Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkesten gizli yedim, çok pişmanım tamam yarın 30 dk daha devam etcem sporuma.. insan cezasına sevinirmi yaa ama sevindim işte

Evvet heyecan dorukta sakın cuma kilo bildirimlerinizi kaçırmayın bak bu çok önemli
hayatta kaçırmam uyanınca aklıma ilk bildirim yapmak geliyo hergün.. alışkanlık oldu bile

canımmmm bu kadar üzme kendini sakın stres yapma pozitif düşünmeye çalış yoksa diyet senin için işkence olmaya başlar.. bende 85 kilodan indim 60 kiloya.. abur cuburu kesip düzenli yemeye başlayınca kendiliğinden gidiyo zaten spora çok önem ver ama spor olmayınca kilo vermek çok bişey ifade etmiyo

Olan oldu artık cumaya kadar ağzına cısss ! Sürmek yok ok?
Cezana sevin bakalım yap ki bari artış olmasın canım...
Farkındayım hersabah geliyorsun seviyorum böyle katılımları tabii gün içindede bekleriz daima

Tecrübe konuşuyor aynen öyle canım pes etmek yok! Devammm ....

yok yooook diyet boyunca ağzıma cıssssss!
gün içinde gelmeyi istiyorum ama tüm günüm okulda geçiyo, eve gelincede yemekti dersti uğrayamıyorum hafta içi pek.. ama hep aklımdasınız fırsat bulur bulmaz koşuyorum foruma

anlıyorum canım tabiki gündelik işlerimizde oluyor sende haklısın bende çalışıyorum kaçak kaçak giriyorum mobilden hepp! Napimm aklım forumda kalıyor ki hep eve gelince çok daha rahat ...

ayneen başarıcaz bu azimle
bu arada sen nasılsın geldi mi eşin?
İyiyim canım bende , geldi geldi 12de şimdi yatıyorum canım ben malum 6da kalkıoz ancak unutma sende günde en az 6/8 saat arası uyunması gerekiyor.metobolizma canlılığı için. İyi geceler diliyorum tatlı rüyalarr yarın grsrz..,

anlıyorum canım tabiki gündelik işlerimizde oluyor sende haklısın bende çalışıyorum kaçak kaçak giriyorum mobilden hepp! Napimm aklım forumda kalıyor ki hep eve gelince çok daha rahat ...
aynen öyle çok imrendim sana birçok işi bir arada yürütebiliyorsun
iyi geceleer sanada yarın görüşürüüzz

Dünkü menüm
Sabah 08
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Ara 10
İki form bisküvi
Bir tatlı kasigi krem peynir
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Coban salata
İki dilim ekmek
Ara 15
Bir elma
Bir yeşil çay
Akşam
Uyuyakaldığım için öğünümü kaçırdım
Ara 23
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
Spor yok

kızlar günaydıııınnn
hızlıca yazıp kaçıcam okula yürüyerek gitcem, cezamı uygulıycam
Dünkü menüm;
sabah 10da 1 poğaça ve 1 kahve
öğlen 1 de salata ve 1 tane biber dolması
1.30da elmalı soda
5te 1 dondurma yedim.. ardından duramadım pasta yapmak için aldığım sütlü nestle çikolatanın hepsini bitirivermişim ucundan kemirirkenne...
6 da 3 kaşık ıspanak ve 3 kaşık yoğurt yedim
8de 1 portakal yedim
11de nescafe içtim

2 lt su içtim 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempoyla
Günaydınnn güneşli sımsıcak bir günden merhabaaa...
Günaydııınnn hava gerçekten çok güzeell
listen çok güzel işte zaten hareket ediyosundur yoruluyosun hafta içi 2-3 gün sporda yeter bence

Hadi bakalım marşmarş cezanı cek canim grsrzzz ayrica cissslArr haric menu gusel

Yine harika bir menü supersin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…