Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bak şimdi bir kere ağlamayı üzülmeyi bir kenara bırakacaksın.. sen o halinin bir fotosunu çek.. 3 ay buraya takıl menülerini bir düzene sok azıcık da yürüyüşş.. 3 ay sonra tekrar bak o fotoya.. başardığın için ağlayacaksın o zaman.. hadi bir an önce toparlan , örnek listelere gözat ..sigara içilmemesi taraftarıyım ancak şu an hemen bırakma.. biraz bekle.. çünkü bu kralle sigarauı bırakınca yemeğe sarılırsın yedikçe moralin bozulur.. onun için az daha bekle..

Canım sakın üzme kendini! Herşey düzelecek yeterki sen istekli ol burda ol,burda hepimiz çok güzel kilolar verdik sende verirsin İspanyolcumun dediği gibi sigarayıda hemen bırakma istersen ilk önce diyete ve spora adapte ol sonrada sigarayı bırakırsın

Hallettim çok şükür sen nasılsın canım
Sevindim. Bende iyiyim şimdi işten geldim birazcık uzanıyorum eşimde geç gelcekmiş yalnızım bu akşam havalarda çok ısınmış servise gidene kadar piştim vayyy dedim gelmiş sıcaklar ...

Sevindim. Bende iyiyim şimdi işten geldim birazcık uzanıyorum eşimde geç gelcekmiş yalnızım bu akşam havalarda çok ısınmış servise gidene kadar piştim vayyy dedim gelmiş sıcaklar ...
Haklısın canım havalar kavuruyor resmen
Oh dinlen sende ne güzel bende çocukların yemek işini hallettim dinlemeye cekildim ee
en güzel dinlenme yeri burasi

Haklısın canım havalar kavuruyor resmen
Oh dinlen sende ne güzel bende çocukların yemek işini hallettim dinlemeye cekildim ee
en güzel dinlenme yeri burasi
Kesinlikle öyle!cok seviyorum kkyı ve sizleri...
Diyet nasıl gidiyor kuzum ?

Süper gidiyor siz varken zaten kötü olamaz ki
Bizler de seni seviyoruz canım benim
Benimde iyi gidiyor ama nedense bugün çok acıktım zaten eşimde gelmiyecek akşam yemeğine ben kendime göre bişeyler hazırlamaya gidiyorum yine gelicem bu sefer pcden yazarım rahat rahat grrsz mlytcım

Benimde iyi gidiyor ama nedense bugün çok acıktım zaten eşimde gelmiyecek akşam yemeğine ben kendime göre bişeyler hazırlamaya gidiyorum yine gelicem bu sefer pcden yazarım rahat rahat grrsz mlytcım
Tamam canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…