- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İNŞALLAH CANIM; ) sadece sohbete gelirsin artık çıtır gelin.Dua edin de bu iznlere yıllara gerek kalmadan 4 ayda mezun olayım aranızdan
ayy inşallah canım ya umarım istediğine en kısa zamanda kavuşursun..Dua edin de bu iznlere yıllara gerek kalmadan 4 ayda mezun olayım aranızdan
amin canm amin :)İNŞALLAH CANIM; ) sadece sohbete gelirsin artık çıtır gelin.
amin sende canm :)ayy inşallah canım ya umarım istediğine en kısa zamanda kavuşursun..
Hoşgeldin. haber verdiğin sürece sıkıntı olmaz canım. Ama tabi hergün menü bildirimi isteriz ve her cuma tartı bildirimi!kızlaar ben geldimmm ancak müsait olabildim konuşmalarınızı okudum şimdi sizinimm
çok iyi bi saat seçmişsiniz
yalnız bişey sorucam vize final haftalarım oluyor benim.. o zamanlarda internete bu zamanki kadar girmiyorum her gün bildirimimi aksatmadan yapıcam onda sıkıntı olmaz ama bu zamanki kadar online olamıcam bir sıkıntı olur mu acaba?
tabi kii onları hiç aksatmaammHoşgeldin. haber verdiğin sürece sıkıntı olmaz canım. Ama tabi hergün menü bildirimi isteriz ve her cuma tartı bildirimi!
Inşallah hadi bakalım; )tabi kii onları hiç aksatmaamm
Hiç bir eksiğimiz yok hahaa hatta fazlamız varbiz neden yapamayalım ??? ne eksiğimiz var kızlar ???
Eki Görüntüle 1516125
Kesinlikle canım ben bayağı yol aldım zaten ama tabi şımarmayacağım yola devam hadi bakalım gitsin kilolarOnunda vardı vermiş ne güzel biz neden veremeyelim ki dimi.
april peki incelmeyi ne kadar sürede yada kaç kilo verdikten sonra farkediosun ?Kesinlikle canım ben bayağı yol aldım zaten ama tabi şımarmayacağım yola devam hadi bakalım gitsin kilolar
iyi geceler canm tatlı rüyalarkızlaar ben yatıyorum yarın erken kalkcam iyigeceler hepinize öpüyorum kocaman
İyi geceler sana canımkızlaar ben yatıyorum yarın erken kalkcam iyigeceler hepinize öpüyorum kocaman
Canım ben 15 kg verdikten sonra farkettim ve farkedildim.april peki incelmeyi ne kadar sürede yada kaç kilo verdikten sonra farkediosun ?
iyi geceler canm tatlı rüyalar
anladım cnm inş bnde düğüne kadar verebilirim çok istiyorum yaCanım ben 15 kg verdikten sonra farkettim ve farkedildim.
Susluyum kiiTamam canım sen yeterki bildirde gerisi mühim değil habersiz bırakma bizi
süslü seni grsrz bebem =)
Afiyet olsun canimyardımcı olmk için elimden geleni yaparım cnm. 1 kere akşam açııımm yazdım kız o mu geldi aklına
menülerime baktıysan aç gezmiyorum cnm , herşeyden yiyorum hatta. ama kararında yiyorum. bak bugün ödül olarak dondurma bile yedim. ama en düşük kalorili olanı seçtim. onun dışında yağsız tost sandiwch 2 kaşık mıhlama falan yiyorum hep. diyet listem yok zaten bnm , herşeyden ama azından yemeye çalışıyorum
Aynen kizlar bi ugrayin bakin ne oluyor diye yahuKızlar eskiler bilirler şöyle bir uygulamamız vardı saat 21 ve 23 arasında buralara uğrayıp sohbet ediyorduk. Müsait olan herkesi görmek isterim hergün...Bilginize!
Insallah tatlimDua edin de bu iznlere yıllara gerek kalmadan 4 ayda mezun olayım aranızdan
Canim bozma moralini citir gelin olursun sen de azimlisin masallah yaparsin senanladım cnm inş bnde düğüne kadar verebilirim çok istiyorum yahem kendim hem ailem hem nişanlım için
hatta ve hatta onun ailesi içinde. kimse kötü söz söylemiyor ama zayıflasan daha iyi olucak diyolar. hatta ben diyete nasıl başladım geçen hafta bliyor musun ? görümcem nişanlıma demiş ki " ben nette büyük beden gelinlik buldum ama ervaya atmadım yanlş anlar üzülür falan diye, aslında zayflasa biraz iyi olur yoksa gelinlk diktrmek zorunda kalablr çok model yok byük beden de " demiş. öyle bi oturdu ki acı gerçekler yüzüme.... geç bile kalmışm dedim ...
Canım zaten demiş diyeceğini ama bi yöndende sana hırs yaptırmış iyi olmuş tabiki kim istemez zayıf gelin olmayı. Bende gelin olduğumda 62 kg falandım yine iyiymişim diyorum şu zamanki halime bakınca. İnşallah sende verirsin de güzel güzel fotoların olur ...anladım cnm inş bnde düğüne kadar verebilirim çok istiyorum yahem kendim hem ailem hem nişanlım için
hatta ve hatta onun ailesi içinde. kimse kötü söz söylemiyor ama zayıflasan daha iyi olucak diyolar. hatta ben diyete nasıl başladım geçen hafta bliyor musun ? görümcem nişanlıma demiş ki " ben nette büyük beden gelinlik buldum ama ervaya atmadım yanlş anlar üzülür falan diye, aslında zayflasa biraz iyi olur yoksa gelinlk diktrmek zorunda kalablr çok model yok byük beden de " demiş. öyle bi oturdu ki acı gerçekler yüzüme.... geç bile kalmışm dedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?