kalk bakiiimmm.. hava güzel sen güzelsin spor da güzel olsun hadiiiiNabersiniz kizlar ben cok yorgunum
Spora gitmem lazim useniyorum gaz verin banaaa
oooo yine çok iyi bir menü olmuşKızlar dünkü menüm : bu arada hastayım o yüzden çorba menümde fazla.
uyanınca 1 bardak yeşil çay
KAHVALTI
1 kase tarhana çorbası
1.5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
ARA
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
1 ısırık gofret ( 50 kalori )
ÖĞLEN
2 adet kepek ekmekten yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
3 dilim domates
2 dilim beyaz peynir
ARA
1 adet sade activia
AKŞAM
1.5 kase tarhana çorbası
2 çatal ketçaplı makarna
GECE
yarım portakal
yarım elma
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 1 mil gündüz 1 mil akşam yürüyüş / gece mekik ve bölgesel egzersiz yaptm )
SU : 2.5 OLMUŞTUR
Hatırlıyorum bu bayanlarıKIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
RESMLERİ BİZE İLHAM OLUR İNŞ, HALA KİLOLARINI KORUYORLAR.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF
Eki Görüntüle 1518503 Eki Görüntüle 1518504 Eki Görüntüle 1518505
Vay!be darısı başımıza mühim olanda korumak tabiii...KIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF
insan kaptırdımı kendini gidiyo valla irade önemli bu konudaSanırım bu hafta giremem listeye, ama olsun şimdiden hazırım :)
Ben bundan 2-3 hafta önce dondurma, çikolata ve koca bir paket cips alıp hepsini birden yemistim 2 gündür canım öyle çok Eti Karam istiyor ki ama direniyorum ne yapayım, 1 paketi 250 kalori
Ama kararlıyım bak yemeyeceğim, şimdiye kadar yediklerime sayıyorum, 1 günde 3 tane eti karam yediğimi bilirim
Menün harika, afiyet olsun
Dondurma ve çikolataya kadar her şey çok güzeldibende de oluyor o, çikolatadan ufak bir parça alıyorum, sonra bir daha alıyorum, böyle böyle dayanamayıp hepsini yiyorum
Oldukça iyiafiyet olsun
geçmiş olsun canımkızlar çok fazla geçmişi okuyamadım , okuduklarımı yorumladım. ben 2 gündr hastayım braz. boğazlarım şişti yutkunamıyorm bir türlü
regl öncesi sendromlar bitirdi biziDunku menum
Sabah
2 adet kuru incir
1 ev yapimi kucuk sade pogaca
1 nescafe
Ara
1 turk kahvesi
Ogle
1 tost
1 ayran
Ara
1 sade soda
Aksam
1 kase yogurt
Biraz kisir
Yatmadan
Biraz yesil erik ve dondurmaregl oncesi sendromlar
Su 3 lt
Spor 2 saat fitness ve plates
öğlen ne yedin 4 kaşık ben anlamadım cnm ? ama sporuna bayıldımm
Hakkatten ney o?
ahahah unutmusum makarnaydı canım o yagsiz sadece haslanmis bir sekilde :)hhaahhhaaaa sırf senin için yazmıyorum gramları. tartmadan yemiyorum kiii
ben de öyle yapıcam galiba..
oyyy çok iyii süpersinn
datlum sabahı akşam akşamı sabah yemşsin, nöbetçimiydin
nişan kardeşimin 17 mayısta canım.. 68 olmak istiyorum o zamana kadar ki yeni elbise almayayım..
öğlen ne yediğini anlamadım..
planlar süper ama..inşallah olursun kuzum
He hee=) iyiymiş o zaman...ahahah unutmusum makarnaydı canım o yagsiz sadece haslanmis bir sekilde :)
Tamam tamam hazirlandimİyidirrrr Aaa kalk git ne üsenmesi havada güzel enerjin geri gelsin git de
Bir dilim canim kesme dondurmaDondurma ne kadar acaba ?
