Ben yanlış hatırlamıyorsam 3ay gibi bir süre oldu 82 83 den75e indim benimde daha yolum uzun 65 olmak istiyorumyeniyim canım yolum çook uzun , sen ne zamandır burdasın kaç kilo verdin ?
Ben yanlış hatırlamıyorsam 3ay gibi bir süre oldu 82 83 den75e indim benimde daha yolum uzun 65 olmak istiyorum
Merhaba gider o gider karamsarlık yok! Burada herkesin verecek epey kilosu var tek değilsin canım10 kilon kalmış canım yaa bende 65 olmak istiyorum 30 kilom var vericek düşünsene
Hiç sıkma canını burada hep beraber veriyoruz kiloları sende vericeksin gidecek bu yağlar başka yolu yok10 kilon kalmış canım yaa bende 65 olmak istiyorum 30 kilom var vericek düşünsene
Olacaksın yavruu sende bu azim varkenBen yanlış hatırlamıyorsam 3ay gibi bir süre oldu 82 83 den75e indim benimde daha yolum uzun 65 olmak istiyorum
Olucaz canım hep beraber inşaallahOlacaksın yavruu sende bu azim varken
İnşallahOlucaz canım hep beraber inşaallah
Söyle canım söyle ne desen haklısın kimsecikler yokİnşallahkızlardan yine pek uğrayan yok gibi cezalar kapıda ! Yok yani ilk zaman bi heves hep buralardalar listeye girene kadarmı ki acaba herşey!?akşamlık sitemimide yaptım ohhh rahatladım
Ağırlaştırılmış hapisSöyle canım söyle ne desen haklısın kimsecikler yok
Ceza derken nasıl bir ceza
Anladım canım inşallah cezaya gerek kalmadan gelirler yoksa april in sevkatli kollarına kalırlar He heeAğırlaştırılmış hapisheheehhh şaka bi yana düşüncelerdeyim hakedene verdikçe görürsünüz kuzum
inşallah canımAnladım canım inşallah cezaya gerek kalmadan gelirler yoksa april in sevkatli kollarına kalırlar He hee
Bende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllahinşallah canımeskiler bilir benim eli maşalı hallerimi herkes bilsin dimi ama...mlytcım senle biraz önce konuşuyorduk ya 7:30larda ben uyuyakalmışım ne de güzel olmuş yemekde yemedim hahaayyyy
şuanda yok çok olursa yerim lezzetli pılbiberli yoğurdumu enfessssBende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllah
tamam canım kaydını alıyorum başla bakalım ....hergün bir önceki günün menüsünü dünkü menüm adı altında yazacaksın su ve spor miktarınıda dahil ederek...kızlar benim başlangıç 97 hedef 6o bu arada ...
yarından itibaren başlıyorum gibi sayıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?