Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy ne yalancı insanlar var! yılana bak...
ohh buluşun bakalım sizi gidi gezentilerfotoda isteriz

şu jilliana başlayamadım bir türlü.. sabah akşam yürüyünce vaktim kalmıyor.. mekik çektim biraz .. bir de plank hareketi varya ona başladım

ayyy ne yalancı insanlar var! yılana bak...
ohh buluşun bakalım sizi gidi gezentilerfotoda isteriz
hayır yani niye yalan söylüyorsun.. çok zayıfsın diyenlere ben böyle seviyorum ve bunun için de uğrŞIYPRUMdersin olur ..
ayy inşallah buluşabiliriz.. atarız tabii foto da

bende tam çıkıodum pc başından seni gördüm ayyy dedim İspanyolum gelmiş! iyiyim canım ne olsun işten geldim dinleniyorum sen bu saatde küçük bir fırsat mı buldun yine?buralardasın
kuzular uyudu.. mutfağı topladım bir bakayım dedimm.. aklım hep sizde zaten..

ben de yatarım birazdan.. aslında azıcık daha mekik çekeyim diyorum ama o gücü ulamıyorum

şu jilliana başlayamadım bir türlü.. sabah akşam yürüyünce vaktim kalmıyor.. mekik çektim biraz .. bir de plank hareketi varya ona başladım
canım sen zaten yeteri kadar yapıosun onlardan sıkılınca değişiklik olsun diye yaparsın yorma kendinide zaten çokca

ben de yatarım birazdan.. aslında azıcık daha mekik çekeyim diyorum ama o gücü ulamıyorum
demekki yetmiş bugün ki spor zorlama kendini bebemm sakatlanırsın bak sonra hiç yapamaz üzülürsünherşey kararında yapılsın

canım sen zaten yeteri kadar yapıosun onlardan sıkılınca değişiklik olsun diye yaparsın yorma kendinide zaten çokca
ya bi de nişan için gidicem birkaç gün de kalıcam annemlerde .. devam edemem dedim.. inşallah dönünce başlarım

demekki yetmiş bugün ki spor zorlama kendini bebemm sakatlanırsın bak sonra hiç yapamaz üzülürsünherşey kararında yapılsın
haklısın kuşum ama şu 70 ten kurtulayım diye taktım kafaya işte.. yarın detoks yapıcam bakalım

ya bi de nişan için gidicem birkaç gün de kalıcam annemlerde .. devam edemem dedim.. inşallah dönünce başlarım
annede çok dikkat hee bozma bilirim hep bozulur diyet kim gittiyse kilo aldı geldineyseee özleminiz bitecek azda olsa sen başka şehiremi gideceksin ?

annede çok dikkat hee bozma bilirim hep bozulur diyet kim gittiyse kilo aldı geldineyseee özleminiz bitecek azda olsa sen başka şehiremi gideceksin ?
yaa sorma illaki kilo alor gelirim her seferinde.. bu sefer full dikkat.. annemle kızkardeşim de diyetisyene gidiyorlar sıkı diyetteler almam belki bu kez..
istanbuldalar annemler

he hee=) şu meşhur ayran detoksu yap bakalım o sana iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam
2 gün yapılıyor aslında 1,5 -2 veriliyor diyor.. ama ben ilk gün 1 kilo veriyorum 2. gün 100 gr falan.. o yüzden 1 gün yapıcam

yaa sorma illaki kilo alor gelirim her seferinde.. bu sefer full dikkat.. annemle kızkardeşim de diyetisyene gidiyorlar sıkı diyetteler almam belki bu kez..
istanbuldalar annemler
bak bu iyi olmuşşş herkes diyette hee seninde işine yarayacak düğüne hazırlık tam gaz devam ediyor desenezaten az kalacaksın iki gündede bişey olmaz ki yahu o koşuşturmadan nişanda İstanbulda dimi?sende benim memleketime geliosun ne güsell

yakın mısın acabaaaaa..annemler GOP ta oturuyorlar

Beylikdüzü kuşum sen İstanbul'u biliyormusun? aslında iki sene önce çok yakındım bayrampaşada oturuyordum şimdi birazcık uzağım oralara
üniversiteye kadar istanbuldaydım canım.. annemler hep orda.. beylikdüzü uzak b,raz..
bayrmpaşa çok yakın ama..
okul bitince 3 ay kadar s.o.s ambulansta çalışmıştım hadımköyde alkent 2000 diye bir yer var orda.. giderken beylikdüzünden aktarma yapıyordum

evet çok iyi bilirim o yüzden gop yı...az gezmedik bağlarbaşı caddesinde he hee=) çok yakındık şimdi uzağız birazcık!severim oralarıda...
alkenti biliyorum çok uzağa geliyormuşsun canım sende o zamanlar.
bizde bigün görüşebiliriz ozaman baksana senin bir ayağın İstanbuldayken dimi neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…