- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
Süper menü sporda harika olmuş e daha ne olsunDünkü menümü paylaşayım:
07.00
1 kase k-fileks mısır gevreği (sütlü)
5 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
12.00
Yarım elma,
2 dilim ekmekle yapılmış domatesli tost
17.00
1 kase tarhana çorbası
biraz fırında pişmiş et
3-4 dilim fırında pişmiş patates ve 1 kırmızı biber
2 litre su, 45 dakika yürüyüş, 30 dakika fitness
Tüh ya tam da seviniyordum ne güzel listeye dahil oldum diyeAprilcim 24 nisandan sonra gelen üyeler listeye giremiyor kuzum listenizi tekrar düzenleyin isterseniz şayet kimse yoksa ben düzenleyeyim
Tekrar tekrar tŞkrler canımmmAprilcim 24 nisandan sonra gelen üyeler listeye giremiyor kuzum listenizi tekrar düzenleyin isterseniz şayet kimse yoksa ben düzenleyeyim
evet bende çokk seviniyordumTüh ya tam da seviniyordum ne güzel listeye dahil oldum diye
Olsun inşallah 1 ya da 2 hafta sonra listedeyim o zaman sanırımevet bende çokk seviniyordumolmadı kuzum...
tatlım 15 mayısta listedesiniz daha dikkatli emin adımlarla ilerlersiniz daha iyi hatta belki birinci bile oluruz neden olmasın kiOlsun inşallah 1 ya da 2 hafta sonra listedeyim o zaman sanırımdaha iyi bir yüzde ile girerim umarım listeye
teşekür ederiz tatlım kafamız karıstı bizim aprille araya tatil falan girince, tekrar teşekkürlerAprilcim 24 nisandan sonra gelen üyeler listeye giremiyor kuzum listenizi tekrar düzenleyin isterseniz şayet kimse yoksa ben düzenleyeyim
olursun canım olursunnTüh ya tam da seviniyordum ne güzel listeye dahil oldum diye
inşallahh tatlımmOlsun inşallah 1 ya da 2 hafta sonra listedeyim o zaman sanırımdaha iyi bir yüzde ile girerim umarım listeye
inşallah aprilimmtatlım 15 mayısta listedesiniz daha dikkatli emin adımlarla ilerlersiniz daha iyi hatta belki birinci bile oluruz neden olmasın ki
ne alacaksın bakalım küçük kızz??Kızlar ben alışverişe gidiyorum sonra yine geleceğim geç saatlerde grsrzz bebekler
Kuzum gittim geldim ayakkabım vardı değiştirmeye gittim fakat alamadım nosu kalmamış haftaya pers alıcam. Bide yarın bebek görmeye gitcez ona hediye aldım kendimede biseyler baktım hızlıca hiç bişey beğenemedimteşekür ederiz tatlım kafamız karıstı bizim aprille araya tatil falan girince, tekrar teşekkürler
olursun canım olursunn
inşallahh tatlımm
inşallah aprilimm
ne alacaksın bakalım küçük kızz??
süpersin canım, hayırlı olsun bebiş de arkadasının mı?Kuzum gittim geldim ayakkabım vardı değiştirmeye gittim fakat alamadım nosu kalmamış haftaya pers alıcam. Bide yarın bebek görmeye gitcez ona hediye aldım kendimede biseyler baktım hızlıca hiç bişey beğenemedim
harikasın tatlım spor spor spor!Selam herkese sporumu yaptım bir uğrayayım dedim
Sporumu değiştirdim belki bilirsiniz tae bo çok iyi çalıştırıyo her yeri 30 dk yaptım ama sanki su dökmüşüm gibi terledim
Ama nota aldıkkızlar bu hafta 9. olmusuzEki Görüntüle 1521664
siz kendiniz de listeye bakıp kontrol edebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-106#post-40877908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?