Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

uzaktan davulun sesi güzel gelir sana göre güzel ceza sor bana nasıl utandım
sizn yöntemde iyi canm. ama birazcık yarış içine girdirmek lazım. hırs yapmamız lazım ben kendi adıma söylüyorum tabi hırs yapmazsam motive olmzsam biri tarafından hemen yelkenleri salıveriyorum

Yoksa bugün diyetimi bozdun sen ?

yok valla 693 kalori almışm hatta bugün. ama bugün bnm mola ve ödül günümdü 1 haftayı tamamladım. az kalorili dondurma yedim arada 124 kaloriydi
Canım gerçekten senin kalorilerin çok az ! 1000 ninde altına düşme bencee...

Benim bennn
Yapılsın yarın ok? Kilo alma canım bu hafta iyi derece alalım çok isterimmmm
Yapcm canim kesinlikle aksam bile olsa yapcm simdide biraz yuruyup geldim, regl olcm
Karnim hamile gibi sisti yaa
Ehh yeter şimdilik kaçamak yapan pek yokki canım? Sadece kilo alanlara var yaptırım...
Kaptan sosyestetik bende yardımcısıyım daha öğrenmedin mi sen canım ?
Yesinler seni kaptan sayilirsin sende canim
Tatlim ben izindeydim depresyonun dibindeydim hatta hedef 53 ona ulasacaktim nerdeyse ac gezmekten simdi dondum ruhen de daha iyiyim gonul isleri beni yordu anlayacagin

aynen katiliyorum aprilimee

Canım gerçekten senin kalorilerin çok az ! 1000 ninde altına düşme bencee...
biliyorum az oldugunu canm ama gerçekten yiyorum , sadece 2 gündür geç kalktığım için kahvaltı yapamadım direk öğleyle birleşik gbi oldu, o zmanda geriye ara ve akşam kalıyor. o yüzden böyle. yoksa bnde 900 civarı almak istiyorum.

Kolay gelsin. Bak taşınma telaşından cuma günü bildirim yapmayı unutma yine. Haberimiz olsun bi aksilik olursa bigün öncede haber verebilirsin canım.
interneti kestirmeden sana özelden bildirim yaparım onu yazarsın yanı kesildiği günkü kilomu olurmu cnm

Evet benzer seyler hatirliyorum bende kaptan dahil toparlaniyoruz iste talim sende yardimci olursan memnun oluruz

Kesinlikleee
Hirs kismina ben de katiliyorum canim

yok valla 693 kalori almışm hatta bugün. ama bugün bnm mola ve ödül günümdü 1 haftayı tamamladım. az kalorili dondurma yedim arada 124 kaloriydi
Ama ac geziyor gibisin sen sonradan birakmada geriai bana sorun degil, ben cok ski diye yapinca sonra tum yiyeceklere saldiriyorum

Beybiler ben saclarimi kurutup geliyorum siz kaynatin ben gelesiye kadar oje falan da surerim takilin siz

yardımcı olmk için elimden geleni yaparım cnm. 1 kere akşam açııımm yazdım kız o mu geldi aklına
menülerime baktıysan aç gezmiyorum cnm , herşeyden yiyorum hatta. ama kararında yiyorum. bak bugün ödül olarak dondurma bile yedim. ama en düşük kalorili olanı seçtim. onun dışında yağsız tost sandiwch 2 kaşık mıhlama falan yiyorum hep. diyet listem yok zaten bnm , herşeyden ama azından yemeye çalışıyorum

Dünkü menüm
Sabah 12 geç kahvaltı
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Üç zeytin
Bir domates
Bir çay
Ara 14
Yeşil çay
Bir elma
İkindi 17
Bir kase sebze çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Aksam 20
Dört kaşık makarna yağsız
Bir kase yoğurt
Ara 23
1 yeşil çay
2 lt su
30 mekik
30 dakika koşu
1 mile leslie

bayıldım aslında menüne ama neden akşam o kadar geç eşin için falan mı ?

Kızlar eskiler bilirler şöyle bir uygulamamız vardı saat 21 ve 23 arasında buralara uğrayıp sohbet ediyorduk. Müsait olan herkesi görmek isterim hergün...Bilginize!

bayıldım aslında menüne ama neden akşam o kadar geç eşin için falan mı ?
Canım farkettiysen dün geç kahvaltıyla güne başlamıştım. Ve gece 4 te yattım normal yani. Saatlere bakarsak ve tabii hsonu menüsü bu biraz düzensiz. Öyle oldu bu yüzden :)

Canım farkettiysen dün geç kahvaltıyla güne başlamıştım. Ve gece 4 te yattım normal yani. Saatlere bakarsak ve tabii hsonu menüsü bu biraz düzensiz. Öyle oldu bu yüzden :)
nasıl aklımda tutayım o kadar menüyü canm , anladım şimdi

ÜYE İZİN HAKLARI

1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler 2 ay süre ile izin kullanamaz.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etapboyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımının başlangıcı Ekim ayıdır.
(Özellikle deneme süresinde olan üyelerimizin dikkatine )

Dua edin de bu iznlere yıllara gerek kalmadan 4 ayda mezun olayım aranızdan

kızlaar ben geldimmm ancak müsait olabildim konuşmalarınızı okudum şimdi sizinimm
Kızlar eskiler bilirler şöyle bir uygulamamız vardı saat 21 ve 23 arasında buralara uğrayıp sohbet ediyorduk. Müsait olan herkesi görmek isterim hergün...Bilginize!
çok iyi bi saat seçmişsiniz
yalnız bişey sorucam vize final haftalarım oluyor benim.. o zamanlarda internete bu zamanki kadar girmiyorum her gün bildirimimi aksatmadan yapıcam onda sıkıntı olmaz ama bu zamanki kadar online olamıcam bir sıkıntı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…