ayy inşallah çook isterim.. hepinizi o kadar çok merak ediyorum kii. keşke buluşabilsek hep beraber ..evet çok iyi bilirim o yüzden gop yı...az gezmedik bağlarbaşı caddesinde he hee=) çok yakındık şimdi uzağız birazcık!severim oralarıda...
alkenti biliyorum çok uzağa geliyormuşsun canım sende o zamanlar.
bizde bigün görüşebiliriz ozaman baksana senin bir ayağın İstanbuldayken dimi neden olmasın?
kesinlikle bende çok isterim zaten benim aklımda şöyle bişey var herkes hedefine ulaştığında bir buluşma düzenlemek...zaten hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek bu gidişle gelen gelir dimi yaaaayy inşallah çook isterim.. hepinizi o kadar çok merak ediyorum kii. keşke buluşabilsek hep beraber ..
ayy ne güzel oluuuurrrrkesinlikle bende çok isterim zaten benim aklımda şöyle bişey var herkes hedefine ulaştığında bir buluşma düzenlemek...zaten hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek bu gidişle gelen gelir dimi yaaatabikiii öncesindede fırsat olursa ayarlanabilse yine görüşürüm benim için hiç farketmez ama o dediğim şeyi kesinlikle yapacağım başarımızı kutlayacağız hepberaber
yoo yo asla ne demek canımm ne tutması ben hep uyuyana kadar buralardayımkuzumm sen yorgunsundur dinlen artık biraz tuttum seni gibi geldi..
iyi geceler, tatlı rüyalar.. rüyanda kendini 57 kilo kırmızı bikiniyle deniz kenarında salına salına yürürken gör ..
çok öpüyorummm...
inşallah olacak bigün bestsellerimizle beraberayy ne güzel oluuuurrrr
inşallah olacak bigün bestsellerimizle beraberçokkkk güze olacak iyi geceler İspanyolcum seviliyosun kuzum tatlı rüyalar
İyiyizz sen nasılsın minik kuş ?nasılsınız kk güzelleri :)
maşallah sana bu ne azim hayran kaldımBen daha önce 2006 yılında ; 74 kgdum kendimi çok kötüü ,çirkin hissederekten diyetisyene gidip 4 ay sonra 58 kg ' ya düşmüştüm.
Sonra mı ne oldu? 2007 evlendim evlendikten sonra biriki derken kilo almaya başladım ama hiç dikkat de etmedim 2014 yılında 108 kiloydum
Vay ki ne vayy İşte asıl mesele o verdiğin kiloyu korumak !
Birdaha o hatayı yaparmıyım bilmiyorum ama kesinlikle! Yapmamalıyım yazık olur çokkk....
evet kişiye göre değişirmi bilmiyorum ama ben 95 giyerken şimdi 75-80b arasında en çok ona üzüldüm kilo verincehey maşallAllah en sondaki kız ayn kişiyse süper olmş. bu arada kızlar kilo verince gögüslerde küçülüyor mu ?
evet benim de küçülüyor göğüslerim işin kötüsü emzirdiğim için bir de sarkıyorlar..maşallah sana bu ne azim hayran kaldım
evet kişiye göre değişirmi bilmiyorum ama ben 95 giyerken şimdi 75-80b arasında en çok ona üzüldüm kilo verince
günaydın kızlaaar dün çok yürüdüm bide çok sıcaktı saat 9 da yatağa yığıldım kaldım
dünkü menüm;
sabah 10 da 1 sosisli poaça
öğlen 12 buçukta yemekhaneye gittim ama bütün yemeği bitirmedim
azcık tavuklu pilav vardı 2-3 çatal yedim mercimek çorbasını içtim 2-3 çatalda mozaik pasta yedim(göz hakkı)
5te 1 nescafe
akşam 7de fırında tavuk yapmıştım 2 dilim patates 1 tavuk yedim et günü gibi oldu dün içimden tavuk çıkcak
2 lt su içtim 2 buçuk saat yürüdüm çok terledim
Tskrler canımmmaşallah sana bu ne azim hayran kaldım
evet kişiye göre değişirmi bilmiyorum ama ben 95 giyerken şimdi 75-80b arasında en çok ona üzüldüm kilo verince
günaydın kızlaaar dün çok yürüdüm bide çok sıcaktı saat 9 da yatağa yığıldım kaldım
dünkü menüm;
sabah 10 da 1 sosisli poaça
öğlen 12 buçukta yemekhaneye gittim ama bütün yemeği bitirmedim
azcık tavuklu pilav vardı 2-3 çatal yedim mercimek çorbasını içtim 2-3 çatalda mozaik pasta yedim(göz hakkı)
5te 1 nescafe
akşam 7de fırında tavuk yapmıştım 2 dilim patates 1 tavuk yedim et günü gibi oldu dün içimden tavuk çıkcak
2 lt su içtim 2 buçuk saat yürüdüm çok terledim
Günaydın ağzı ballımgünadınlar soslu fıstıklar..
Sanırım veterinerlik okuyordu...evet benim de küçülüyor göğüslerim işin kötüsü emzirdiğim için bir de sarkıyorlar..
öğrencilikte diyet zor oluyor..yine de güzel menün..
sen hala yazmadın hangi bölümde okuduğunu.. ailenle mi kalıyorsun
Güzelldünkü menüm
10:00 kıymalı yumurta, 1 dilim peynir
14:00 sütlü nescafe, 20 gr badem 10 gr bitter, 20 gr kabak çekirdeği
18:30 180 gr fırında tavuk kanadı ve 1 adet elma dilim patates, çeyrek dilim ekmek
20:30 mini magnum beyaz
spor 2 saat yürüyüş, 50 mekik, plank 20 sn
su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?