- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tamam canım hallederiz bir şekilde ozaman geldiğinde .nişanlın ne iş yapıyor?malesef net tarh yok. ama haziran ortasına kadar kesin burdayım. hazirandan sonrası Allah kerim nişanlımın atamasına iş durumuna bağlı başka bir şehre yerleşicez.
dayanamadım girdim yineheyecanlanmana sevindim bende ilk listeye girdiğimde çok heyecanlanmıştım
20/06/2014 de girmiştim canım listeye ozamandan beri buradayımdayanamadım girdim yinesen ne zaman girmiştin listeye ne kadar zamandır burdasın
maden mühendisitamam canım hallederiz bir şekilde ozaman geldiğinde .nişanlın ne iş yapıyor?
vuuu baya olmuş 1 sene neredeyse maşallah kaç grup değişmiştir o zamandan bu zamana kim bilir20/06/2014 de girmiştim canım listeye ozamandan beri buradayım
ne güzel canımm sen ne okumuştunmaden mühendisi
ooooo kimler geldi kimler geçti aslında ilk zamanları bende hatırlamıyorum,yeni olduğum için kafam karışıyordu bazen kim kimdi ?diye zamanla öğrendik burada herşeyi çok güzel günlerimiz oldu burada....sanalda olsa sımsıcak burasıvuuu baya olmuş 1 sene neredeyse maşallah kaç grup değişmiştir o zamandan bu zamana kim bilir
Turizm işletme fakültesi bnmde canm. şuan çalışmıyorum ama. işte oda sırf taşınma durumum oldugu için , işe grip çıkma yapmak istemiyorum.ne güzel canımm sen ne okumuştun
şimdi o zaman keyfini çıkart tatlım sonra hiç vaktin kalmıyacak işe başlayınca çünkü....ögggg gelcek çalışmaktanTurizm işletme fakültesi bnmde canm. şuan çalışmıyorum ama. işte oda sırf taşınma durumum oldugu için , işe grip çıkma yapmak istemiyorum.
bliyorum april bnde öyle yapa yapa bu hale geldim zaten. nese sabırsızlıkla yarın sabah tartıyı bekliyorum.şimdi o zaman keyfini çıkart tatlım sonra hiç vaktin kalmıyacak işe başlayınca çünkü....ögggg gelcek çalışmaktan
evde oturmak kilo mu almak demek peki?bliyorum april bnde öyle yapa yapa bu hale geldim zaten. nese sabırsızlıkla yarın sabah tartıyı bekliyorum.
eger kilo verememişsem moralmen çökerim sanırım
nasıl yani İspanyolcum hergün tartılıyormusun senayy nolur yaaa yarın tartıda 69 görmek istiyoruummmmm..
bu hafta neden doğrudürüst veremedim bilmiyorum..
şu hergün tartılmayı bırakamadım bir türlü..
eğer yarınki hedefimi yakalayamazsam çok büyük cezam var kendime
bn geçen sene mezun oldum okuldan. okulum la evim arası 3 km vardı. hergün gt gel kilom sabt kalıyordu.evde oturmak kilo mu almak demek peki?
yooo niye çöküyorsun ki öbür hafta verirsin moral bozmak yok !çünkü listelerin ve sporun çok iyi suç sende olmayacak ki...
şu kısacık zamanda alıştım hemen buraya normalde bilgisayara bakmaya pek vaktim olmazdı ama şimdi zaman yaratır oldumooooo kimler geldi kimler geçti aslında ilk zamanları bende hatırlamıyorum,yeni olduğum için kafam karışıyordu bazen kim kimdi ?diye zamanla öğrendik burada herşeyi çok güzel günlerimiz oldu burada....sanalda olsa sımsıcak burası
en iyisi canım evlenme öncesi zamanlar bunlar keyfini çıkarTurizm işletme fakültesi bnmde canm. şuan çalışmıyorum ama. işte oda sırf taşınma durumum oldugu için , işe grip çıkma yapmak istemiyorum.
ahhh şu bimler ve aburcuburlar yok mubn geçen sene mezun oldum okuldan. okulum la evim arası 3 km vardı. hergün gt gel kilom sabt kalıyordu.
ama bu sene ewden hiç çıkmadım desem yeridir. ve çıkmadığım gbi karşımdaki bim in müptelası oldum. öle böle aldım işte kiloları. bakalm inş vericez bu kiloları
bağımlılık yaparız demiştim ben en baştaşu kısacık zamanda alıştım hemen buraya normalde bilgisayara bakmaya pek vaktim olmazdı ama şimdi zaman yaratır oldumbendede aynı böyle oluyo kim kimdi ama alışıyoruz yavaş yavaş
en iyisi canım evlenme öncesi zamanlar bunlar keyfini çıkar
ben eli maşalıdırım ona görehe vur kafama vur
kuzum hoşgeldinnnnselamlar fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?