- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
iyi geceler mlytcım sanaBen bu gece izninizle erken yaticam herkese iyi geceler öptüm hepinizi kocaman
11 eylüldeeee.. olurum di miine zaman canim dogum gunu olursun bence
daha önce de yapmıştım .. 2 günlük ve ortalama 1.5 kilo vermştim.. ama bu kez umudum yok şiş hissediyorum kendimi..bu haftasonu bende düşünüyorum bu detoksu eğer sonuç alırsan mutlaka söyle bizede
dayan başarcaksın
ayy inşallah bu kararlılıkla başarcaksın bunu eminim
yarın tartı günü kilo vermemiş hatta fazla çıkabilirim diye çok korkuyorum niye gitmiyoki kilolar anlamıyorum uyuyorum halbuki o kadar çokmu su tutuyorum neaynada bakınca bide pantolonlarımdan biraz inceldiğimi farkediyorum ama kilo çok değişmiyo ah bi 60 çıksam 1 kilocuk ya 1 kilocuk versem yeter bu hafta... etkisini haftaya da görebilirim belkide spora başladığım için kaslar gelişiyo olabilirmiki insanın aklına neler geliyo ya
aprilcimm kilo aynı kalınca yada fazla çıkınca ceza var mı ki???? çünkü zaten çok üzülcem en büyük ceza o bence :)
ayran detoksu canım.. sabah normal kahvaltı yapıyorsun hafif .. sonra 4er kaşık bulgur mercimek nohut , 2 salatalık ve yarım kilo yoğurtla bir karışım yapıyorsun ve 2 satte bir bunu yiyorsun.. %100 detoks diye geçiyor ..2 gün yapılıyor 1.5-2 kilo gidiyor.. ama en sedece bugün yaptım..eveettttt
ne detoksu bu tatlım tarif verir misin?
bence 70i biel görrüsün açken tartılırsan..Merhaba arkadaşlar, pek giremiyorum Üzgünüm
Tavsiye ettiklerinizi uygulamaya başladım, içtiğim suyun içine tarçın atıyorum, yeşil çay içiyorum, daha fazla protein tüketmeye başladımteşekkür ederim yalnız fazla su icemiyorum, 1.5- 2 litreyi geçmiyor pek 1 saat spor yaptım bugün, dayanamadım tartıldım biraz önce, 72.2 dü kilom yarın inşallah 71 i görebilirim unutmadan dünkü menümü de ekleyeyim:
07.00
1 porsiyon Menemen, 1 dilim ekmek, 2 peynirli puf böreği
17.00
Patatesli, Havuçlu et yemeği 4 kaşık, yarım kase k-fileks mısır gevreği, 5 kuru kayısı
Pek iyi bir menü olmamış aslında, yeni fark ettim
ayy bayıldım bayıldımgelsin before afterlarrrEki Görüntüle 1520149
sorma kuşum hergün tartılıyorum , bir de gün içinde de tartılıyoru hastalık gibi oldu bende..nasıl yani İspanyolcum hergün tartılıyormusun senyapma bunu lütfen
hoşbuldum canımm ama çıkıcam birazdan çok yorgun ve uykusuzum.. dün gece kız 7-8 kere kaldırdı beni..kuzum hoşgeldinnnn
tamam canım kıyamam sizehoşbuldum canımm ama çıkıcam birazdan çok yorgun ve uykusuzum.. dün gece kız 7-8 kere kaldırdı beni..
iyi geceler tatlı rüyalar kuzummmiyi geceler minnoşlar öpüyorum gıdınızdan ..
sabah görüşürüz..
Günayydın canım. Tabiki zaten sizler listede düzenleme yapacaksınız...tebrikler bu arada güzel vermişsinGünaydın
Geçen haftaki kilom : 72.4
Bu haftaki kilom: 71.7
Yüzde : %0.96
Şimdi biz listede kendimiz degisiklik yapabiliyor muyuz?
Sadece çıkan sonucun 0.966 diye devam ettiği için 0.97 yuvarlıyoruz ok ? Ben düzeltirim listede canım ...Günaydın
Geçen haftaki kilom : 72.4
Bu haftaki kilom: 71.7
Yüzde : %0.96
Şimdi biz listede kendimiz degisiklik yapabiliyor muyuz?
Tamamm eklerim canım , daha iyi sonuçlar bekliyorum senden...ApriL_2007 ben yazsam sen listeye ekler misin canım ?? suan artidayim ama vericem pazartesi daha da kotuydu kilom her neyse simdi 59.4 um ben hesapladim ikiye bolununce %-0.34 oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?