- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
şimdi cefasını çekcez sonra sefasını dimi yaaaynen bnde , bana derlerdi 70 var mısın diye yokkkk artıkkkkkkkk derdim , sonra 70 i gördüm amannn nolcak dedi.
derken derken 85 sabahına uyandım ve yine yeniden burdayım
vericez bizde inş fit sağlıklı zayıf hatunlar olucaz , bi küçük bedeni varmı acaba dicez. sadece inanç ve sabır lazım
beraberce ulaşıcaz mlytcımmHedefe ulasicaz canım çoğu gitti azı kaldi
hey maşallAllah en sondaki kız ayn kişiyse süper olmş. bu arada kızlar kilo verince gögüslerde küçülüyor mu ?
benimkisi küçülüyor tabi kişiden kişiye değişir bu durum....hey maşallAllah en sondaki kız ayn kişiyse süper olmş. bu arada kızlar kilo verince gögüslerde küçülüyor mu ?
gel bebeğim beklerim alkaya olarak geçiyor şehiriçine biraz uzak gel yuzerizhayırlı olsun canımmm..nerseinde içinde mi tekirdağın , bu yaz geliyorum uğrayacağım sana..
neti transfer ettiğin gün açıyorlar.. elektrik suyu bilmiyorum
süper yaaa.. ben de yeni evimin artılarından çok mutluyum.. yürüyüş parkuru, yüzme havuzu var insan daha çok motive oluyor .. ama ben havuza giremem utanırım selülitierimden
ayy april harikasın bebeeemmmm
çok teşekkür ederim cnm rabbim herkese huzurlu ferah yuvalar nasip etsinHayırlı olsun yeni evinGüle güle otur inşallah
Beni de gaza getirdin ben de söyleyeceğim hedefimibenim hedefim de cuma gününe kadar 71.4 olabilmek
kalorisi fazla yüksek olmayan herhangi bir şey olabilirçok severim ben yiyecek ödüllerini nişan ne zaman peki?
canım hoşgeldin naptın taşındın mı ?gel bebeğim beklerim alkaya olarak geçiyor şehiriçine biraz uzak gel yuzeriz
hoşbulduk cnm evet çok şükür bu öğlen taşındımcanım hoşgeldin naptın taşındın mı ?
bende diyorum ki nerde bu hatun? güle güle otur canım muSmutlu evindehoşbulduk cnm evet çok şükür bu öğlen taşındım
ohh tam senlikbu arada bugünkü yürüyüş hedefime %170 ulaştım
burda harika yürüyüş yolları var
ve en güzel tarafı market uzakta git gel rampa filan acayip efor sarf ediyorum
çok teşekkür ederim cnmbende diyorum ki nerde bu hatun? güle güle otur canım muSmutlu evindeinterneti bağlattınmı?
evet cnm aynen harika buralar ya havuzuda temizliyolar oyy ben mutluluktan ölccemmi neohh tam senlikmecburi spor
çok hızlılarmış yada sen çok şanslısın ben 6ay beklemiştim düşün! İstanbul'un göbeğinde...çok teşekkür ederim cnm
bağlattım hemde şok oldum
ttnet normalde en küçük arızayı bile 3-5 günde yapamayıp beni deli ederdi
ben gittim başvurdum daha eve gitmeden bağlamışlar ben şokkkkkkk
yarında temizlikçiler gelcek yerleştircez filan
bi de suyu üzerime alıcam o kadar bitti gitti
ölme ölme tadını çıkartevet cnm aynen harika buralar ya havuzuda temizliyolar oyy ben mutluluktan ölccemmi ne
ne süper kilo vermişsin canım yaa. çoğu gitmiş azı kalmış.. inşallah yine 58 olacaksın sen..Ben daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.
Sonra mı ne oldu? 2007 evlendim evlendikten sonra biriki derken kilo almaya başladım ama hiç dikkat de etmedim 2014 yılında 108 kiloydum
Vay ki ne vayy İşte asıl mesele o verdiğin kiloyu korumak !
Birdaha o hatayı yaparmıyım bilmiyorum ama kesinlikle! Yapmamalıyım yazık olur çokkk....
ay evet ya bi de o tipler var.. bir arkadaşım var 74 le hamile kaldı.. ay 90 kilo olucam diye üzülürken sadece 1 kilo aldı.. ne yaptın dedim her fırsatta yürüdüm dedi.. sonra yine hızla kilo vermeye devam etti.. en son gördüümde iskelet gibiydi.. ki diğer arkadaşlar maaşallah azıcık kilo almışsın da yüzün güzelleşmiş dediler... doktra bile gittim ama almak biryana veriyorum dedi.. neyse uzatmayayım .. geçen akşam bizim orda gördüm bunu.. gece saat 21 civarı .. koymuş çocuğu bebk arabasına fıttırıfıttırı yürüyor sank,i yarışa hazırlanıyor gibi.. o beni görmedi önce birkaç tur attı parkurda.. sonra karşılaştık.. çocuğu parka getirdim dedi.. yalana bak yaa ıcık oldumo kadar kiloya çıkmadan neden müdahale etmedingerçi bnmki de saçma bi soru sanki ben farklı mıyım.
inş veririz ve koruruz ne diyeyim cnm 100 gr bile alınca korkan arkadaşlarım var zap zayıflar birde ! onlar gbi olmak gerek demek ki
bildim orayı .. üniversiteye yakın di mi otogarı geçiyosun Migros var ordan ilerde..inşallah gelicem seni görneyegel bebeğim beklerim alkaya olarak geçiyor şehiriçine biraz uzak gel yuzeriz
ben de senin gibiyim kuşum. burda inanılmaz yürüyüş oparkurları falan var sabah akşam yürümeye başladım.. az önce de çıkayım dedim de eşim geç oldu diye istemedi..bu arada bugünkü yürüyüş hedefime %170 ulaştım
burda harika yürüyüş yolları var
ve en güzel tarafı market uzakta git gel rampa filan acayip efor sarf ediyorum
selam bebemmmselam güzel hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?