Yoksa bugün diyetimi bozdun sen ?uzaktan davulun sesi güzel gelir sana göre güzel ceza sor bana nasıl utandım
sizn yöntemde iyi canm. ama birazcık yarış içine girdirmek lazım. hırs yapmamız lazım ben kendi adıma söylüyorum tabi hırs yapmazsam motive olmzsam biri tarafından hemen yelkenleri salıveriyorum
yok valla 693 kalori almışm hatta bugün. ama bugün bnm mola ve ödül günümdü 1 haftayı tamamladım. az kalorili dondurma yedim arada 124 kaloriydiYoksa bugün diyetimi bozdun sen ?
Canım gerçekten senin kalorilerin çok az ! 1000 ninde altına düşme bencee...yok valla 693 kalori almışm hatta bugün. ama bugün bnm mola ve ödül günümdü 1 haftayı tamamladım. az kalorili dondurma yedim arada 124 kaloriydi
Benim bennnkuzum zaten evlenip nete girmemek için zayıflamak istiyorum ahaha
Spor yaptım lesli ile 1 mil yürüdüm , akşamda bölgesel çalışıcam egzersiz yapıcam yeter mi ustaa
bak damlarım dedin ama damlamazsan görüşürz
bu arada kaçamak yapanlara ceza yokmu burda kızlar ? birde kaptan sen misin april mi bileyim de ona göre yağcılık yapıcam
Yapcm canim kesinlikle aksam bile olsa yapcm simdide biraz yuruyup geldim, regl olcmYapılsın yarın ok? Kilo alma canım bu hafta iyi derece alalım çok isterimmmm
Yesinler seni kaptan sayilirsin sende canimEhh yeter şimdilikkaçamak yapan pek yokki canım? Sadece kilo alanlara var yaptırım...
Kaptan sosyestetik bende yardımcısıyım daha öğrenmedin mi sen canım ?
Tatlim ben izindeydim depresyonun dibindeydim hatta hedef 53 ona ulasacaktim nerdeyse ac gezmekten simdi dondum ruhen de daha iyiyim gonul isleri beni yordu anlayacaginkaçamaktan kastım o gün içerisnde yenmicek olan şeyler bn bir kaç kişide denk geldim. o yüzden sordum
valla 2nizi bliyorum ama kim kaptan kim yardımcı blmiyorum söylenmedi bana gelmek istediğimde aprila sor dediler o kadar
aynen katiliyorum aprilimeeDemekki kaçırmışsın hep deriz oysakikaptanımız izindeydi yeni geldi son zamanlardaki kızlar da beni tanıdıkları için alışkanlıktan öyle derler...
Ben de kaçırmışım demekki o cıssları farketmedim zaten bikaç gündür yoğunum ...
Canım burdaki herkes birbirine karışabilir biz olmasak da sizlerde birbirinize müdahale edebilirsiniz ! Hemde acımasızca ve eleştirerek
biliyorum az oldugunu canm ama gerçekten yiyorum , sadece 2 gündür geç kalktığım için kahvaltı yapamadım direk öğleyle birleşik gbi oldu, o zmanda geriye ara ve akşam kalıyor. o yüzden böyle. yoksa bnde 900 civarı almak istiyorum.Canım gerçekten senin kalorilerin çok az ! 1000 ninde altına düşme bencee...
interneti kestirmeden sana özelden bildirim yaparım onu yazarsın yanı kesildiği günkü kilomu olurmu cnmKolay gelsin. Bak taşınma telaşından cuma günü bildirim yapmayı unutma yine. Haberimiz olsun bi aksilik olursa bigün öncede haber verebilirsin canım.
Evet benzer seyler hatirliyorum bende kaptan dahil toparlaniyoruz iste talim sende yardimci olursan memnun oluruzbn şimcik kimseye müdahale etmiyim cnm tanışmıyorum çoğu ile alınablr vs. ama menüleri elimden geldiğince yorumluyorum. eski takımımda 1 kere ceza almıştım onda da tüm takımlara grip " ben boğazını tutamayan şişko bir maynumum " gbsinden birşey yazdırmştı koçumuzbirde eşleştrme de yapablrsiniz burda.yani oluyorsa. şöyle 10 kişimiyiz mesela , 2 li takımlar yapılıcak 1 hafta biri koç biri kuzusu olucak birbirlerinin kilosundan sporundan sorumlu olacak. diğer hafta yer değiştiricek vs vs. hem böylece kaynaşmada oluyor eğer yapıyırsanzda bilmiyorum geçmişi kusura bakmayın şimdiden :)
Kesinlikleeeyok yapabilirsin eskilerden alınacak kimse yok burada öyle biriside çıkarsa ben müdahale ederim canım .yorumlar ve eleştiriye açık olmayan zaten burada bi dakka durmasın...
