Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım menün tabiki çok güzel bu sefer gramsız takılmışsın sanki...başım dönmedi okurken he hee=)

kızlar bu hafta 69u görürsem eğer yiyecek ödülüm var ..ne yesem karar veremiyoruuummmm..
ya da nişan bitene kadar ödülümü almasam mı..
canım hangisi seni mutlu edecekse onu yap, ama ben olsaydım nişana kadar ağzıma sürmezdim...

Kızlarr offff üç gün tatil ardından da iş hiç çekilmiyor,sıkıntıdan gramlarım gitcek ge heee=) hee ayrıca ptesi kontrol tartımı yaptım sabah 400 eksik çıktım süperrr

kızlar bu hafta 69u görürsem eğer yiyecek ödülüm var ..ne yesem karar veremiyoruuummmm..
canim bence yeme ver nisandan sonra ye

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:
ApriL_2007 : 300 gr
jasmine53 :izinli
ispanyol :700 gr
michi : 200 gr
gunessel :
mlyt :200 gr
Burcu_87 :

gruplar

90-80 arası ...........
gunessel

80-70 arası............
ApriL_2007
mlyt
jasmine53 izinli
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............

60 altı............
sosyestetik
michi

Merhaba kızlar, dünkü menümü paylaşayım hemen
07.00
3 kaşık makarna, 4 çilek
11.00
2 dilim ekmek arasına domates ve peynir, 1 havuç
17.00
2 dilim ekmek , 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim salatalık, yarım bardak kola, 5 zeytin
1.5 litre su, 35 dakika spor

Hayırlı olsun yeni evin Güle güle otur inşallah

Bende söliycem hedefimi yaa
benm hedefim ayın 11 inde 80 olmak, 1 haftam var
Beni de gaza getirdin ben de söyleyeceğim hedefimi benim hedefim de cuma gününe kadar 71.4 olabilmek
kalorisi fazla yüksek olmayan herhangi bir şey olabilir çok severim ben yiyecek ödüllerini nişan ne zaman peki?

Canım menün az,çok yememişsin fakat sebze et meyvede ye tamam mı? Yesil cay iç ve tabi suyu da yükselt ozaman daha iyi olacaktır inan...yinede güzel menü

Canım menün az,çok yememişsin fakat sebze et meyvede ye tamam mı? Yesil cay iç ve tabi suyu da yükselt ozaman daha iyi olacaktır inan...yinede güzel menü
Şu karbonhidratları bir çıkartamadım menülerimden ya yeşil çay yararlı oluyor mu? teşekkür ederim

Şu karbonhidratları bir çıkartamadım menülerimden ya yeşil çay yararlı oluyor mu? teşekkür ederim
Canım zamanla düzeltirsin burda bizlerden görerek. Tabii yesil cay metabolizmayı hızlandırır ama tabi suyuda yükselt . Suyunun içine tarçın kabuğu at sekerli şeyler yemeni engeller hissini bastırır...

Canım zamanla düzeltirsin burda bizlerden görerek. Tabii yesil cay metabolizmayı hızlandırır ama tabi suyuda yükselt . Suyunun içine tarçın kabuğu at sekerli şeyler yemeni engeller hissini bastırır...
Tarçının tatlı krizlerini önlediğini, tatlı isteğini bastırdığını duymuştum denemeye karar vermiştim unuttum sonra ama bu sefer deneyeceğim inşallah etkili olur Dün ilk defa akşamyemeğinden sonra bir şeyler atıştırmadım yaşasın inşallah böyle devam ederim

bugün diyetisyene gittim 300 gr sudan 100 gramda kastan almışım
Yağdan hiç verememişim
Listemi yeniledi umarım faydalı olur listeden dışarı çıkmamak dileği ile

Dünkü menüm:
Sabah: 09.30
1 kk peynir
2 dilim cavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytın
1 tane domates

Öğle: 14:00
4 yemek kaşıgı sadece haslanmış üzerinede az yağlı bol baharatlı acı sos

yedikten sonra içim yandı yürüyüş yaptım zaten :)

Akşam:
1 kase çorba
1 dilim çavdar
salata

Ara: yoğurt içine az marul doğradım
4 tane de erik

Spor:1 saat yürüyüş tam 420 kalori yaktım
dizleri kırıp yan yatıp kaldırma hareketi 55 er tane
25 tane mekik ( biliyorum az ama çok yorulmuştum )
250 yatarak bisiklet çevirme hareketi

Off ramazan ayından önce 52 olmam şart zaten ben ramazanda da kilo veriyorum 50 olurum oyle
Teyzemlere gidicem yazın 2 haftalığına 2 yıldırda görüşmüyoruz en son gördüklerinde 66 kiloydum
şok olsunlar azıcık
Sonra orada kuzenle dolaşır yeni kıyafetler alırım
Ohhh miss

Menü güzel suda iç bol bol ok? İnşallah olursun canım sıkı ve disiplinli diyet sporla gider...

öğlen ne yedin 4 kaşık ben anlamadım cnm ? ama sporuna bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…