- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bendee sizleri listeye sokmak için sabırsızlanıyorumSanırım bu hafta giremem listeye, ama olsun şimdiden hazırım :)
Ben bundan 2-3 hafta önce dondurma, çikolata ve koca bir paket cips alıp hepsini birden yemistim 2 gündür canım öyle çok Eti Karam istiyor ki ama direniyorum ne yapayım, 1 paketi 250 kalori
Ama kararlıyım bak yemeyeceğim, şimdiye kadar yediklerime sayıyorum, 1 günde 3 tane eti karam yediğimi bilirim
Menün harika, afiyet olsun
Dondurma ve çikolataya kadar her şey çok güzeldibende de oluyor o, çikolatadan ufak bir parça alıyorum, sonra bir daha alıyorum, böyle böyle dayanamayıp hepsini yiyorum
Oldukça iyiafiyet olsun
Huhh... haklısın isim vermeyeyimBendee sizleri listeye sokmak için sabırsızlanıyorum
O zamann napıosun cikolatayı eve almıyosun sakınn ! Canın çeksede yeme kuzum dayan bide isim vermeyelim dimi baska arkadaşlarında canı çeker . Sadece cikolata desek yeter he heeee :)
Sen nasılsın bunların haricinde canim??
Tabikii ödül niyetine olur ver bakalımda sen kilocuklarınıHuhh... haklısın isim vermeyeyimarada belki ödül olarak azıcık yiyebilirim ama değil mi
Iyiyim, acıktım ne yiyeceğimi düşünüyorumcuma ya kadar tartılmama kararı aldım, bugünkü kilomu hiç bilmiyorum
Sen nasılsın, ne yapıyorsun peki?
aboo liste mikızlar @TuTiiAburCubur_ erva147 @RenklerinIcinde yakında listeye girecekseniz belki bu cuma bile gireniniz olcak hazırmısınız ??
beğendim menünü çok güzel olmş :)Dünkü menüm
Sabah 08
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Ara 10
İki form bisküvi
Bir tatlı kasigi krem peynir
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Coban salata
İki dilim ekmek
Ara 15
Bir elma
Bir yeşil çay
Akşam
Uyuyakaldığım için öğünümü kaçırdım
Ara 23
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
Spor yok
çiğ köftelere dikkat kalorisi az ama şişkinlik yapıyor diye duymuştum cnm :)Dünkü listem
Sabah 9.30 1 simit
10.00 nescafe
13.00 5 tane çiğ köfte salata
15.00 yeşil elma
1 lokum
19.00 1 kase yoğurt
1.5 saat yürüyüş
2lt su
listeyi beğendim ama akşamki kaçamaklar hariç :) birde hergün 8 gr çiko yiyorsun ya varmı bir sebebi canm ?dünkü menüm
10:00 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim salam, 2 dilim kaşar, yarom domates
14:00 yarım kase yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık nesfit
16:00 şekrsiz türk kahvesi, 8 gr bitter
19:00 haşlanmış tavuk göğsü, 1 dilim peynir, yaırm domates
hemen akabinde 2 minik gofret, 2 tane de cips yedim oğlan yerken dayanamadım..
su 3 lt
spor 1 saat sabah 1 sa 15 dk akşam tempolu yürüyüş
Bu arada, ben tarçını nasıl kullanacağım? Toz tarçın mı olacak yoksa normal tarçın mı? Ilık suyun içine mi atmalıyım?Tabikii ödül niyetine olur ver bakalımda sen kilocuklarınıçok güzel tartılmaa cuma sabahı göreceksin canım sabret...
Öğle yemeğinse eğer et ye ki acıkmaların azalsın tok tutar .
Cok gecmis olsun canimkızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
1.5ltlik pet siseye bir cubuk tarcın atıyorsun canımmm....Bu arada, ben tarçını nasıl kullanacağım? Toz tarçın mı olacak yoksa normal tarçın mı? Ilık suyun içine mi atmalıyım?