He heee güzel cezaymış! Ama bu tarz cezayı hakedecek bir arkadaşa rastlamadım henüz...
Aslında bizdede şöyle gruplarımız var kilolarına göre birbirlerine müdahale eden aynı kilo aralığındakiler arasındaydı. Fakat son zamanlarda çok izne çıkan ve özel işlerinde yoğunlaşan çok arkadaşımız oldu takım birazcık dinginleşti oyüzden yeni üye alımına başladık....
Ama senin dediğin sistemi de uygulayabiliriz en kısa zamanda hazırlarım burda olanlar arasında.... Değisiklik olur!
Hirs kismina ben de katiliyorum canimuzaktan davulun sesi güzel gelir sana göre güzel ceza sor bana nasıl utandım
sizn yöntemde iyi canm. ama birazcık yarış içine girdirmek lazım. hırs yapmamız lazım ben kendi adıma söylüyorum tabi hırs yapmazsam motive olmzsam biri tarafından hemen yelkenleri salıveriyorum
Ama ac geziyor gibisin sen sonradan birakmada geriai bana sorun degil, ben cok ski diye yapinca sonra tum yiyeceklere saldiriyorumyok valla 693 kalori almışm hatta bugün. ama bugün bnm mola ve ödül günümdü 1 haftayı tamamladım. az kalorili dondurma yedim arada 124 kaloriydi
Tamam canım sen yeterki bildirde gerisi mühim değil habersiz bırakma biziinterneti kestirmeden sana özelden bildirim yaparım onu yazarsın yanı kesildiği günkü kilomu olurmu cnm
süslü seni grsrz bebem =)Beybiler ben saclarimi kurutup geliyorum siz kaynatin ben gelesiye kadar oje falan da surerim takilin siz
yardımcı olmk için elimden geleni yaparım cnm. 1 kere akşam açııımm yazdım kız o mu geldi aklınaEvet benzer seyler hatirliyorum bende kaptan dahil toparlaniyoruz iste talim sende yardimci olursan memnun oluruz
Kesinlikleee
Hirs kismina ben de katiliyorum canim
Ama ac geziyor gibisin sen sonradan birakmada geriai bana sorun degil, ben cok ski diye yapinca sonra tum yiyeceklere saldiriyorum
bayıldım aslında menüne ama neden akşam o kadar geç eşin için falan mı ?Dünkü menüm
Sabah 12 geç kahvaltı
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Üç zeytin
Bir domates
Bir çay
Ara 14
Yeşil çay
Bir elma
İkindi 17
Bir kase sebze çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Aksam 20
Dört kaşık makarna yağsız
Bir kase yoğurt
Ara 23
1 yeşil çay
2 lt su
30 mekik
30 dakika koşu
1 mile leslie
Canım farkettiysen dün geç kahvaltıyla güne başlamıştım. Ve gece 4 te yattım normal yani. Saatlere bakarsak ve tabii hsonu menüsü bu biraz düzensiz. Öyle oldu bu yüzden :)bayıldım aslında menüne ama neden akşam o kadar geç eşin için falan mı ?
nasıl aklımda tutayım o kadar menüyü canm , anladım şimdiCanım farkettiysen dün geç kahvaltıyla güne başlamıştım. Ve gece 4 te yattım normal yani. Saatlere bakarsak ve tabii hsonu menüsü bu biraz düzensiz. Öyle oldu bu yüzden :)
Yaaa biz boşuna yazmıyoruz o saatleri canım; )nasıl aklımda tutayım o kadar menüyü canm , anladım şimdi
Dua edin de bu iznlere yıllara gerek kalmadan 4 ayda mezun olayım aranızdanÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler 2 ay süre ile izin kullanamaz.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etapboyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımının başlangıcı Ekim ayıdır.
(Özellikle deneme süresinde olan üyelerimizin dikkatine )
çok iyi bi saat seçmişsinizKızlar eskiler bilirler şöyle bir uygulamamız vardı saat 21 ve 23 arasında buralara uğrayıp sohbet ediyorduk. Müsait olan herkesi görmek isterim hergün...Bilginize!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?