napıyon datluummselam bebemmm
ayyy ne yalancı insanlar var!ne süper kilo vermişsin canım yaa. çoğu gitmiş azı kalmış.. inşallah yine 58 olacaksın sen..
ay evet ya bi de o tipler var.. bir arkadaşım var 74 le hamile kaldı.. ay 90 kilo olucam diye üzülürken sadece 1 kilo aldı.. ne yaptın dedim her fırsatta yürüdüm dedi.. sonra yine hızla kilo vermeye devam etti.. en son gördüümde iskelet gibiydi.. ki diğer arkadaşlar maaşallah azıcık kilo almışsın da yüzün güzelleşmiş dediler... doktra bile gittim ama almak biryana veriyorum dedi.. neyse uzatmayayım .. geçen akşam bizim orda gördüm bunu.. gece saat 21 civarı .. koymuş çocuğu bebk arabasına fıttırıfıttırı yürüyor sank,i yarışa hazırlanıyor gibi.. o beni görmedi önce birkaç tur attı parkurda.. sonra karşılaştık.. çocuğu parka getirdim dedi.. yalana bak yaa ıcık oldum
bildim orayı .. üniversiteye yakın di mi otogarı geçiyosun Migros var ordan ilerde..inşallah gelicem seni görneye
ben de senin gibiyim kuşum. burda inanılmaz yürüyüş oparkurları falan var sabah akşam yürümeye başladım.. az önce de çıkayım dedim de eşim geç oldu diye istemedi..
taşınmana sevindim huzurla mutlulukla otur canım
bende tam çıkıodum pc başından seni gördüm ayyy dedim İspanyolum gelmiş! iyiyim canım ne olsun işten geldim dinleniyorum sen bu saatde küçük bir fırsat mı buldun yine?buralardasınnapıyon datluumm
hayır yani niye yalan söylüyorsun.. çok zayıfsın diyenlere ben böyle seviyorum ve bunun için de uğrŞIYPRUMdersin olur ..ayyy ne yalancı insanlar var!yılana bak...
ohh buluşun bakalım sizi gidi gezentilerfotoda isteriz
kuzular uyudu.. mutfağı topladım bir bakayım dedimm.. aklım hep sizde zaten..bende tam çıkıodum pc başından seni gördüm ayyy dedim İspanyolum gelmiş! iyiyim canım ne olsun işten geldim dinleniyorum sen bu saatde küçük bir fırsat mı buldun yine?buralardasın
canım sen zaten yeteri kadar yapıosun onlardan sıkılınca değişiklik olsun diye yaparsınşu jilliana başlayamadım bir türlü.. sabah akşam yürüyünce vaktim kalmıyor.. mekik çektim biraz .. bir de plank hareketi varya ona başladım
demekki yetmiş bugün ki spor zorlama kendini bebemmben de yatarım birazdan.. aslında azıcık daha mekik çekeyim diyorum ama o gücü ulamıyorum
ya bi de nişan için gidicem birkaç gün de kalıcam annemlerde .. devam edemem dedim.. inşallah dönünce başlarımcanım sen zaten yeteri kadar yapıosun onlardan sıkılınca değişiklik olsun diye yaparsınyorma kendinide zaten çokca
haklısın kuşum ama şu 70 ten kurtulayım diye taktım kafaya işte.. yarın detoks yapıcam bakalımdemekki yetmiş bugün ki spor zorlama kendini bebemmsakatlanırsın bak sonra hiç yapamaz üzülürsün herşey kararında yapılsın
annede çok dikkat hee bozmaya bi de nişan için gidicem birkaç gün de kalıcam annemlerde .. devam edemem dedim.. inşallah dönünce başlarım
he hee=) şu meşhur ayran detoksu yap bakalım o sana iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsamhaklısın kuşum ama şu 70 ten kurtulayım diye taktım kafaya işte.. yarın detoks yapıcam bakalım
yaa sorma illaki kilo alor gelirim her seferinde.. bu sefer full dikkat.. annemle kızkardeşim de diyetisyene gidiyorlar sıkı diyetteler almam belki bu kez..annede çok dikkat hee bozmabilirim hep bozulur diyet kim gittiyse kilo aldı geldi neyseee özleminiz bitecek azda olsa sen başka şehiremi gideceksin ?
2 gün yapılıyor aslında 1,5 -2 veriliyor diyor.. ama ben ilk gün 1 kilo veriyorum 2. gün 100 gr falan.. o yüzden 1 gün yapıcamhe hee=) şu meşhur ayran detoksu yap bakalım o sana iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam
bak bu iyi olmuşşşyaa sorma illaki kilo alor gelirim her seferinde.. bu sefer full dikkat.. annemle kızkardeşim de diyetisyene gidiyorlar sıkı diyetteler almam belki bu kez..
istanbuldalar annemler
yakın mısın acabaaaaa..annemler GOP ta oturuyorlarbak bu iyi olmuşşşherkes diyette hee seninde işine yarayacak düğüne hazırlık tam gaz devam ediyor desene zaten az kalacaksın iki gündede bişey olmaz ki yahu o koşuşturmadan nişanda İstanbulda dimi?sende benim memleketime geliosun ne güsell
Beylikdüzü kuşum sen İstanbul'u biliyormusun? aslında iki sene önce çok yakındım bayrampaşada oturuyordum şimdi birazcık uzağım oralarayakın mısın acabaaaaa..annemler GOP ta oturuyorlar
üniversiteye kadar istanbuldaydım canım.. annemler hep orda.. beylikdüzü uzak b,raz..Beylikdüzü kuşum sen İstanbul'u biliyormusun? aslında iki sene önce çok yakındım bayrampaşada oturuyordum şimdi birazcık uzağım oralara
evet çok iyi bilirim o yüzden gop yı...az gezmedik bağlarbaşı caddesinde he hee=) çok yakındık şimdi uzağız birazcık!severim oralarıda...üniversiteye kadar istanbuldaydım canım.. annemler hep orda.. beylikdüzü uzak b,raz..
bayrmpaşa çok yakın ama..
okul bitince 3 ay kadar s.o.s ambulansta çalışmıştım hadımköyde alkent 2000 diye bir yer var orda.. giderken beylikdüzünden aktarma yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?