Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yapılsın bakalım sporlar ve ennn sağlıklısından beslenmeler kolay gelsin arkadaşlarım

Son düzenleme:

Dün ki menüm kızlar;
uyanınca limonlu yeşil çay
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim hindi salam
biraz peynir
çeyrek salatalık / yarım domates
yarım bardak elma suyu
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM ÜZERİ
tavada yağsız lavaş gözleme içindekiler ;
2 adet lavaş arası
rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydanoz
yanında ; çeyrek salatalık / yarım domates / şekersiz çay
AKŞAM
akşam üzeri çok fazla yediğim için sadece ;
yarım elma
yarım bardak cola zero

TOPLAM ALINAN KALORİ : 1.004
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 2 mil yürüyüş )

Güzel canım menün su miktarını da yazmayı unutma ok?

süper olmuş canım

ApriL_2007 ttalım deadline ne zaman dönecek biliyor musun.. özlediiimmm.. belki özlden fln görüşüyorsundur

ApriL_2007 ttalım deadline ne zaman dönecek biliyor musun.. özlediiimmm.. belki özlden fln görüşüyorsundur
Zaman olarak tam zamanını bilmiyorum fakat en son görüştüğümde en kısa zamanda geleceğini söyledi geçen haftaydı....
Düzenini oturturup başlıyacaktı bende çok özledimm

Zaman olarak tam zamanını bilmiyorum fakat en son görüştüğümde en kısa zamanda geleceğini söyledi geçen haftaydı....
Düzenini oturturup başlıyacaktı bende çok özledimm
dönse de anlatsa neler yaptı .. çok merak ediyorum..
Afrodit ne yaptı acaba bebişi sağlıklıdır umarım..

offf beni bekleyen bir sürü iş var.. ama jiç kalkasım yok.. minnakım da hasta gibi burnu tıkalı mzımız.. neyseki uyudu..
kalksam mııı kalkmasam mııı, iş yapsam mıııı, yapmasam mııı, yatsam mııı kalksam mıııı..

dönse de anlatsa neler yaptı .. çok merak ediyorum..
Afrodit ne yaptı acaba bebişi sağlıklıdır umarım..
Dönsede şenlense buralar bazıları var ki yeri hiç dolmuyor deadlinede bunlardan birisi ...afrodit en son iyiydi yine uğrar yakında oğlu olcaktı sanırım...

O minnak var yaaa! Yesin onu teyzesi bence sen kuzu uyuyoken kalk birazcık işlerini yapabildiğin kadar yap gerci nasılsa evdesin istediğin zamanda yapabilirsin tabiii orasıda ayrı ispanyolcum....

O minnak var yaaa! Yesin onu teyzesi bence sen kuzu uyuyoken kalk birazcık işlerini yapabildiğin kadar yap gerci nasılsa evdesin istediğin zamanda yapabilirsin tabiii orasıda ayrı ispanyolcum....
yine de temzilik yapmam gerekiyor kalkıyorum şimdiiiiii..

kızlar tekrar merhabaa, pc bozulduğundan dolayı bi geldiğim gibi kaybolmuştum, neyse ki sorun çözüldü , napıyosunuz nasılsınız ??

Merhabaa hosgeldin tanıt bakalım biraz kendini

canım 25, boyum 1.70 yaşımda 97 kiloydum, bu cumadan beri dikkat ediyorum 95 küsür geldim, koton mağazasında çalışıyorum vardiyalı , mesela bugün 2 de işim başlyor kızlar akşam 10 a kadar yokum . ama uğruyorum mutluka, artık kilolarımdan çok sıkıldım yüzüm gülmüyor denebilir, bir an önce zayıflamak istiyorum ama öyle hemen olmuyor sabredicem

canım fırsat buldukça gel konusuruz tekrar
İki hafta deneme süren olacak menülerini paylaşacaksın zamanla takımın kurallarını öğrenirsin beraberce zayıflarız ....

kızlar birşey söyliyim mi ? bugun şöyle bir aynada kendime baktım, o kadar mutsuz oldum ki işe ağladım...işe de geç kaldım gitmiyorum bugün, ama yeter artık bugün kendime güzel bir beslenme programı hazırlıyorum, sigarayı da bırakıyorum yeter artık

hoş geldin canımm.. merak etmee burada kilolarını verecek ve verdikçe mutlu olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…