bak şimdi bir kere ağlamayı üzülmeyi bir kenara bırakacaksın.. sen o halinin bir fotosunu çek.. 3 ay buraya takıl menülerini bir düzene sok azıcık da yürüyüşş.. 3 ay sonra tekrar bak o fotoya.. başardığın için ağlayacaksın o zaman.. hadi bir an önce toparlan , örnek listelere gözat ..sigara içilmemesi taraftarıyım ancak şu an hemen bırakma.. biraz bekle.. çünkü bu kralle sigarauı bırakınca yemeğe sarılırsın yedikçe moralin bozulur.. onun için az daha bekle..kızlar birşey söyliyim mi ? bugun şöyle bir aynada kendime baktım, o kadar mutsuz oldum ki işe ağladım...işe de geç kaldım gitmiyorum bugün, ama yeter artık bugün kendime güzel bir beslenme programı hazırlıyorum, sigarayı da bırakıyorum yeter artık
Canım sakın üzme kendini! Herşey düzelecek yeterki sen istekli ol burda ol,burda hepimiz çok güzel kilolar verdik sende verirsin İspanyolcumun dediği gibi sigarayıda hemen bırakma istersen ilk önce diyete ve spora adapte ol sonrada sigarayı bırakırsınkızlar birşey söyliyim mi ? bugun şöyle bir aynada kendime baktım, o kadar mutsuz oldum ki işe ağladım...işe de geç kaldım gitmiyorum bugün, ama yeter artık bugün kendime güzel bir beslenme programı hazırlıyorum, sigarayı da bırakıyorum yeter artık
Ben varımBugünde kimseler yokk!! Niye acaba?
Hoşgeldin canım naptın nasıl geçti hastane işlerin ?Ben varım
Aaaa! Deme öyle bizim takım 1 numaraBen geldim herkes gitti bizimtakimin kaderi herhalde
Hallettim çok şükür sen nasılsın canımHoşgeldin canım naptın nasıl geçti hastane işlerin ?
Sevindim. Bende iyiyim şimdi işten geldim birazcık uzanıyorum eşimde geç gelcekmiş yalnızım bu akşamHallettim çok şükür sen nasılsın canım
Haklısın canım havalar kavuruyor resmenSevindim. Bende iyiyim şimdi işten geldim birazcık uzanıyorum eşimde geç gelcekmiş yalnızım bu akşamhavalarda çok ısınmış servise gidene kadar piştim vayyy dedim gelmiş sıcaklar ...
Kesinlikle öyle!cok seviyorum kkyı ve sizleri...Haklısın canım havalar kavuruyor resmen
Oh dinlen sende ne güzel bende çocukların yemek işini hallettim dinlemeye cekildim ee
en güzel dinlenme yeri burasi
Süper gidiyor siz varken zaten kötü olamaz kiKesinlikle öyle!cok seviyorum kkyı ve sizleri...
Diyet nasıl gidiyor kuzum ?
Benimde iyi gidiyor ama nedense bugün çok acıktımSüper gidiyor siz varken zaten kötü olamaz ki
Bizler de seni seviyoruz canım benim
Tamam canım görüşürüzBenimde iyi gidiyor ama nedense bugün çok acıktımzaten eşimde gelmiyecek akşam yemeğine ben kendime göre bişeyler hazırlamaya gidiyorum yine gelicem bu sefer pcden yazarım rahat rahat grrsz mlytcım
Geldim geldim sen yeniydin dimi canımaaaa kimse gelmemiş cidden nerde bu kızlar ?
gelin de çene çalalım yaa
yeniyim canım yolum çook uzun , sen ne zamandır burdasın kaç kilo verdin ?Geldim geldim sen yeniydin dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?