Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olucaz canım hep beraber inşaallah
İnşallah kızlardan yine pek uğrayan yok gibi cezalar kapıda ! Yok yani ilk zaman bi heves hep buralardalar listeye girene kadarmı ki acaba herşey!?akşamlık sitemimide yaptım ohhh rahatladım

İnşallah kızlardan yine pek uğrayan yok gibi cezalar kapıda ! Yok yani ilk zaman bi heves hep buralardalar listeye girene kadarmı ki acaba herşey!?akşamlık sitemimide yaptım ohhh rahatladım
Söyle canım söyle ne desen haklısın kimsecikler yok
Ceza derken nasıl bir ceza

Anladım canım inşallah cezaya gerek kalmadan gelirler yoksa april in sevkatli kollarına kalırlar He hee
inşallah canımeskiler bilir benim eli maşalı hallerimi herkes bilsin dimi ama...mlytcım senle biraz önce konuşuyorduk ya 7:30larda ben uyuyakalmışımne de güzel olmuşyemekde yemedim hahaayyyy

inşallah canımeskiler bilir benim eli maşalı hallerimi herkes bilsin dimi ama...mlytcım senle biraz önce konuşuyorduk ya 7:30larda ben uyuyakalmışımne de güzel olmuşyemekde yemedim hahaayyyy
Bende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllah

Bende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllah
şuanda yok çok olursa yerim lezzetli pılbiberli yoğurdumu enfessssgünü bitiririmyaaaa tabi çalışınca böyle oluyor cidden kafam kalkmıyor bazennama iyiyiyim iyi herşeye rağmen Şükür Rabbime sağlığımıza Şükür

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik: sabit kalmak
ApriL_2007 : 300 gr
jasmine53 :izinli
ispanyol :700 gr
michi : 200 gr
gunessel :
mlyt :200 gr
Burcu_87 :

gruplar

90-80 arası ...........
gunessel

80-70 arası............
ApriL_2007
mlyt
jasmine53 izinli
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............

60 altı............
sosyestetik
michi

kızlar benim başlangıç 97 hedef 6o bu arada ...
yarından itibaren başlıyorum gibi sayıcam
tamam canım kaydını alıyorum başla bakalım ....hergün bir önceki günün menüsünü dünkü menüm adı altında yazacaksın su ve spor miktarınıda dahil ederek...

Ühü Ühü
Bugün moralim o kadar bozuk ki...
Dün spor yaptım, tartıldım kilom 72.3 dü, şu içtim 1 litre kadar, uyudum. Sabah uyandığımdaki kilom ise 73.2 dü üstelik tuvalete gittikten sonra tartıldım, 72.0 falan beklerken 73.2 görünce şok oldum ve gece yatmadan önce hiçbir şey de yememiştim, anlamıyorum neden böyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…