- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Pulbiberli ye canım metobolizmayı hızlandırır.Müsli ile doyamam ki ben simitim de yok bn yumurta haşlamaya gidiyorum ya
Teşekkür ederim.. Görüşmek üzere...Tamam canım izinli yazarız ...
Peki cuma kilo bildirimi yapip mi izne ayrilcaksin ? Yada yapmadan mı canım ?Teşekkür ederim.. Görüşmek üzere...
Tamam cnm senide eklerim çok isteklisin senimi kırcamBende söliycem hedefimi yaa
benm hedefim ayın 11 inde 80 olmak, 1 haftam var
Tamammmm canım bakalım ulaşabilecekmisin?hedefine ? Sonra yine grsrz ben yemeğe gidiyorumyok kuzum yazma ben kendim ortada takılayım , kendi kendime yarıştayım
afiyet olsunTamammmm canım bakalım ulaşabilecekmisin?hedefine ? Sonra yine grsrz ben yemeğe gidiyorum
canım neye sıkılıyprsan umarım biran önce çözüme ulaşır..izne ayrıl ama bizi unutma tamam mı..çabucak eski enerjinle geri gelGünaydın kızlar.. Geçen Cuma bildirim yapmayı unutmuşum.. farkettiğimde c.tesi olmuştu..
Ve o zamn fark ettim ki son birkaç haftadır pek iyi değilim.. Bu aralar pek sıkıntılı geçti hatta devam da ediyor.. eğer bir sakıncası yoksa birjkaç hafta izin almak istiyorum.. Kilo vermek konusunda sıkıntım yok şükür.. yine güzel bir mod a girdim.. ufak ufak veriyorum.. ama kendimi toparlamam lazım..
Cuma günkü hüsran için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim..
Yarı yolda bırakmış oldum sizi...
oooo çok güzeeelllKızlar dünkü menüm.
10 da 1 fincan yeşil çay
10.30 da 1 türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şekerli)
GEÇ KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek den yağsız tost. içindekiler ;
1 kaşık rendelenmiş kaşar
1 dilim hindi salam
çeyrek domates
2 ince dilim beyaz peynir
ARA
1 ince dilim beyaz peynir ve
kepek ekmeğin ucundan koparıp ağzıma attım. ( çeyrek dilim kadar ekmek)
AKŞAM ÜZERİ
ödül günüm olarak 1 adet kaymaklı dondurma ( kalorisi 124 )
AKŞAM
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık yoğurt
GECE
yarım elma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 693
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( 40 dakika lesli ile 2 mil yürüdüm )
Cuma bildirimimi yapıp ayrılırım canım.. bu hafta da sizle kalayım :)Peki cuma kilo bildirimi yapip mi izne ayrilcaksin ? Yada yapmadan mı canım ?
Tebikisideeee... Burasız olmaazzz... Hiç bişey olmasa bile, insanı çeken bir birlik havası var..canım neye sıkılıyprsan umarım biran önce çözüme ulaşır..izne ayrıl ama bizi unutma tamam mı..çabucak eski enerjinle geri gel
Beğendim ben menümü ama sabah hem kıymalı yumurta hem salam . birinden birine ağırlık versen daha mı iyi olurdu demedim de değildünkü menüm
09:30 2 dilim peynir, 3 dilim kaşar, 3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 3 dilim ssalam, 1 çay kaşığı nutella
13:00 şekersiz türk kahvesi, 8 gr bitter
16:30 ciğer tava, 2 dilim domates
20:00 10 badem 3-4 çubuk kraker 2 dilim kaşar
su 3 lt
spor jillian yaptım hepsiniiiii
doğru aslında.. ama düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum kıyma salam et tavuk yumurta sınırsızca yiyebiliyorsun.. ekmek doamtes salatalık vs yok benim menülerimde varsa da çok çok az..Beğendim ben menümü ama sabah hem kıymalı yumurta hem salam . birinden birine ağırlık versen daha mı iyi olurdu demedim de değil
Menü suuupppperrrŕ hele de spordünkü menüm
09:30 2 dilim peynir, 3 dilim kaşar, 3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 3 dilim ssalam, 1 çay kaşığı nutella
13:00 şekersiz türk kahvesi, 8 gr bitter
16:30 ciğer tava, 2 dilim domates
20:00 10 badem 3-4 çubuk kraker 2 dilim kaşar
su 3 lt
spor jillian yaptım hepsiniiiii
Tamam anladım şimdi canm afiyet olsun :)doğru aslında.. ama düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum kıyma salam et tavuk yumurta sınırsızca yiyebiliyorsun.. ekmek doamtes salatalık vs yok benim menülerimde varsa da çok çok az..
valla mevzuya biraz yabancıyım canm, ama çok canın çekiyorsa küçük bir ödül yap bence kendine.kızlar bu hafta 69u görürsem eğer yiyecek ödülüm var ..ne yesem karar veremiyoruuummmm..
ya da nişan bitene kadar ödülümü almasam mı..
Tamam canımCuma bildirimimi yapıp ayrılırım canım.. bu hafta da sizle kalayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?