- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydın canım sanada kolay gelsin benim bugün doktor işlerim var gelemiycem haber vereyim dedimYapılsın bakalım sporlar ve ennn sağlıklısından beslenmeler kolay gelsin arkadaşlarım
Tamam canım aksam uğrarsın olmadı 21/23 arasıGünaydın canım sanada kolay gelsin benim bugün doktor işlerim var gelemiycem haber vereyim dedim
Güzel canım menün su miktarını da yazmayı unutma ok?Eki Görüntüle 1517315 Eki Görüntüle 1517318
Dün ki menüm kızlar;
uyanınca limonlu yeşil çay
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim hindi salam
biraz peynir
çeyrek salatalık / yarım domates
yarım bardak elma suyu
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM ÜZERİ
tavada yağsız lavaş gözleme içindekiler ;
2 adet lavaş arası
rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydanoz
yanında ; çeyrek salatalık / yarım domates / şekersiz çay
AKŞAM
akşam üzeri çok fazla yediğim için sadece ;
yarım elma
yarım bardak cola zero
TOPLAM ALINAN KALORİ : 1.004
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 2 mil yürüyüş )
süper olmuş canımEki Görüntüle 1517315 Eki Görüntüle 1517318
Dün ki menüm kızlar;
uyanınca limonlu yeşil çay
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim hindi salam
biraz peynir
çeyrek salatalık / yarım domates
yarım bardak elma suyu
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM ÜZERİ
tavada yağsız lavaş gözleme içindekiler ;
2 adet lavaş arası
rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydanoz
yanında ; çeyrek salatalık / yarım domates / şekersiz çay
AKŞAM
akşam üzeri çok fazla yediğim için sadece ;
yarım elma
yarım bardak cola zero
TOPLAM ALINAN KALORİ : 1.004
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 2 mil yürüyüş )
Zaman olarak tam zamanını bilmiyorum fakat en son görüştüğümde en kısa zamanda geleceğini söyledi geçen haftaydı....ApriL_2007 ttalım deadline ne zaman dönecek biliyor musun.. özlediiimmm.. belki özlden fln görüşüyorsundur
dönse de anlatsa neler yaptı .. çok merak ediyorum..Zaman olarak tam zamanını bilmiyorum fakat en son görüştüğümde en kısa zamanda geleceğini söyledi geçen haftaydı....
Düzenini oturturup başlıyacaktı bende çok özledimm
Dönsede şenlense buralar bazıları var ki yeri hiç dolmuyor deadlinede bunlardan birisi ...afrodit en son iyiydi yine uğrar yakında oğlu olcaktı sanırım...dönse de anlatsa neler yaptı .. çok merak ediyorum..
Afrodit ne yaptı acaba bebişi sağlıklıdır umarım..
O minnak var yaaa! Yesin onu teyzesiofff beni bekleyen bir sürü iş var.. ama jiç kalkasım yok.. minnakım da hasta gibi burnu tıkalı mzımız.. neyseki uyudu..
kalksam mııı kalkmasam mııı, iş yapsam mıııı, yapmasam mııı, yatsam mııı kalksam mıııı..
yine de temzilik yapmam gerekiyor kalkıyorum şimdiiiiii..O minnak var yaaa! Yesin onu teyzesibence sen kuzu uyuyoken kalk birazcık işlerini yapabildiğin kadar yap gerci nasılsa evdesin istediğin zamanda yapabilirsin tabiii orasıda ayrı ispanyolcum....
Kolayyy gelsin o zaman bende yemekteyim yine grsrz sonraa İspanyolcummmyine de temzilik yapmam gerekiyor kalkıyorum şimdiiiiii..
Merhabaa hosgeldin tanıt bakalım biraz kendinikızlar tekrar merhabaa, pc bozulduğundan dolayı bi geldiğim gibi kaybolmuştum, neyse ki sorun çözüldü , napıyosunuz nasılsınız ??
Merhabaa hosgeldin tanıt bakalım biraz kendini
canım fırsat buldukça gel konusuruz tekrarcanım 25, boyum 1.70 yaşımda 97 kiloydum, bu cumadan beri dikkat ediyorum 95 küsür geldim, koton mağazasında çalışıyorum vardiyalı , mesela bugün 2 de işim başlyor kızlar akşam 10 a kadar yokum . ama uğruyorum mutluka, artık kilolarımdan çok sıkıldım yüzüm gülmüyor denebilir, bir an önce zayıflamak istiyorum ama öyle hemen olmuyor sabredicem
hoş geldin canımm.. merak etmee burada kilolarını verecek ve verdikçe mutlu olacaksın..canım 25, boyum 1.70 yaşımda 97 kiloydum, bu cumadan beri dikkat ediyorum 95 küsür geldim, koton mağazasında çalışıyorum vardiyalı , mesela bugün 2 de işim başlyor kızlar akşam 10 a kadar yokum . ama uğruyorum mutluka, artık kilolarımdan çok sıkıldım yüzüm gülmüyor denebilir, bir an önce zayıflamak istiyorum ama öyle hemen olmuyor sabredicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?