yaa bulamamak değil de yakışmayacak ki..tatlım neden öyle diyosun git al sanki bulamıyacakmısın? şuanki bedenine göre bişey evdekilerde olmuyacak zaten . sen kurtarıcımız olan siyahı al giykendini mutsuz etme saç makyajda yapılsın tamamsın sen güzellikk
yok tatlım sosetik kuaför değil.. uzun zamandır gittiğim bir yer kazık da atmazlar ... saç çok bende.. bir de emziriyorum diye uzun zazman boyatmadım , beyazlar çıktı saç iki renk oldu.. bir kere boyanıp üzerine ombre yapmaları gerekecek.. paket hesabı yapıyorlar .. sein saça şu kadar gider diyiyp hesapladılar.. tek boyaya 90 verdim..o kadar pahalımıymış vayy ama çok demişler kuzum sosyetik kuaförlere mi gidion sen bakim? etmez ki istediğin kadar saçın çok olsun 150den fazla olmamalı alt tarafı uçlar yapılıyor...
anladım canım boş insan çok! aldırış etme sen yinede dediğim gibi al siyah belli olmaz fazla. gitmemek de olmaz tabi , çocuklarada karışmasınlar bari ne densiz insanlar var yahuu....benimde o densizliklerden kaç tane akraba silmişliğim varyaa bulamamak değil de yakışmayacak ki..
bu ara yine sardı beni çirkinlik kompleksi.. istanbula gideceğim zaman hep böyle oluyor.. akraba milleti çenesini tutamaz bir türlü.. ay çok kilo almışsın yüzün çökmüş, çocuk zayıf , vs vs .. hiç gitmek istemiyorum aslında .. ama kardeşimin nişanı el değil ki
ama işte 2 katı para alıyorlar dediğim gibi etmez o kadar....yok tatlım sosetik kuaför değil.. uzun zamandır gittiğim bir yer kazık da atmazlar ... saç çok bende.. bir de emziriyorum diye uzun zazman boyatmadım , beyazlar çıktı saç iki renk oldu.. bir kere boyanıp üzerine ombre yapmaları gerekecek.. paket hesabı yapıyorlar .. sein saça şu kadar gider diyiyp hesapladılar.. tek boyaya 90 verdim..
oooo saçmısın sen sadece yoksabir keresinde sağlık ocağında hepimiz bitlenmiştik, herkes bir şişe bit ilacını iki kerede kullandı, ben 3 şişe bir seferde kullandım
ben bir de çok yumuşak yüzlüyüm.. cevap da veremem kimseye.. kızkardeşim cengaverdir o söyler benim yerime..anladım canım boş insan çok! aldırış etme sen yinede dediğim gibi al siyah belli olmaz fazla. gitmemek de olmaz tabi , çocuklarada karışmasınlar bari ne densiz insanlar var yahuu....benimde o densizliklerden kaç tane akraba silmişliğim var
ben bir de çok yumuşak yüzlüyüm.. cevap da veremem kimseye.. kızkardeşim cengaverdir o söyler benim yerime..
bir de bazen söyleyen çok sevdiğin biri oluyor insan çok üzülüyor..
ilk çocuğumda babamların yazlığına gitmitik oğlum 3 ayıktı.. ben de 80 civarıyım.. babam fotoğrafımızı çekecek oğlumla.. geri git geri git diyip duruyor.. ya baba düşücem artık dedim.. napıyı o kadar şişmansınki kadraja sığmıyorsun demişti.. çook üzülmüştüm çooookk
vazgeçtim zaten..hem tuzlu geldi hem de gereksiz olacaktıama işte 2 katı para alıyorlar dediğim gibi etmez o kadar....
ayy sormaa.. sağlık ocağında bri ahstayı muayene ederken resmen gezdiğini gördüm bitin.. kaşınıyorum diyorlarki huylandın baktım onlar da kaşınıyor,, bütün çalışanlar bitlendik erkeği kadını ebesi laborantı hepimiz.. ben bir de yalnızım amasyadayım oz amanlar.. annem yokki ayıklasın.. çok sevdiğim hemşire bir ablam vardı dul kzıyla yaşayan.. soktu beni banyoya temziledi hepsini sağolsun.. 24 yaşındaydım o zaman ahh gençlikkkoooo saçmısın sen sadece yoksaayy bitlendiniz mi kocamanken bende küçükken bitlenmiştim annem saolsun kafaya döktü böcek ilacını ölüyodum az daha
çok melankolik oldum gece gece.. amaaaaann neyse boşver bitmez dünyanın derdi..haklısın kuşum üzüldüğüyle kalıyor insan...
nasıl bir illetse o bit herkesi sarmış ıyyyyvazgeçtim zaten..hem tuzlu geldi hem de gereksiz olacaktı
ayy sormaa.. sağlık ocağında bri ahstayı muayene ederken resmen gezdiğini gördüm bitin.. kaşınıyorum diyorlarki huylandın baktım onlar da kaşınıyor,, bütün çalışanlar bitlendik erkeği kadını ebesi laborantı hepimiz.. ben bir de yalnızım amasyadayım oz amanlar.. annem yokki ayıklasın.. çok sevdiğim hemşire bir ablam vardı dul kzıyla yaşayan.. soktu beni banyoya temziledi hepsini sağolsun.. 24 yaşındaydım o zaman ahh gençlikkk
olsun canım hepimiz öyleyiz biraz ...çok melankolik oldum gece gece.. amaaaaann neyse boşver bitmez dünyanın derdi..
sen napıyosun iyi misin
hahahahhhh haberi var mı bizlerden bu forumdan?hahhaaaa kocam uyandı napıyosun diyor.. sevgili buldum onunla mesajlaşıyorum dedim..
ayyy ne güzeeellll.. çok mutlulardır şimdi onlaarr.. allah analı babalı büyütsünolsun canım hepimiz öyleyiz biraz ...
iyiyim canım bende takılıyorum buralarda,yarın tatil arkadaşıma gideceğim bebek görmeye heyecanlıyım 13 sene sonra geldi bebekleri
var var.. bazen bir konuda fikir sor diye o söylüyor..hahahahhhh haberi var mı bizlerden bu forumdan?
aminnn....ayyy ne güzeeellll.. çok mutlulardır şimdi onlaarr.. allah analı babalı büyütsün
var var.. bazen bir konuda fikir sor diye o söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?