takımdaymışım teeee 860.cı sayfadan başlayan msjlarım var 64 kilocuk halimle
Şimdik 84 kiloyum vışşşşşşş
En eski sensin o zaman tatlim, demek isparta gelini olacaksin. Orda mi yasayacaksin? Calisiyor muydun tatlim sen?

Tatlım kilo alacaksın dur! Artık maç izlioz eşimle iyiyim oturuyorum ....
Herkes agzima bisey tikiyor ay sen cok zayifladin diye donunce her gun spora gitcm yaaa, hangi mac tatlim? Futbol mu hic anlamam
teşekkür ederim cnm telaşe işte arada koli bantlıyorum arada dinleniyorum şimdi tekrar işime dönüyorum
Kolay gelsin canim

teşekkür ederim cnm telaşe işte arada koli bantlıyorum arada dinleniyorum şimdi tekrar işime dönüyorum
Kolay gelsin. Bak taşınma telaşından cuma günü bildirim yapmayı unutma yine. Haberimiz olsun bi aksilik olursa bigün öncede haber verebilirsin canım.

sosyestetik evet cnm en eski benm galiba kızlar ben gün boyu netteyim hatta forumdayım ama burda pek kmse olmuyor diye günlükte takılıyorum , az canlanın yahu kim bizi gaza getircek

sosyestetik evet cnm en eski benm galiba kızlar ben gün boyu netteyim hatta forumdayım ama burda pek kmse olmuyor diye günlükte takılıyorum , az canlanın yahu kim bizi gaza getircek
Canım ne güzel vakit buluyorsun ben çırpınmama rağmen bukadar oluyor . Eee tabi evlende görelim bakalım şimdi rahatsın ne yaptın bugün spor yaptın mı?

Evet oyle gorunuyor sen bizi gaza getir tatlim o isim var sendee, durt bizi arada nerdesiniz de damlarim ben hemen, april bilir ben de hic ckmiyordum da bi izne ciktm 2 ay kadar kopma oldu haliyle. Sen canlandiriyorsun masallah grubu

Bu haftaki sıkıntıdan sonra şart bunlar aynenn!
Ts/Bjk maçı canım bende çok sevmiyorum öyle işte eşlik ediyorum eşime ..
Kesinlikle canim iyi seyirler

Canım ne güzel vakit buluyorsun ben çırpınmama rağmen bukadar oluyor . Eee tabi evlende görelim bakalım şimdi rahatsın ne yaptın bugün spor yaptın mı?
Ben yapmadim bana yarindan itibaren sorun

kuzum zaten evlenip nete girmemek için zayıflamak istiyorum ahaha
Spor yaptım lesli ile 1 mil yürüdüm , akşamda bölgesel çalışıcam egzersiz yapıcam yeter mi ustaa

Evet oyle gorunuyor sen bizi gaza getir tatlim o isim var sendee, durt bizi arada nerdesiniz de damlarim ben hemen, april bilir ben de hic ckmiyordum da bi izne ciktm 2 ay kadar kopma oldu haliyle. Sen canlandiriyorsun masallah grubu
bak damlarım dedin ama damlamazsan görüşürz
bu arada kaçamak yapanlara ceza yokmu burda kızlar ? birde kaptan sen misin april mi bileyim de ona göre yağcılık yapıcam

Yapılsın yarın ok? Kilo alma canım bu hafta iyi derece alalım çok isterimmmm

Ehh yeter şimdilik kaçamak yapan pek yokki canım? Sadece kilo alanlara var yaptırım...
Kaptan sosyestetik bende yardımcısıyım daha öğrenmedin mi sen canım ?

Ehh yeter şimdilik kaçamak yapan pek yokki canım? Sadece kilo alanlara var yaptırım...
Kaptan sosyestetik bende yardımcısıyım daha öğrenmedin mi sen canım ?
kaçamaktan kastım o gün içerisnde yenmicek olan şeyler bn bir kaç kişide denk geldim. o yüzden sordum
valla 2nizi bliyorum ama kim kaptan kim yardımcı blmiyorum söylenmedi bana gelmek istediğimde aprila sor dediler o kadar

Demekki kaçırmışsın hep deriz oysaki kaptanımız izindeydi yeni geldi son zamanlardaki kızlar da beni tanıdıkları için alışkanlıktan öyle derler...
Ben de kaçırmışım demekki o cıssları farketmedim zaten bikaç gündür yoğunum ...
Canım burdaki herkes birbirine karışabilir biz olmasak da sizlerde birbirinize müdahale edebilirsiniz ! Hemde acımasızca ve eleştirerek

bn şimcik kimseye müdahale etmiyim cnm tanışmıyorum çoğu ile alınablr vs. ama menüleri elimden geldiğince yorumluyorum. eski takımımda 1 kere ceza almıştım onda da tüm takımlara grip " ben boğazını tutamayan şişko bir maynumum " gbsinden birşey yazdırmştı koçumuz birde eşleştrme de yapablrsiniz burda.yani oluyorsa. şöyle 10 kişimiyiz mesela , 2 li takımlar yapılıcak 1 hafta biri koç biri kuzusu olucak birbirlerinin kilosundan sporundan sorumlu olacak. diğer hafta yer değiştiricek vs vs. hem böylece kaynaşmada oluyor eğer yapıyırsanzda bilmiyorum geçmişi kusura bakmayın şimdiden :)

yok yapabilirsin eskilerden alınacak kimse yok burada öyle biriside çıkarsa ben müdahale ederim canım .yorumlar ve eleştiriye açık olmayan zaten burada bi dakka durmasın...
He heee güzel cezaymış! Ama bu tarz cezayı hakedecek bir arkadaşa rastlamadım henüz...
Aslında bizdede şöyle gruplarımız var kilolarına göre birbirlerine müdahale eden aynı kilo aralığındakiler arasındaydı. Fakat son zamanlarda çok izne çıkan ve özel işlerinde yoğunlaşan çok arkadaşımız oldu takım birazcık dinginleşti oyüzden yeni üye alımına başladık....
Ama senin dediğin sistemi de uygulayabiliriz en kısa zamanda hazırlarım burda olanlar arasında.... Değisiklik olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…