Gidiyorum simdiiikalk bakiiimmm.. hava güzel sen güzelsin spor da güzel olsun hadiiii
oooo yine çok iyi bir menü olmuş
Evet canim ben normalde de 2 lt icerim en azinsan kaptırdımı kendini gidiyo valla irade önemli bu konuda
geçmiş olsun canım
regl öncesi sendromlar bitirdi bizimenünü çok beğendim ama iyide su içmişsin
Ben bunlara ilac falan verilmis diye duymustum acaba gercekten koruyabiliyorlar mi kilolarini?KIZLAR STAR TV DE Kİ ESKİ YARIŞMA YENİ 1 HAYAT.. 14 KİŞİYİ ZAYIFLATMIŞLARDI.
GÖZDE..KEVSER.. SEDEF
Bu yarışma 3 sene önceydi sanırım , zayıf resmleri daha yeni çekilmiş halleriBen bunlara ilac falan verilmis diye duymustum acaba gercekten koruyabiliyorlar mi kilolarini?
O zaman korumuşlar 3sene iyi bir vakit koruma adına...Bizde verelim ve hep öyle kalalım gelmesin bi daha yaaa löp löpp etler!ıyyyyyBu yarışma 3 sene önceydi sanırım , zayıf resmleri daha yeni çekilmiş halleri
Kesinlikle april , inş bu son diyet çabalarımız olur bir daha uğraşmayız. yoksa çektiğimiz bu eziyetlere açlıklara yazıkO zaman korumuşlar 3sene iyi bir vakit koruma adına...Bizde verelim ve hep öyle kalalım gelmesin bi daha yaaa löp löpp etler!ıyyyyy
Ben daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.Kesinlikle april , inş bu son diyet çabalarımız olur bir daha uğraşmayız. yoksa çektiğimiz bu eziyetlere açlıklara yazık
Aman april cim bu ne azim 108 lerden 70lere müthişsin harikasınBen daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.
Sonra mı ne oldu? 2007 evlendim evlendikten sonra biriki derken kilo almaya başladım ama hiç dikkat de etmedim 2014 yılında 108 kiloydum
Vay ki ne vayy İşte asıl mesele o vediğin kiloyu korumak !
Birdaha o hatayı yaparmıyım bilmiyorum ama kesinlikle! Yapmamalıyım yazık olur çokkk....
o kadar kiloya çıkmadan neden müdahale etmedinBen daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.
Sonra mı ne oldu? 2007 evlendim evlendikten sonra biriki derken kilo almaya başladım ama hiç dikkat de etmedim 2014 yılında 108 kiloydum
Vay ki ne vayy İşte asıl mesele o vediğin kiloyu korumak !
Birdaha o hatayı yaparmıyım bilmiyorum ama kesinlikle! Yapmamalıyım yazık olur çokkk....
Çokk tşk ederim daha çok var tabii ! 60 olmak istiyorum kaldı son 18.8 bakalımAman april cim bu ne azim 108 lerden 70lere müthişsin harikasın
He hee=) inanırmısın hiç farketmedim! Ve farkettiğim zamanlarda ise canım da hiç istemedi vermek bir türlü başlıyamadım ta ki buraya gelene dek!!o kadar kiloya çıkmadan neden müdahale etmedingerçi bnmki de saçma bi soru sanki ben farklı mıyım.
inş veririz ve koruruz ne diyeyim cnm 100 gr bile alınca korkan arkadaşlarım var zap zayıflar birde ! onlar gbi olmak gerek demek ki
aynen bnde , bana derlerdi 70 var mısın diye yokkkk artıkkkkkkkk derdim , sonra 70 i gördüm amannn nolcak dedi.He hee=) inanırmısın hiç farketmedim! Ve farkettiğim zamanlarda ise canım da hiç istemedi vermek bir türlü başlıyamadım ta ki buraya gelene dek!!
İnşallah sende vericeksin canım kararlı ol
Ayy sorma bendede öyle arkadaşlar var takdir edilesi kıskanılası tipler ama bende öyle olacağım bi hedefime ulaşayım...
Hedefe ulasicaz canım çoğu gitti azı kaldiÇokk tşk ederim daha çok var tabii ! 60 olmak istiyorum kaldı son 18.8 bakalım
Yok yok bu sefer kararlıyım gidecek o kilolar !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?