- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım demekki doğru yoldasın. Kutlarım daim olsun başarın , menünde güzel sporda iyi suda daha ne olsungünaydıııınnn
kızlaarr kilo aldım sanıyodum tartıya tartıya çıktım 61,1 gösterdi çok sevindimm
dünkü menüm;
sabah 10 da 1 poğaça
12 de 75 kalorilik bi dondurma
5te 1 elma
8de fırında tavuk vardı 1 tane ondan 2-3 dilimde patates yedim çay bardağı boyutunda ekmek yedim
gün boyunca 4 bardak nescafe içtim toplam (abarttım biraz kabul ediyorum ama canım tatlı çektikçe içtim..)
akşam 11de 1 elma yedim
1 saat yürüdüm yatmadan 10 dk kadar egzersiz yaptım(bişeye yaramıcak ama vicdan rahatlatmacalar..)
2 hatta 2,5 lt su içmişimdir rahat
iyisin gine 1-2 hafta duraklama normaldirGünaydın arkadaşlarım , ehh birazcık gitmiş bu haftada idare ederim biraz duraklamaya başladım bende sanırım.
Onun haricinde iyiyim sizler nasılsınız?
Evet evetiyisin gine 1-2 hafta duraklama normaldir
Hayırlı cumalar jasmincimGünaydınlar kızlar.. Hayırlı Cuma'lar..
Bu haftaki bildirimimi yapıp, izne ayrılıyorum.. Biraz kafamı dağıtıp, düzgün yerleri keşfedip, toplarlanıp geri gelicem inşaAllah.. :) :)
Tamam kuzum kontrol ederimApril cim hesapladım ama emin değilim sen bi baksan olur mu
günaydın canım aysın aysıngünaydın arkadaşlar.. bana aymadı bugün ama.. dün 70.1 kiloydum bu sabah 70.6.. detoks bu kez şişkinlik yaptı bende..
bu hafta cezalıyım.. 69 görene kadar o kahvenin yanında keyifle yediğim bitter yasaaaakkk
Teşekkür ederim canım yanlış olursa takımı etkiler diye korkuyorumTamam kuzum kontrol ederimne güzel vermişsin cokkk tebrikler basarilarinin devamını dilerimmm ....
:) Evet yaa.. daha çook var hedefime.. o yüzden durmak yok.. sadece kısa bir reklam arası veriyorumHayırlı cumalar jasmincimmutlaka geri gel canım daha hedefine ulaşmadın toparlan bekliyoruzzzz iyi tatiller kilonada dikkat et kuzum kilo alma heee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?