Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

malesef net tarh yok. ama haziran ortasına kadar kesin burdayım. hazirandan sonrası Allah kerim nişanlımın atamasına iş durumuna bağlı başka bir şehre yerleşicez.
tamam canım hallederiz bir şekilde ozaman geldiğinde .nişanlın ne iş yapıyor?

vuuu baya olmuş 1 sene neredeyse maşallah kaç grup değişmiştir o zamandan bu zamana kim bilir
ooooo kimler geldi kimler geçti aslında ilk zamanları bende hatırlamıyorum,yeni olduğum için kafam karışıyordu bazen kim kimdi ?diye zamanla öğrendik burada herşeyi çok güzel günlerimiz oldu burada....sanalda olsa sımsıcak burası

Turizm işletme fakültesi bnmde canm. şuan çalışmıyorum ama. işte oda sırf taşınma durumum oldugu için , işe grip çıkma yapmak istemiyorum.
şimdi o zaman keyfini çıkart tatlım sonra hiç vaktin kalmıyacak işe başlayınca çünkü....ögggg gelcek çalışmaktan

şimdi o zaman keyfini çıkart tatlım sonra hiç vaktin kalmıyacak işe başlayınca çünkü....ögggg gelcek çalışmaktan
bliyorum april bnde öyle yapa yapa bu hale geldim zaten. nese sabırsızlıkla yarın sabah tartıyı bekliyorum.
eger kilo verememişsem moralmen çökerim sanırım

bliyorum april bnde öyle yapa yapa bu hale geldim zaten. nese sabırsızlıkla yarın sabah tartıyı bekliyorum.
eger kilo verememişsem moralmen çökerim sanırım
evde oturmak kilo mu almak demek peki?
yooo niye çöküyorsun ki öbür hafta verirsin moral bozmak yok !çünkü listelerin ve sporun çok iyi suç sende olmayacak ki...

nasıl yani İspanyolcum hergün tartılıyormusun senyapma bunu lütfen

evde oturmak kilo mu almak demek peki?
yooo niye çöküyorsun ki öbür hafta verirsin moral bozmak yok !çünkü listelerin ve sporun çok iyi suç sende olmayacak ki...
bn geçen sene mezun oldum okuldan. okulum la evim arası 3 km vardı. hergün gt gel kilom sabt kalıyordu.
ama bu sene ewden hiç çıkmadım desem yeridir. ve çıkmadığım gbi karşımdaki bim in müptelası oldum. öle böle aldım işte kiloları. bakalm inş vericez bu kiloları

şu kısacık zamanda alıştım hemen buraya normalde bilgisayara bakmaya pek vaktim olmazdı ama şimdi zaman yaratır oldum bendede aynı böyle oluyo kim kimdi ama alışıyoruz yavaş yavaş

Turizm işletme fakültesi bnmde canm. şuan çalışmıyorum ama. işte oda sırf taşınma durumum oldugu için , işe grip çıkma yapmak istemiyorum.
en iyisi canım evlenme öncesi zamanlar bunlar keyfini çıkar

ahhh şu bimler ve aburcuburlar yok muama artık yok bizim hayatımızdaa

bağımlılık yaparız demiştim ben en baştagüzel günlerimiz olacak İnşallah canım ama tabii derslerinide aksatma buzamanzarfında onlarda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…