- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
saol canım iyiyim bugun arkadasima hediye baktim yarin dogum gunu yalniz oasa yiyecem ama yakicam onu sporla merak etme oglen yicem zaten :) onun disinda cok yorgunum sehri alt ust ettikresmen arkadaslarlaİyiyizz sen nasılsın minik kuş ?
ne zaman canim dogum gunu olursun bencebenim 3 hedefim var 65-60-55
inşallah kızımın 1. yaşgününde 55 olabilirim
bu haftasonu bende düşünüyorum bu detoksu eğer sonuç alırsan mutlaka söyle bizedebugün detoks yapıyorum ama zor gidiyor.. yemesinden değil de uyku çok yaptıı, tadına bayılıyorum zaten.. kahve de yasak dayanamadım türk kahvesi içiyorum valla
ayy inşallah bu kararlılıkla başarcaksın bunu eminimbenim 3 hedefim var 65-60-55
inşallah kızımın 1. yaşgününde 55 olabilirim
Yarın ola hayrola canım yaa, üzme kendini bu kadar....hayır hiç bir ceza yok sadece laf yersin o kadarbu haftasonu bende düşünüyorum bu detoksu eğer sonuç alırsan mutlaka söyle bizede
dayan başarcaksın
ayy inşallah bu kararlılıkla başarcaksın bunu eminim
yarın tartı günü kilo vermemiş hatta fazla çıkabilirim diye çok korkuyorum niye gitmiyoki kilolar anlamıyorum uyuyorum halbuki o kadar çokmu su tutuyorum neaynada bakınca bide pantolonlarımdan biraz inceldiğimi farkediyorum ama kilo çok değişmiyo ah bi 60 çıksam 1 kilocuk ya 1 kilocuk versem yeter bu hafta... etkisini haftaya da görebilirim belkide spora başladığım için kaslar gelişiyo olabilirmiki insanın aklına neler geliyo ya
aprilcimm kilo aynı kalınca yada fazla çıkınca ceza var mı ki???? çünkü zaten çok üzülcem en büyük ceza o bence :)
Sen ayarını yaparsın cnm , küçük bir dilim yersin olur biter...kilo bildirimini unutma heee bu arada geçen hafta bildirim yapmadığım için yüzden ikiye bölünecek haberin olsun...saol canım iyiyim bugun arkadasima hediye baktim yarin dogum gunu yalniz oasa yiyecem ama yakicam onu sporla merak etme oglen yicem zaten :) onun disinda cok yorgunum sehri alt ust ettikresmen arkadaslarla
ne zaman canim dogum gunu olursun bence
Amin geçenlerde burdada oldu korkunç bir şeyKızlar resmen gök delindi sanki nasıl yağmur yağıyor.Şimşekler ardı ardına çakıyor bu akşam !bu kadar ardıardına olanını ilk defa görüyorum Allah dışarda kalanlara yardın etsin İnşallah...
Amin canım hava çok güzelken birden bozdu burda da bulut kapladı her yeri yarında yağmur varmış.. havanında dengesi bozuldu iyiceKızlar resmen gök delindi sanki nasıl yağmur yağıyor.Şimşekler ardı ardına çakıyor bu akşam !bu kadar ardıardına olanını ilk defa görüyorum Allah dışarda kalanlara yardın etsin İnşallah...
Çok korktum bende çokkk! O nasıl seslerdi yaa...Amin geçenlerde burdada oldu korkunç bir şey
Kuzum hep dedik sana az yiyosun iyiyim diyordunBen bu hafta bayagi az yedim resmen bunyem çöktü halsizlik felan vardı görümcem de sende insülin direnci olabilir bi görün doktora dedi bakalım pazartesi gidicem endokrinoloji ye ne olcak
aynen öyleyim canım hiç çay içmiyorum bi de ben o yüzdenBayaaaa doyurucu olmuş menü
Sende bendensin kahve konusunda bende içmeden uyanamayanlardanim da
eh biracccıkkkKaptancım çok doyurucu bir menü! Olmuşhep kh hepp kh eyvah...
