Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Vücudun su tutmuştur canım üzme bu kadar kendini daha yolun basindasin olur öyle arada

canım sende hergün tartılanlardamısın? yapma öyle bişey varsa burada bizim sadece iki gün tartı günümüz var ptesi kontrol tartısı cuma kilo tartısı şeklinde onu yap yeter....aralardakilere takılma vücut su tutmuş olabilir farkı çıkabilir hergün tartılma ok ?

kızlar benim başlangıç 97 hedef 6o bu arada ...
yarından itibaren başlıyorum gibi sayıcam
Merhaba, hoş geldin Ben Merve, benim de hedef kilom 60 Inşallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Takımın sana faydalı olacağını umuyorum, gerçekten güzel motive ediyor

Vücudun su tutmuştur canım üzme bu kadar kendini daha yolun basindasin olur öyle arada
Su tutar evet ama, bu kadar tutmasını da beklemiyordum

Ben günde 2-3 kere tartılıyorum, peki o zaman bundan sonra sadece pazartesi ve cuma günleri tartılayım ama tartılmayınca da çok merak ediyorum acaba şimdi kaç kiloyum diye
Kızlar ben yatmaya gidiyorum hepiniz opuldunuz
Iyi geceler tatlı rüyalar

işte o kısımda yanlış yapıosun canım.....hergün tartılan insan beyni bazende strese girer seni olduğundan fazla gösterirmiş zamanla çünkü bugünkü gibi bak üzüldün stres yaptın vücudun ağırlaştı yapma!hergün yasak burda tartılmak hem sen biliyormusun bugün yediğin sana kaç gün sonra kilo olarak dönüyor yaklaşık 15/30 gün sonra gereksiz o tartılmalar anlıyacağın....

Gecmis olsn canim cokk

Hosgeldin canim aktif katilim bekliyorum

Bugünde kimseler yokk!! Niye acaba?
Ben geldimmm
Hallettim çok şükür sen nasılsın canım
Gecmis olsun tatlim hayirdir?

inşallah canımeskiler bilir benim eli maşalı hallerimi herkes bilsin dimi ama...mlytcım senle biraz önce konuşuyorduk ya 7:30larda ben uyuyakalmışımne de güzel olmuşyemekde yemedim hahaayyyy
Eli masali halini goster aprilim cidden bi gorunup bi kayboluyorlar

Bende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllah
aynen katiliyorumm

Kızlar ben yatmaya gidiyorum hepiniz opuldunuz
Iyi geceler canimm

Bence de ama benim de bazen duramayip tartildigim olmuyor degil

sosyestetikcim aslında geçen cuma RenklerinIcinde listeye girebilirdi fakat hiç cumaları kilosunu bildirmemiş giremedi o yüzden.....bu haftada girebilirdi ama yine cuma kilo bildirimi yok haberin olsun dedim....sonraki haftaya kaldı zaten kendiside ortada yok tatile gitcekti unuttu buraları

kızlar tekrar merhabaa, pc bozulduğundan dolayı bi geldiğim gibi kaybolmuştum, neyse ki sorun çözüldü , napıyosunuz nasılsınız ??
merhabaa canımm hoşgeldiiinnnnn

Cezalar kapıda!!
ayy hissettim heralde hemen geldim merhamet istiyoruumm

ayy bendede bugün böyle oldu tam diyorumki 61 oldum bugün tartı 62 oldu o kadar dikkat etmeme rağmen
hergün tartılmamak lazım bencede cumaya kadar tartıya dokunmak yok

kızlaar ben geldimmmmm bu cuma cerrahi sınavım var başımı ancak kaldırdım dersten uyumadan size bakıyım dedim neler yapıyosunuz diye
günah çıkartmam lazım kızlar.. canım 1 haftadır deli şekilde çikolata çekiyordu gittim markete 1 dondurma 1de çikolata aldım hepsini yedim reglim yaklaşınca hep böyle oluyo bide sınav stresi... telafisi var dimi bunun çok geriye atmaz inşallah beni cuma günü kader günüm gibi olcak yürüyüşle egzersizle yakmaya calıştım vicdan azabıyla ama acısı sonra çıkcak eminim buna

Canım sınavında şimdiden başarılar dilerim sana... Fırsat buldukça gel buranın aktif üyelere ihtiyacı var bak örneğin şu cikolata ve dondurma isteğini buraya gelip açsaydın seni vazgeçirebilirdik!ama yenmiş artik yapacak bisey yok sana ceza yarın ki yapacağın spora 30 dk dAha ekliyorsun tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…