herkesten gizli yedim, çok pişmanımCanım sınavında şimdiden başarılar dilerim sana... Fırsat buldukça gel buranın aktif üyelere ihtiyacı var bak örneğin şu cikolata ve dondurma isteğini buraya gelip açsaydın seni vazgeçirebilirdik!ama yenmiş artik yapacak bisey yok sana ceza yarın ki yapacağın spora 30 dk dAha ekliyorsun tamam mı?
hayatta kaçırmam uyanınca aklıma ilk bildirim yapmak geliyo hergün.. alışkanlık oldu bileEvvet heyecan dorukta sakın cuma kilo bildirimlerinizi kaçırmayın bak bu çok önemli
canımmmm bu kadar üzme kendini sakın stres yapma pozitif düşünmeye çalış yoksa diyet senin için işkence olmaya başlar.. bende 85 kilodan indim 60 kiloya.. abur cuburu kesip düzenli yemeye başlayınca kendiliğinden gidiyo zatenkızlar birşey söyliyim mi ? bugun şöyle bir aynada kendime baktım, o kadar mutsuz oldum ki işe ağladım...işe de geç kaldım gitmiyorum bugün, ama yeter artık bugün kendime güzel bir beslenme programı hazırlıyorum, sigarayı da bırakıyorum yeter artık
Olan oldu artık cumaya kadar ağzına cısss ! Sürmek yok ok?herkesten gizli yedim, çok pişmanımtamam yarın 30 dk daha devam etcem sporuma.. insan cezasına sevinirmi yaa ama sevindim işte
hayatta kaçırmam uyanınca aklıma ilk bildirim yapmak geliyo hergün.. alışkanlık oldu bile
Tecrübe konuşuyor aynen öyle canımcanımmmm bu kadar üzme kendini sakın stres yapma pozitif düşünmeye çalış yoksa diyet senin için işkence olmaya başlar.. bende 85 kilodan indim 60 kiloya.. abur cuburu kesip düzenli yemeye başlayınca kendiliğinden gidiyo zatenspora çok önem ver ama spor olmayınca kilo vermek çok bişey ifade etmiyo
yok yooook diyet boyunca ağzıma cıssssss!Olan oldu artık cumaya kadar ağzına cısss ! Sürmek yok ok?
Cezana sevin bakalım yap ki bari artış olmasın canım...
Farkındayım hersabah geliyorsun seviyorum böyle katılımları tabii gün içindede bekleriz daima
ayneen başarıcaz bu azimleTecrübe konuşuyor aynen öyle canımpes etmek yok! Devammm ....
anlıyorum canım tabiki gündelik işlerimizde oluyor sende haklısın bende çalışıyorum kaçak kaçak giriyorum mobilden hepp! Napimm aklım forumda kalıyor ki hepyok yooook diyet boyunca ağzıma cıssssss!
gün içinde gelmeyi istiyorum ama tüm günüm okulda geçiyo, eve gelincede yemekti dersti uğrayamıyorum hafta içi pek.. ama hep aklımdasınız fırsat bulur bulmaz koşuyorum foruma
İyiyim canım bende , geldi geldi 12deayneen başarıcaz bu azimle
bu arada sen nasılsın geldi mi eşin?
aynen öyle çok imrendim sana birçok işi bir arada yürütebiliyorsunanlıyorum canım tabiki gündelik işlerimizde oluyor sende haklısın bende çalışıyorum kaçak kaçak giriyorum mobilden hepp! Napimm aklım forumda kalıyor ki hepeve gelince çok daha rahat ...
Günaydııınnn hava gerçekten çok güzeellGünaydınnngüneşli sımsıcak bir günden merhabaaa...
listen çok güzelDünkü menüm
Sabah 08
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Ara 10
İki form bisküvi
Bir tatlı kasigi krem peynir
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Coban salata
İki dilim ekmek
Ara 15
Bir elma
Bir yeşil çay
Akşam
Uyuyakaldığım için öğünümü kaçırdım
Ara 23
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
Spor yok
Hadi bakalım marşmarş cezanı cek canim grsrzzzkızlar günaydıııınnn
hızlıca yazıp kaçıcam okula yürüyerek gitcem, cezamı uygulıycam
Dünkü menüm;
sabah 10da 1 poğaça ve 1 kahve
öğlen 1 de salata ve 1 tane biber dolması
1.30da elmalı soda
5te 1 dondurma yedim.. ardından duramadım pasta yapmak için aldığım sütlü nestle çikolatanın hepsini bitirivermişim ucundan kemirirkenne...
6 da 3 kaşık ıspanak ve 3 kaşık yoğurt yedim
8de 1 portakal yedim
11de nescafe içtim
2 lt su içtim 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempoyla
Günaydııınnn hava gerçekten çok güzeell
listen çok güzelişte zaten hareket ediyosundur yoruluyosun hafta içi 2-3 gün sporda yeter bence
Günaydın canımGünaydınnngüneşli sımsıcak bir günden merhabaaa...
Yine harika bir menü supersin tatlımDünkü menüm
Sabah 08
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Ara 10
İki form bisküvi
Bir tatlı kasigi krem peynir
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Coban salata
İki dilim ekmek
Ara 15
Bir elma
Bir yeşil çay
Akşam
Uyuyakaldığım için öğünümü kaçırdım
Ara 23
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
Spor yok
Mersi tatlımmmYine harika bir menü supersin tatlım
Yine yinee güzel bir menü senin akşamını sevsinlerDünkü listem
Sabah 9.30 1 simit
10.00 nescafe
13.00 5 tane çiğ köfte salata
15.00 yeşil elma
1 lokum
19.00 1 kase yoğurt
1.5 saat yürüyüş
2lt su
Bundan sonra akşam yok canım eee kimden öğrendimYine yinee güzel bir menü senin akşamını sevsinler
Sen benide geçtinBundan sonra akşam yok canım eee kimden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?