tekrardan geçmiş olsun canımkızlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim önemli birşey değil boğaz iltihabı. ilaçlarımı aldım geldim şimdi =)
eveetttttanemmm yarın tartı günü
ben varımmmmKızlar ben geldim kimse yok mu huuu
evet canım yemek cok zevkli bisey ama kas agrısı cok can sıkıcıSpor yaptım çok fenayim heryerim ağrıyor ağrısın tabi yerken iyiydi oh oldu bana
hadi bakalım hop hopTotomu kaldrabilsem bnmde spor yapmam lazım
kesinliklr katılıyorum!Kaldır canım kaldır sporsuz olmuyor
ne detoksu bu tatlım tarif verir misin?yaaa korkuyorummm.. detoks yapıyorum ama daha da şişmiş hissediyorum
ben burdayııımmm
çıtır olacaksın çıtııırr
mutlaka görün doktora bide yediklerini çok kısma canım aç gezme sakın sağlık bu kaybetme sakın... annemde böyle yapıyodu kilo vermek için.. denemediği yol kalmamıştı karbondioksit iğnelerinden tut diyetisyenlere kadar.. endokrine gitti onunda tiroidinde sorun çıkmıştı o sorunu gidince direk kilo vermeye başladı şimdi benden zayıfBen bu hafta bayagi az yedim resmen bunyem çöktü halsizlik felan vardı görümcem de sende insülin direnci olabilir bi görün doktora dedi bakalım pazartesi gidicem endokrinoloji ye ne olcak
ayy korkma canıımm müzik dinle en iyisiÇok korktum bende çokkk! O nasıl seslerdi yaa...
kesinlikle aprilime katılıyorummYine bir karamsarlık çökmüş üzerinize ! Silkelenin bakimgidecek hepsi azimli olun yeter canımmmlar...
amin canım insallahhKızlar resmen gök delindi sanki nasıl yağmur yağıyor.Şimşekler ardı ardına çakıyor bu akşam !bu kadar ardıardına olanını ilk defa görüyorum Allah dışarda kalanlara yardın etsin İnşallah...
evet korkuyorum bende gök gürültüsünden :)Çok korktum bende çokkk! O nasıl seslerdi yaa...
Saol kuzum geçti birazcık eşimde geldi korkmam artıkmutlaka görün doktora bide yediklerini çok kısma canım aç gezme sakın sağlık bu kaybetme sakın... annemde böyle yapıyodu kilo vermek için.. denemediği yol kalmamıştı karbondioksit iğnelerinden tut diyetisyenlere kadar.. endokrine gitti onunda tiroidinde sorun çıkmıştı o sorunu gidince direk kilo vermeye başladı şimdi benden zayıf
ayy korkma canıımm müzik dinle en iyisi
oh iyi aman biz yine yalnızlar rıhtımıSaol kuzum geçti birazcık eşimde geldi korkmam artık
ayyyy kim gircekki acaba çok heyecan yaptımmm***1.TAKIM 412.ETAP***
Sosyestetik (56.9////%)
ApriL_2007 (78.8////%)
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (70.3/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (75.2/////%)
Burcu_87(70.5/////%)
1. takım ortalaması:%
Aprilim kim var listeye girecek bu hafta onları da ekleyelim
aynenn evde tek başına yapayalnız ve yine yapayalnız olanlar napsıınnnoh iyi aman biz yine yalnızlar rıhtımı
5 dk sonra pcdeyim bende tam onu soracaktım sana kuzum geliyorummm***1.TAKIM 412.ETAP***
Sosyestetik (56.9////%)
ApriL_2007 (78.8////%)
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (70.3/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (75.2/////%)
Burcu_87(70.5/////%)
1. takım ortalaması:%
Aprilim kim var listeye girecek bu hafta onları da ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?