Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cnm zaten günlüğümde de her cuma tartı günüm. bnm için sorun yok ama baştan şunu söylim bnm eylülde düğünm var ve maximum 1.5 ay sonra ev aramaları başka şehre taşınmam çeyiz moblya işlerim var blrsinz. o zmanlar napıcaz ?

ayy çook sevindim

kzlar eve şimdi geldim ve tam 5 km tempolu yürüdüm. sabahta 1 saat yavaş yürümüştüm doktora giderken.
Gİ-Dİ-CEK BU KİLOLAR !!!
gidecek gidecek en güzel gelin sen olcaksııın
TuTii 1 mayıs...........61.8
AburCubur_ 1 mayıs...........72.4
erva147 1 mayıs..............83.5

evet önceki hafta kilo bildirimleriniz de bunlar bakalım yarın kaçsınız?
bakalım kaç olcaz inşallah vermişizdir tartılmıyorum hiç korkudan şimdide zor tutuyorum kendimi
kesinlikle katılıyorum canım

krem mrem photoshopla halletmiştir en kötü

aynen canım

bende 1 saat spor yaptım kiii
aynen yoksa o vücudun çatlaksız kilo vermesi çok zor deli spor yapması lazım

tmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorum
85.5 ile başlamıştım 11 gün önce
zayıflamışsındırr emek verdin o kadar bi karşılığı olcak illaki

kahve az için kızlar bugün vücut su tutmasın çok

tmm canm almak istiyorsanz alın :) inş zayıflamışımdır yaaa çok uğraşıyorum
85.5 ile başlamıştım 11 gün önce
alırız alırızzz yaparsın sennn

aynen aprilcime katılıyorum

ozamanlar ne gibi bir şey olacak ki canım?anlaşılan sen istemiyorsun zorla değil kuzum istediğiniz için listeye sokalım dedik deneme süreniz bitti ya cvp bekliyorum...

Ne kadar kaptirdiysam kendimi sorunları farkedemedim eskiden diyetisyene gittiğimde verdiği listeler duruyor onları uygulamayı deniyeyim bide vazgeçmek yok o olmadı bu bu olmadı başkası
canım hırs varya sende o yıktı seniama tabi o hırsın güzel yanlarıda var tabii
aaa denesene madem var listen bizde çalarız ki

ozamanlar ne gibi bir şey olacak ki canım?anlaşılan sen istemiyorsun zorla değil kuzum istediğiniz için listeye sokalım dedik deneme süreniz bitti ya cvp bekliyorum...
istememek ne alaka canm bn zaten hergün burdayım hergün size menümü kilomu yazıyorum. listeye girmesem bile..
sadece 2 ay izin yok dedin. bende sana max. 1.5 ay sonra taşınıcam şuan bulundgm şehirden diyorum. diğerleri de hep alışverş. benm telim akıllı değil net paketm olmadı hiç. hep pc den griyorum nete evdeki modemden. yada arkaşımn telinden. taşındığım zamn bu konularda biraz zorlanablrm , baştan söledim sadece durumu bilin diye. yoksa girip takıma 1 ay sonra yok olup szi zor durumda bırakmak istemem.

canım şimdi biliyorsun yeni tanışıyoruz yani çok iyi tanımıyoruz birbirimizi istekli olup olmadığını ancak sen bilirsin ben burdan onu pek göremem...
benim için uygun olan hep buralarda olman ve kilo vermeye ihtiyacın olması seni hep burada görmek isterim sende bize lazımsın kilolarını verene kadar...
gözün korkmasın hemen zaten senin dediğin o süre iki ay sonrayı bulacak izne ayrılırsın netin yine olunca yada ne bileyim fırsat buldukça yine gelirsin onu ozaman düşünürüz...
bizden yana sorun yok gitmek istersen de kalmak istersen de o zaman yine konuşuruz şimdi işimize bakalım bugünlerimize...

dedim ya canm bn baştan sölemek istedim çünkü planlarım uzun vadede benim. ve 1 ay sonra bn taşınıyorum nete giremicem dersem aa o nerden çıktı bize sölemedin demeyin diye. ha taşındığımda yada başka bir durum olduğunda zaten bildirim size. ve gene bir yerlerden girmeye çalışırım. onun dışında zaten hep forumdayım ben inş
bunları yazmam isteksiz olduğum anlamına gelmez zaten her defasında yazıyordum buraya bende hedefimi söylicem bnde yarışıcam diye

sen ne zaman gideceksin peki tam tarih var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…