İyidirrrr Aaa kalk git ne üsenmesi havada güzel enerjin geri gelsin git deNabersiniz kizlar ben cok yorgunum
Spora gitmem lazim useniyorum gaz verin banaaa
Gecmissss olsun canım dün pek uğramadın bakim sen ? Özledikkızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
Geçmiş olsun canım hastalığına rağmen spor yapabilmissin ne guzelKızlar dünkü menüm : bu arada hastayım o yüzden çorba menümde fazla.
uyanınca 1 bardak yeşil çay
KAHVALTI
1 kase tarhana çorbası
1.5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
ARA
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
1 ısırık gofret ( 50 kalori )
ÖĞLEN
2 adet kepek ekmekten yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
3 dilim domates
2 dilim beyaz peynir
ARA
1 adet sade activia
AKŞAM
1.5 kase tarhana çorbası
2 çatal ketçaplı makarna
GECE
yarım portakal
yarım elma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 1 mil gündüz 1 mil akşam yürüyüş / gece mekik ve bölgesel egzersiz yaptm )
SU : 2.5 OLMUŞTUR
teşekkür ederim sana ve geçmş olsun diyenlere :) dün hem bu boğaz ağrısı hem survivor akabinde ütopya vardı onlar varken bn çevrım dışı olurumGecmissss olsun canım dün pek uğramadın bakim sen ? Özledik
5 tane olunca şişmesi iyi oluyor doyurucu olur en azındanaboo liste miben hazır ve nazır bekliyorum beni alın beni valla dikkat ediyorum cnm yediklerime, listeye grmek yada buraya yazmak için değil kendim için. kaçışım yok yani bu sfer. bugün diyette 10.günüm 2 lavaş dışında kaçamak yapmadım daha şükür. onuda kaçamak saymıyorum çnkü akşam sadece meyce yemiştim hatrlarsan :)
beğendim menünü çok güzel olmş :)
çiğ köftelere dikkat kalorisi az ama şişkinlik yapıyor diye duymuştum cnm :)
listeyi beğendim ama akşamki kaçamaklar hariç :) birde hergün 8 gr çiko yiyorsun ya varmı bir sebebi canm ?
teşekkür ederim cnm çok saol. aman aman bi hastalık değil boğaz ağrısıydı. hem terlemek daha iyi gelir diye düşündüm :)Geçmiş olsun canım hastalığına rağmen spor yapabilmissin ne guzel
Dondurma ne kadar acaba ?Dunku menum
Sabah
2 adet kuru incir
1 ev yapimi kucuk sade pogaca
1 nescafe
Ara
1 turk kahvesi
Ogle
1 tost
1 ayran
Ara
1 sade soda
Aksam
1 kase yogurt
Biraz kisir
Yatmadan
Biraz yesil erik ve dondurmaregl oncesi sendromlar
Su 3 lt
Spor 2 saat fitness ve plates
Geçmiş olsunnkızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
Menün gayet güzel görünüyorDunku menum
Sabah
2 adet kuru incir
1 nescafe
Ara
1 turk kahvesi
Ogle
1 tost
1 ayran
Ara
1 sade soda
Aksam
1 kase yogurt
Biraz kisir
Yatmadan
Su 3 lt
Spor enerji verir, kendini dinç hissedersin mutlu olursun mutlaka git sporaNabersiniz kizlar ben cok yorgunum
Spora gitmem lazim useniyorum gaz verin banaaa
Spor olması çok iyi, menün gayet dengeli ve güzel bence afiyet olsunKızlar dünkü menüm : bu arada hastayım o yüzden çorba menümde fazla.
uyanınca 1 bardak yeşil çay
KAHVALTI
1 kase tarhana çorbası
1.5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
ARA
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
1 ısırık gofret ( 50 kalori )
ÖĞLEN
2 adet kepek ekmekten yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
3 dilim domates
2 dilim beyaz peynir
ARA
1 adet sade activia
AKŞAM
1.5 kase tarhana çorbası
2 çatal ketçaplı makarna
GECE
yarım portakal
yarım elma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 1 mil gündüz 1 mil akşam yürüyüş / gece mekik ve bölgesel egzersiz yaptm )
SU : 2.5 OLMUŞTUR
sebebi çok seviyoruuuuummmm.aboo liste miben hazır ve nazır bekliyorum beni alın beni valla dikkat ediyorum cnm yediklerime, listeye grmek yada buraya yazmak için değil kendim için. kaçışım yok yani bu sfer. bugün diyette 10.günüm 2 lavaş dışında kaçamak yapmadım daha şükür. onuda kaçamak saymıyorum çnkü akşam sadece meyce yemiştim hatrlarsan :)
beğendim menünü çok güzel olmş :)
çiğ köftelere dikkat kalorisi az ama şişkinlik yapıyor diye duymuştum cnm :)
listeyi beğendim ama akşamki kaçamaklar hariç :) birde hergün 8 gr çiko yiyorsun ya varmı bir sebebi canm ?
çok geçmiş olsun canımmkızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
vay vay spora baaakkk muhteşemmDunku menum
Sabah
2 adet kuru incir
1 nescafe
Ara
1 turk kahvesi
Ogle
1 tost
1 ayran
Ara
1 sade soda
Aksam
1 kase yogurt
Biraz kisir
Yatmadan
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?