Vücudun su tutmuştur canım üzme bu kadar kendini daha yolun basindasin olur öyle aradaÜhü Ühü
Bugün moralim o kadar bozuk ki...
Dün spor yaptım, tartıldım kilom 72.3 dü, şu içtim 1 litre kadar, uyudum. Sabah uyandığımdaki kilom ise 73.2 düüstelik tuvalete gittikten sonra tartıldım, 72.0 falan beklerken 73.2 görünce şok oldum ve gece yatmadan önce hiçbir şey de yememiştim, anlamıyorum neden böyle oldu ki
canım sende hergün tartılanlardamısın? yapma öyle bişey varsa burada bizim sadece iki gün tartı günümüz var ptesi kontrol tartısı cuma kilo tartısı şeklinde onu yap yeter....aralardakilere takılma vücut su tutmuş olabilir farkı çıkabilir hergün tartılma ok ?Ühü Ühü
Dün spor yaptım, tartıldım kilom 72.3 dü, şu içtim 1 litre kadar, uyudum. Sabah uyandığımdaki kilom ise 73.2 düüstelik tuvalete gittikten sonra tartıldım, 72.0 falan beklerken 73.2 görünce şok oldum ve gece yatmadan önce hiçbir şey de yememiştim, anlamıyorum neden böyle oldu ki
iyi geceler mlytcım grsrzzKızlar ben yatmaya gidiyorum hepiniz opuldunuz
Merhaba, hoş geldinkızlar benim başlangıç 97 hedef 6o bu arada ...
yarından itibaren başlıyorum gibi sayıcam
sevsinler senin de hedefiniMerhaba, hoş geldinBen Merve, benim de hedef kilom 60 Inşallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Takımın sana faydalı olacağını umuyorum, gerçekten güzel motive ediyor
Su tutar evet ama, bu kadar tutmasını da beklemiyordumVücudun su tutmuştur canım üzme bu kadar kendini daha yolun basindasin olur öyle arada
canım sende hergün tartılanlardamısın? yapma öyle bişey varsa burada bizim sadece iki gün tartı günümüz var ptesi kontrol tartısı cuma kilo tartısı şeklinde onu yap yeter....aralardakilere takılma vücut su tutmuş olabilir farkı çıkabilir hergün tartılma ok ?
Iyi geceler tatlı rüyalarKızlar ben yatmaya gidiyorum hepiniz opuldunuz
işte o kısımda yanlış yapıosun canım.....hergün tartılan insan beyni bazende strese girer seni olduğundan fazla gösterirmiş zamanla çünkü bugünkü gibi bak üzüldün stres yaptın vücudun ağırlaştı yapma!hergün yasak burda tartılmak hem sen biliyormusun bugün yediğin sana kaç gün sonra kilo olarak dönüyor yaklaşık 15/30 gün sonra gereksiz o tartılmalar anlıyacağın....Su tutar evet ama, bu kadar tutmasını da beklemiyordum
Ben günde 2-3 kere tartılıyorum, peki o zaman bundan sonra sadece pazartesi ve cuma günleri tartılayım ama tartılmayınca da çok merak ediyorum acaba şimdi kaç kiloyum diye
Iyi geceler tatlı rüyalar
Gecmis olsn canim cokkIyi geceler kizlar ben yeni gelebildim
Hastaliklarla bogusuyorum neyazikkibuyuk kiz dun gece banyo yaptirdiktan sonra 40 ates cikti oncesi kesin daha fazladir iki gundur onla ugrasiyorum bogazlari kotu olmus benimde asiri vucudumda kirginlik var 3 gundir diyet hak getire kusura bakmayin kizlar ufaklikta sol gozu mikrop kapmis icim disim hastalik oldu anlayacaginiz ben bu haftayi sabit olarak kapatsam sukredicem
Hosgeldin canim aktif katilim bekliyorumkızlar birşey söyliyim mi ? bugun şöyle bir aynada kendime baktım, o kadar mutsuz oldum ki işe ağladım...işe de geç kaldım gitmiyorum bugün, ama yeter artık bugün kendime güzel bir beslenme programı hazırlıyorum, sigarayı da bırakıyorum yeter artık
Ben geldimmmBugünde kimseler yokk!! Niye acaba?
