- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hakkatten ney o?öğlen ne yedin 4 kaşık ben anlamadım cnm ? ama sporuna bayıldımm
selam tatlımmmGünaydınn güzeller
kolay gelsin canımmgünaydın minnoşlaaarrr.. oğuşumu servise bindirip hoooopp yürüyüşeee..
sabah eksideydimm
hefedim de 700 gr
senin hedefini biliyoruz canımmmBende söliycem hedefimi yaa
benm hedefim ayın 11 inde 80 olmak, 1 haftam var
tamam canım sen düzel yine bekleriz.Cuma bildirimimi yapıp ayrılırım canım.. bu hafta da sizle kalayım :)
alma ödül almaaakızlar bu hafta 69u görürsem eğer yiyecek ödülüm var ..ne yesem karar veremiyoruuummmm..
ya da nişan bitene kadar ödülümü almasam mı..
süpersin tatlımmmKızlarr offff üç gün tatil ardından da iş hiç çekilmiyor,sıkıntıdan gramlarım gitcek ge heee=) hee ayrıca ptesi kontrol tartımı yaptım sabah 400 eksik çıktım süperrr
süper canımAaa su demişken yazmayı unutmuşum 2.5 lt
Yarın bekleriz kuzumkuşlar ben geldim gidiyorum çok yorgunum bugün döndüm kafam kazan gibi hadi öpüldünüz hepiniz sevgiler
hhaahhhaaaa sırf senin için yazmıyorum gramları. tartmadan yemiyorum kiiiCanım menün tabiki çok güzelbu sefer gramsız takılmışsın sanki...başım dönmedi okurken he hee=)
ben de öyle yapıcam galiba..canım hangisi seni mutlu edecekse onu yap, ama ben olsaydım nişana kadar ağzıma sürmezdim...
oyyy çok iyii süpersinnKızlarr offff üç gün tatil ardından da iş hiç çekilmiyor,sıkıntıdan gramlarım gitcek ge heee=) hee ayrıca ptesi kontrol tartımı yaptım sabah 400 eksik çıktım süperrr
datlum sabahı akşam akşamı sabah yemşsin, nöbetçimiydinMerhaba kızlar, dünkü menümü paylaşayım hemen
07.00
3 kaşık makarna, 4 çilek
11.00
2 dilim ekmek arasına domates ve peynir, 1 havuç
17.00
2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim salatalık, yarım bardak kola, 5 zeytin
1.5 litre su, 35 dakika spor
nişan kardeşimin 17 mayısta canım.. 68 olmak istiyorum o zamana kadar ki yeni elbise almayayım..Hayırlı olsun yeni evinGüle güle otur inşallah
Beni de gaza getirdin ben de söyleyeceğim hedefimibenim hedefim de cuma gününe kadar 71.4 olabilmek
kalorisi fazla yüksek olmayan herhangi bir şey olabilirçok severim ben yiyecek ödüllerini nişan ne zaman peki?
öğlen ne yediğini anlamadım..Dünkü menüm:
Sabah: 09.30
1 kk peynir
2 dilim cavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytın
1 tane domates
Öğle: 14:00
4 yemek kaşıgı sadece haslanmış üzerinede az yağlı bol baharatlı acı sos
yedikten sonra içim yandı yürüyüş yaptım zaten :)
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim çavdar
salata
Ara: yoğurt içine az marul doğradım
4 tane de erik
Spor:1 saat yürüyüş tam 420 kalori yaktım
dizleri kırıp yan yatıp kaldırma hareketi 55 er tane
25 tane mekik ( biliyorum az ama çok yorulmuştum )
250 yatarak bisiklet çevirme hareketi
Off ramazan ayından önce 52 olmam şart zaten ben ramazanda da kilo veriyorum 50 olurum oyle
Teyzemlere gidicem yazın 2 haftalığına 2 yıldırda görüşmüyoruz en son gördüklerinde 66 kiloydum
şok olsunlar azıcık
Sonra orada kuzenle dolaşır yeni kıyafetler alırım
Ohhh miss
Nabersin toktor hanım?hhaahhhaaaa sırf senin için yazmıyorum gramları. tartmadan yemiyorum kiii
ben de öyle yapıcam galiba..
oyyy çok iyii süpersinn
datlum sabahı akşam akşamı sabah yemşsin, nöbetçimiydin
nişan kardeşimin 17 mayısta canım.. 68 olmak istiyorum o zamana kadar ki yeni elbise almayayım..
öğlen ne yediğini anlamadım..
planlar süper ama..inşallah olursun kuzum
İyi geceler canımmkızlar kusura bakmayın misafirim vardı giremedim bu akşamsize iyigeceler demeden yatamadım
iyigeceler
çooook geçmiş olsun canımm umarım biran önce iyileşirsinizIyi geceler kizlar ben yeni gelebildim
Hastaliklarla bogusuyorum neyazikkibuyuk kiz dun gece banyo yaptirdiktan sonra 40 ates cikti oncesi kesin daha fazladir iki gundur onla ugrasiyorum bogazlari kotu olmus benimde asiri vucudumda kirginlik var 3 gundir diyet hak getire kusura bakmayin kizlar ufaklikta sol gozu mikrop kapmis icim disim hastalik oldu anlayacaginiz ben bu haftayi sabit olarak kapatsam sukredicem
canımmmm kusura bakma akşam pat diye çıkmak zorunda kaldım minnakım ağlayınca.. öpüyorummmNabersin toktor hanım?
çok çok geçmiş olsun canım sana da kuzulara da inşallah çabucak atlatırsınız..Iyi geceler kizlar ben yeni gelebildim
Hastaliklarla bogusuyorum neyazikkibuyuk kiz dun gece banyo yaptirdiktan sonra 40 ates cikti oncesi kesin daha fazladir iki gundur onla ugrasiyorum bogazlari kotu olmus benimde asiri vucudumda kirginlik var 3 gundir diyet hak getire kusura bakmayin kizlar ufaklikta sol gozu mikrop kapmis icim disim hastalik oldu anlayacaginiz ben bu haftayi sabit olarak kapatsam sukredicem
maaşallah sana valla 1 ayda verip gideceksin bütün fazlalıklarını.çooook geçmiş olsun canımm umarım biran önce iyileşirsiniz
kızlar günaydın
dünkü menüm;
sabah 8 de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 12 de salata
akşam 5te 1 elma
6da 3 yemek kaşığı pilavlı ıspanak 3 kaşık yoğurt
1 saat sabah 1 saat akşam yürüdüm; 1,5 lt su içtim
Çokkkk geçmiş olsun canım merak etmistim zaten seniIyi geceler kizlar ben yeni gelebildim
Günaydınn erkenci senigünaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrr
Süpper menüçooook geçmiş olsun canımm umarım biran önce iyileşirsiniz
kızlar günaydın
dünkü menüm;
sabah 8 de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 12 de salata
akşam 5te 1 elma
6da 3 yemek kaşığı pilavlı ıspanak 3 kaşık yoğurt
1 saat sabah 1 saat akşam yürüdüm; 1,5 lt su içtim
Çok güzelll menü tabiki canımdünkü menüm
09:30 1 haşlanmaış yumurta, 1 dilim peynir, 2 d,l,m kaşar, 3 dilim salam
14:00 sütlü nescafe, 20 badem, 8 gr bitter
19:00 kıymalı patlıcan(180 gr hihhiii) yarım dilim ekmek
su 3 lt
spor sabah 1 saat yürüüyş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?