Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum Üzgünüm
Tavsiye ettiklerinizi uygulamaya başladım, içtiğim suyun içine tarçın atıyorum, yeşil çay içiyorum, daha fazla protein tüketmeye başladım teşekkür ederim yalnız fazla su icemiyorum, 1.5- 2 litreyi geçmiyor pek 1 saat spor yaptım bugün, dayanamadım tartıldım biraz önce, 72.2 dü kilom yarın inşallah 71 i görebilirim unutmadan dünkü menümü de ekleyeyim:
07.00
1 porsiyon Menemen, 1 dilim ekmek, 2 peynirli puf böreği

17.00
Patatesli, Havuçlu et yemeği 4 kaşık, yarım kase k-fileks mısır gevreği, 5 kuru kayısı

Pek iyi bir menü olmamış aslında, yeni fark ettim

neden giremiyorsun canım? 2 öğün mü yiyorsun?

april takip etti canım ama sen olabilirsin, kesinlikleee bekardın di mi sende canım?
evet daha bekarım okul bitene kadarda bekar kalcam mecbur ama erkek arkadaşım var 3 buçuk senelik sağolsun bekliyo oda benim okulu bitirmemi
ay inşallah ama olmasa da yine devam etcem sizle olmak yetiyo bana

içtiğin su iyi canım yiyeceklerlede alınıyo su zaten 2 öğün çok az olmuş sık sık az az ye vücut aç kalmasın

evet daha bekarım okul bitene kadarda bekar kalcam mecbur ama erkek arkadaşım var 3 buçuk senelik sağolsun bekliyo oda benim okulu bitirmemi
ay inşallah ama olmasa da yine devam etcem sizle olmak yetiyo bana
evet canım ne güzel inşallah hayırlısı olur, ben de yalnız yapayalnızım :)

kzlar eve şimdi geldim ve tam 5 km tempolu yürüdüm. sabahta 1 saat yavaş yürümüştüm doktora giderken.
Gİ-Dİ-CEK BU KİLOLAR !!!

tabikiii doğru kişiyi bulmak önemli sadece
kesinlikle katılıyorum canım

yok artık çatlakları nasıl yoketmişki o
krem mrem photoshopla halletmiştir en kötü

offf diyorum bu ne! olmak yada olmamak işte asıl mesele bu
aynen canım

kzlar eve şimdi geldim ve tam 5 km tempolu yürüdüm. sabahta 1 saat yavaş yürümüştüm doktora giderken.
Gİ-Dİ-CEK BU KİLOLAR !!!
bende 1 saat spor yaptım kiii

TuTii 1 mayıs...........61.8
AburCubur_ 1 mayıs...........72.4
erva147 1 mayıs..............83.5

evet önceki hafta kilo bildirimleriniz de bunlar bakalım yarın kaçsınız?
tmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorum
85.5 ile başlamıştım 11 gün önce

tmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorum
85.5 ile başlamıştım 11 gün önce
ervacım biz tabiki almak isteriz oyüzden davet ettik...asıl mesele siz de siz girmek istiyorsanız alacağım listeye yok istemiyorum derseniz almam çünkü listeye girdiğiniz anda her cuma kilo bildirmek zorunda kalacaksınız ve 2 ay izin yok şartlar size uygunsa bizden yana zaten ok

Aslında iyiydim ama bu gün çöktüm daha dikkatli yerim bundan sonra gidicem inşaallah pazartesi bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…