Gecmis olsun tatlim hayirdir?Hallettim çok şükür sen nasılsın canım
Iyiyim canim 2 saat fitness yaptimmmm sen nasilsinn??hoşgeldinnnnnasılsın kaptancımm
he heee bende uyudum kiIyiyim canim 2 saat fitness yaptimmmm sen nasilsinn??
Eli masali halini goster aprilim cidden bi gorunup bi kayboluyorlarinşallah canımeskiler bilir benim eli maşalı hallerimi herkes bilsin dimi ama...mlytcım senle biraz önce konuşuyorduk ya 7:30larda ben uyuyakalmışım ne de güzel olmuş yemekde yemedim hahaayyyy
aynen katiliyorummBende April nerde kaldı diyordum iyi yapmışsın canım tabi gün boyunca çalışıyorsun dinlenmen lazım ama yemeğini ihmal etme muhakkak ye sonra açlık krizi olur alimalllah
Iyi geceler canimmKızlar ben yatmaya gidiyorum hepiniz opuldunuz
Bence de ama benim de bazen duramayip tartildigim olmuyor degilcanım sende hergün tartılanlardamısın? yapma öyle bişey varsa burada bizim sadece iki gün tartı günümüz var ptesi kontrol tartısı cuma kilo tartısı şeklinde onu yap yeter....aralardakilere takılma vücut su tutmuş olabilir farkı çıkabilir hergün tartılma ok ?
Olsun canim bazen de dinlenmek lazimhe heee bende uyudum kibugün spor yok
merhabaa canımm hoşgeldiiinnnnnkızlar tekrar merhabaa, pc bozulduğundan dolayı bi geldiğim gibi kaybolmuştum, neyse ki sorun çözüldü , napıyosunuz nasılsınız ??
ayy hissettim heralde hemen geldim merhamet istiyoruummCezalar kapıda!!
ayy bendede bugün böyle oldu tam diyorumki 61 oldum bugün tartı 62 oldu o kadar dikkat etmeme rağmenÜhü Ühü
ayyyy heyacanlandım bak böyle diyincekızlarTuTii AburCubur_ erva147 RenklerinIcinde yakında listeye girecekseniz belki bu cuma bile gireniniz olcak hazırmısınız ??
Canım sınavında şimdiden başarılar dilerim sana... Fırsat buldukça gel buranın aktif üyelere ihtiyacı var bak örneğin şu cikolata ve dondurma isteğini buraya gelip açsaydın seni vazgeçirebilirdik!ama yenmiş artik yapacak bisey yok sana ceza yarın ki yapacağın spora 30 dk dAha ekliyorsun tamam mı?merhabaa canımm hoşgeldiiinnnnn
ayy hissettim heralde hemen geldim merhamet istiyoruumm
ayy bendede bugün böyle oldu tam diyorumki 61 oldum bugün tartı 62 oldu o kadar dikkat etmeme rağmen
hergün tartılmamak lazım bencede cumaya kadar tartıya dokunmak yok
kızlaar ben geldimmmmm bu cuma cerrahi sınavım var başımı ancak kaldırdım derstenuyumadan size bakıyım dedim neler yapıyosunuz diye
günah çıkartmam lazım kızlar.. canım 1 haftadır deli şekilde çikolata çekiyordu gittim markete 1 dondurma 1de çikolata aldım hepsini yedimreglim yaklaşınca hep böyle oluyo bide sınav stresi... telafisi var dimi bunun çok geriye atmaz inşallah beni cuma günü kader günüm gibi olcak yürüyüşle egzersizle yakmaya calıştım vicdan azabıyla ama acısı sonra çıkcak eminim buna
Evvet heyecan dorukta sakın cuma kilo bildirimlerinizi kaçırmayın bak bu çok önemliayyyy heyacanlandım bak böyle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?