- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
april takip etti canım ama sen olabilirsin, kesinlikleee bekardın di mi sende canım?ayyyy kim gircekki acaba çok heyecan yaptımmm
aynenn evde tek başına yapayalnız ve yine yapayalnız olanlar napsıınnn
neden giremiyorsun canım? 2 öğün mü yiyorsun?Merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum Üzgünüm
Tavsiye ettiklerinizi uygulamaya başladım, içtiğim suyun içine tarçın atıyorum, yeşil çay içiyorum, daha fazla protein tüketmeye başladımteşekkür ederim yalnız fazla su icemiyorum, 1.5- 2 litreyi geçmiyor pek 1 saat spor yaptım bugün, dayanamadım tartıldım biraz önce, 72.2 dü kilom yarın inşallah 71 i görebilirim unutmadan dünkü menümü de ekleyeyim:
07.00
1 porsiyon Menemen, 1 dilim ekmek, 2 peynirli puf böreği
17.00
Patatesli, Havuçlu et yemeği 4 kaşık, yarım kase k-fileks mısır gevreği, 5 kuru kayısı
Pek iyi bir menü olmamış aslında, yeni fark ettim
evet daha bekarım okul bitene kadarda bekar kalcam mecbur ama erkek arkadaşım var 3 buçuk senelik sağolsun bekliyo oda benim okulu bitirmemiapril takip etti canım ama sen olabilirsin, kesinlikleee bekardın di mi sende canım?
içtiğin su iyi canım yiyeceklerlede alınıyo su zatenMerhaba arkadaşlar, pek giremiyorum Üzgünüm
Tavsiye ettiklerinizi uygulamaya başladım, içtiğim suyun içine tarçın atıyorum, yeşil çay içiyorum, daha fazla protein tüketmeye başladımteşekkür ederim yalnız fazla su icemiyorum, 1.5- 2 litreyi geçmiyor pek 1 saat spor yaptım bugün, dayanamadım tartıldım biraz önce, 72.2 dü kilom yarın inşallah 71 i görebilirim unutmadan dünkü menümü de ekleyeyim:
07.00
1 porsiyon Menemen, 1 dilim ekmek, 2 peynirli puf böreği
17.00
Patatesli, Havuçlu et yemeği 4 kaşık, yarım kase k-fileks mısır gevreği, 5 kuru kayısı
Pek iyi bir menü olmamış aslında, yeni fark ettim
evet canım ne güzel inşallah hayırlısı olur, ben de yalnız yapayalnızım :)evet daha bekarım okul bitene kadarda bekar kalcam mecbur ama erkek arkadaşım var 3 buçuk senelik sağolsun bekliyo oda benim okulu bitirmemi
ay inşallah ama olmasa da yine devam etcem sizle olmak yetiyo bana
zamanı gelince bu günleri arıycaz gibime geliyoevet canım ne güzel inşallah hayırlısı olur, ben de yalnız yapayalnızım :)
yalnız olmayı mı? tabi ki her dönemin güzelliği vardır da bişeyler paylasacak birinin olması daha güzel bencezamanı gelince bu günleri arıycaz gibime geliyo
tabikiii doğru kişiyi bulmak önemli sadeceyalnız olmayı mı? tabi ki her dönemin güzelliği vardır da bişeyler paylasacak birinin olması daha güzel bence
offf diyorum bu ne! olmak yada olmamak işte asıl mesele bugelsin before afterlarrrEki Görüntüle 1520149
kesinlikle katılıyorum canımtabikiii doğru kişiyi bulmak önemli sadece
krem mrem photoshopla halletmiştir en kötüyok artıkçatlakları nasıl yoketmişki o
aynen canımofff diyorum bu ne! olmak yada olmamak işte asıl mesele bu
bende 1 saat spor yaptım kiiikzlar eve şimdi geldim ve tam 5 km tempolu yürüdüm. sabahta 1 saat yavaş yürümüştüm doktora giderken.
Gİ-Dİ-CEK BU KİLOLAR !!!
tmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorumTuTii 1 mayıs...........61.8
AburCubur_ 1 mayıs...........72.4
erva147 1 mayıs..............83.5
evet önceki hafta kilo bildirimleriniz de bunlar bakalım yarın kaçsınız?
ervacım biz tabiki almak isteriz oyüzden davet ettik...asıl mesele siz de siz girmek istiyorsanız alacağım listeye yok istemiyorum derseniz almam çünkü listeye girdiğiniz anda her cuma kilo bildirmek zorunda kalacaksınız ve 2 ay izin yok şartlar size uygunsa bizden yana zaten oktmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorum
85.5 ile başlamıştım 11 gün önce
Aslında iyiydim ama bu gün çöktüm daha dikkatli yerim bundan sonra gidicem inşaallah pazartesi bakalım ne olcakKuzum hep dedik sana az yiyosun iyiyim diyordunşimdi vurdu dimi ? Ama sen bir gözük bakalım dr'a en azından önlemini al İnşallah bir sorun yoktur...ama dediğim gibi herzaman menülerinizden sebze meyve et eksik olmasın...
Geçenlerde bir arkadaşım diyet yapıyordu son bi kaç hafta et yumurta yemedi çok az yedi tırnakları kırıldı hep ortadan ikiye ! Vitaminnn şart kuzum...
kuzum bugün pes etti demekki vücutAslında iyiydim ama bu gün çöktüm daha dikkatli yerim bundan sonra gidicem inşaallah pazartesi bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?