- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yine güzel alkışş...Kızlar buda benim dünkü menüm.
GEÇ KAHVALTI
1.5 patates'den fırında yağsız kızartma (önce haşladım sonra dilimledim, dilimlerin üzerine fırça ile çok az zeytinyağ sürdüm)
yarım domates / çeyrek salatalık / 1 adet siyah zeytin
1 kk peynir / 2 dilim kepek ekmek
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı nohut yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
GECE
yarım portakal
yarım çay bardağı elma suyu
TOPLAM ALINAN KALORİ : 802
SPORLA YAKILAN KALORİ : 200 ( 4 mil lesli ile yürüdüm , biri öğlen biri gece )
Su : 2 litre
ayy sen de bana gel . nerde oturuyorsun.. ben özlücedeyim..
süper oldu valla.. boş günün vRSA görüşelim tanışalımayy yakınmışız görükledeyim bende
Bizede süper oldu Bursa'daki kapılarımız ikiye çıktı.yolum düşerse bende mutlaka uğrayacağım.süper oldu valla.. boş günün vRSA görüşelim tanışalım
oluur şuan bir tek hafta sonlarım boş yazın daha uygun zamanlarım olcak ama haberleşiriz yürüyüş yapar yağlarımızı yakarızsüper oldu valla.. boş günün vRSA görüşelim tanışalım
tabikiii bekleriiizzz sana kapım her zaman açııkkBizede süper oldu Bursa'daki kapılarımız ikiye çıktı.yolum düşerse bende mutlaka uğrayacağım.
Bursa'ya hiç gitmedim sadece bisefer Karacabey diye biyer vardı azcık oraya uğradık.
gel kuzuuuuummm kollarımı açtım bekliyorummBizede süper oldu Bursa'daki kapılarımız ikiye çıktı.yolum düşerse bende mutlaka uğrayacağım.
Bursa'ya hiç gitmedim sadece bisefer Karacabey diye biyer vardı azcık oraya uğradık.
Ayyy hiç keyf yok dimi size hep spor heppoluur şuan bir tek hafta sonlarım boş yazın daha uygun zamanlarım olcak ama haberleşiriz yürüyüş yapar yağlarımızı yakarız
tabikiii bekleriiizzz sana kapım her zaman açııkkkaracabeye hiç gitmedim izmire ailemin yanına giderken otogarına girdim sadece çoook güzel yerler var bursada sadece şehirde değil uludağımız var
Seviliosun bebekimgel kuzuuuuummm kollarımı açtım bekliyorumm
Kaldır canım kaldır sporsuz olmuyorTotomu kaldrabilsem bnmde spor yapmam lazım
yaaa korkuyorummm.. detoks yapıyorum ama daha da şişmiş hissediyorumanemmm yarın tartı günü
ben burdayııımmmKızlar ben geldim kimse yok mu huuu
çıtır olacaksın çıtııırrSpor yaptım çok fenayim heryerim ağrıyor ağrısın tabi yerken iyiydi oh oldu bana
İnşallah olurum oluruz hep beraberyaaa korkuyorummm.. detoks yapıyorum ama daha da şişmiş hissediyorum
ben burdayııımmm
çıtır olacaksın çıtııırr
şöyle bir 65 olsak bir rahatlasakİnşallah olurum oluruz hep beraber
Ah ah daha 10kg vaaar 65 e ay başımı alıp gidesim var ama kiloları evde bırakıp öyleşöyle bir 65 olsak bir rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?