Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet bende üzüldümmmİnşallah bakalım herşey daha iyi olacak haftaya kızlarda dahil olacak sıkı çalışırsak oluruz birinci
inşallah kuzum.. bu hafta sıkıyönetim ilan edelim.. slogan da kaçamak yok spor çok

dünkü menümü yazmadıyfım ben
08:00 2 ceviz
10:00 1 dilim kzıarmş tm buğd ekm, 1 dilim peynir, yarım domates, 1 haşl yumurta
13-15-17-19 da ayran çorbası (detoks), bşr de arada şekersiz türk kahvesi içtim
su 2.5 lt
spor sabah 1 sa akşam 50 dk tempolu yürüyüş, 15 dk aletli jimnastik

evdeki tavuklar uyudu benim.. hatta baştavuk kocam hala salonda ve resmen horultusundan beynim uyuştu..

menü çok güzel gözüküyor ama seni ağır çıkarttı demekki tartı günü öncesi yapmamak lazımmış detoksu...spor çokk güzel .
ayy bende yazmadım ama unuttum da bugün hem iş güç hem liste hazırlığı kafa allak bullak oldu neysee

kızlar yaaa haftaya kardeşimin nişanı var ve ben hala ne giyeceğimi bilmiyorum.. eşim çıkalım alalım bişeyler diyor.. ama ben yeni bir şey almak istemiyorum evdekiler de küçük beden. oluyorlar ama yapışıyorlar göbeğim çok çıkıyor.. hem sanki yeni alsam ne olacak vücut aynı vücut.. offff

tatlım neden öyle diyosun git al sanki bulamıyacakmısın? şuanki bedenine göre bişey evdekilerde olmuyacak zaten . sen kurtarıcımız olan siyahı al giykendini mutsuz etme saç makyajda yapılsın tamamsın sen güzellikk

saçlar nasıl oldu minnoş ? aman uyusunlar mışıl mışıl
çok değişiklik yapmadım.. aslında ombre istiyordum.. 350-400 tutar dediler.. saç 4 kişilik olunca paket çok gidiyor..ben de yazın hep toplarım saçımı.. evdeyim bi de genelde.. kalsın şimdilik dedim.. sadece boyattım cappuchino renge

o kadar pahalımıymış vayy ama çok demişler kuzum sosyetik kuaförlere mi gidion sen bakim? etmez ki istediğin kadar saçın çok olsun 150den fazla olmamalı alt tarafı uçlar yapılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…