Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün biraz ev işleri ve mantı yapıcam canım
Hee tamda onuu soracaktım mantıya devammı diye kolay gelsin cnm hepimize bu gün bizdede işler yoğun azcık kaçak eleman ben işbaşındayım yine kovulcam yakında he heeee

Hee tamda onuu soracaktım mantıya devammı diye kolay gelsin cnm hepimize bu gün bizdede işler yoğun azcık kaçak eleman ben işbaşındayım yine kovulcam yakında he heeee
Bu aralar siparişler arttı şükür amin canım herkese kolay gelsin şimdilik herkes işinin başına kovulmadan çalışalım He hee

Aaaaa ne güsel yap bakalım bizde yaparız belki deneyimlerini de paylaş ...
Ben daha önce fitness sayesinde 85den 65e düştüm malesef benim motivasyon bi gittimi gelmiyo ya şimdi geldi anca ama harika bir spor sağlık sorunu olmayan herkese tavsiye ediyorum resmen yağ dusmani

Dünkü listem
Sabah 9.30 1 simit
10.00 nescafe
13.00 5 tane çiğ köfte salata
15.00 yeşil elma
1 lokum
19.00 1 kase yoğurt
1.5 saat yürüyüş
2lt su
Akşam yememek en iyisi akşam yediklerimizi yakması daha zor oluyo ama dayanamıyorum ben listeni beğendim ama çok çok az yemişsin sağlığına dikkat et

Ben daha önce fitness sayesinde 85den 65e düştüm malesef benim motivasyon bi gittimi gelmiyo ya şimdi geldi anca ama harika bir spor sağlık sorunu olmayan herkese tavsiye ediyorum resmen yağ dusmani
Evde kendinmi yapcaksın canım kendi egzersizlerimden sonra fitnessde deneyebilirim çok öneriyosan

Ben zaten kiloları akşam yemeğinde aldım
Bu yediklerim bana yetiyor canım
Fitness i kendim yapıcam evde bi sağlık sorunun yoksa tavsiye ederim hem inceltiyor hem yağ yakıyor

Ben zaten kiloları akşam yemeğinde aldım
Bu yediklerim bana yetiyor canım
Fitness i kendim yapıcam evde bi sağlık sorunun yoksa tavsiye ederim hem inceltiyor hem yağ yakıyor
Hangi videolar canım yaptıkların? Eklede bakalım yaparız

Eklemeyi bilmiyorum bir kaç kere denedim olmadı Tuğba Özay la fitness videosundan yapıyorum canım 45 dk sürüyor ilk ikigun zorlanıyorum sonra alisiyorum
Tamam canım ordan yola cıkarak bakarız bizde yaparız .ama ben ancak hsonu bakabilirim . Sen alışkınsın minnoş bizde alışalım hiç yapmadım o tarz ben...

benim de aynı üzülme.. sporu arttırdım ben de muhtemelen ondan.. her bir kas hücresi 3 birim su tutuyor.. spora devam edince inecek o kilo merak etme
başarılar canım sınavında.. ne okuyorsun cerrahi sınavı demisin tıp , hemşirelik?..
Günaydınnn güneşli sımsıcak bir günden merhabaaa...
geç oldu ama merhabaaaaaaaaaaaaaa
mmm nefis nefissss
hadi dondurma yedin çikolata da nerden çıktı çek cezanı bakalım..
Dünkü listem
Sabah 9.30 1 simit
10.00 nescafe
15.00 yeşil elma
1 lokum
19.00 1 kase yoğurt
1.5 saat yürüyüş
2lt su
ooooooo süpppperrr
hangi fitness diyecektimki okudum sonradan

dünkü menüm
10:00 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim salam, 2 dilim kaşar, yarom domates
14:00 yarım kase yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık nesfit
16:00 şekrsiz türk kahvesi, 8 gr bitter
19:00 haşlanmış tavuk göğsü, 1 dilim peynir, yaırm domates
hemen akabinde 2 minik gofret, 2 tane de cips yedim oğlan yerken dayanamadım..
su 3 lt
spor 1 saat sabah 1 sa 15 dk akşam tempolu yürüyüş

kızlar TuTii AburCubur_ @erva147 @RenklerinIcinde yakında listeye girecekseniz belki bu cuma bile gireniniz olcak hazırmısınız ??
Sanırım bu hafta giremem listeye, ama olsun şimdiden hazırım :)
Ben bundan 2-3 hafta önce dondurma, çikolata ve koca bir paket cips alıp hepsini birden yemistim 2 gündür canım öyle çok Eti Karam istiyor ki ama direniyorum ne yapayım, 1 paketi 250 kalori
Ama kararlıyım bak yemeyeceğim, şimdiye kadar yediklerime sayıyorum, 1 günde 3 tane eti karam yediğimi bilirim
Menün harika, afiyet olsun
Dondurma ve çikolataya kadar her şey çok güzeldi bende de oluyor o, çikolatadan ufak bir parça alıyorum, sonra bir daha alıyorum, böyle böyle dayanamayıp hepsini yiyorum
Dünkü listem
Sabah 9.30 1 simit
10.00 nescafe
15.00 yeşil elma
1 lokum
19.00 1 kase yoğurt
1.5 saat yürüyüş
2lt su
Oldukça iyi afiyet olsun

sporun çok iyi menün de güzel afiyet olsun

Süper olmuş menü cislara gelince e arada olsun okadar bizde İnsanız dimi ama

Cok güzel menün cıslarında var azcık ama o sporla gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…