Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nabersiniz kizlar ben cok yorgunum
Spora gitmem lazim useniyorum gaz verin banaaa
kalk bakiiimmm.. hava güzel sen güzelsin spor da güzel olsun hadiiii
oooo yine çok iyi bir menü olmuş

KIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
RESMLERİ BİZE İLHAM OLUR İNŞ, HALA KİLOLARINI KORUYORLAR.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF

insan kaptırdımı kendini gidiyo valla irade önemli bu konuda

kızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
geçmiş olsun canım

regl öncesi sendromlar bitirdi bizi menünü çok beğendim ama iyide su içmişsin

öğlen ne yedin 4 kaşık ben anlamadım cnm ? ama sporuna bayıldımm

Hakkatten ney o?

ahahah unutmusum makarnaydı canım o yagsiz sadece haslanmis bir sekilde :)

O zaman korumuşlar 3sene iyi bir vakit koruma adına...Bizde verelim ve hep öyle kalalım gelmesin bi daha yaaa löp löpp etler!ıyyyyy
Kesinlikle april , inş bu son diyet çabalarımız olur bir daha uğraşmayız. yoksa çektiğimiz bu eziyetlere açlıklara yazık

Kesinlikle april , inş bu son diyet çabalarımız olur bir daha uğraşmayız. yoksa çektiğimiz bu eziyetlere açlıklara yazık
Ben daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.
Sonra mı ne oldu? 2007 evlendim evlendikten sonra biriki derken kilo almaya başladım ama hiç dikkat de etmedim 2014 yılında 108 kiloydum
Vay ki ne vayy İşte asıl mesele o verdiğin kiloyu korumak !
Birdaha o hatayı yaparmıyım bilmiyorum ama kesinlikle! Yapmamalıyım yazık olur çokkk....

Son düzenleme:
Aman april cim bu ne azim 108 lerden 70lere müthişsin harikasın

o kadar kiloya çıkmadan neden müdahale etmedin gerçi bnmki de saçma bi soru sanki ben farklı mıyım.
inş veririz ve koruruz ne diyeyim cnm 100 gr bile alınca korkan arkadaşlarım var zap zayıflar birde ! onlar gbi olmak gerek demek ki

He hee=) inanırmısın hiç farketmedim! Ve farkettiğim zamanlarda ise canım da hiç istemedi vermek bir türlü başlıyamadım ta ki buraya gelene dek!!
İnşallah sende vericeksin canım kararlı ol
Ayy sorma bendede öyle arkadaşlar var takdir edilesi kıskanılası tipler ama bende öyle olacağım bi hedefime ulaşayım...

aynen bnde , bana derlerdi 70 var mısın diye yokkkk artıkkkkkkkk derdim , sonra 70 i gördüm amannn nolcak dedi.
derken derken 85 sabahına uyandım ve yine yeniden burdayım
vericez bizde inş fit sağlıklı zayıf hatunlar olucaz , bi küçük bedeni varmı acaba dicez. sadece inanç ve sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…