Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa bulamamak değil de yakışmayacak ki..
bu ara yine sardı beni çirkinlik kompleksi.. istanbula gideceğim zaman hep böyle oluyor.. akraba milleti çenesini tutamaz bir türlü.. ay çok kilo almışsın yüzün çökmüş, çocuk zayıf , vs vs .. hiç gitmek istemiyorum aslında .. ama kardeşimin nişanı el değil ki

o kadar pahalımıymış vayy ama çok demişler kuzum sosyetik kuaförlere mi gidion sen bakim? etmez ki istediğin kadar saçın çok olsun 150den fazla olmamalı alt tarafı uçlar yapılıyor...
yok tatlım sosetik kuaför değil.. uzun zamandır gittiğim bir yer kazık da atmazlar ... saç çok bende.. bir de emziriyorum diye uzun zazman boyatmadım , beyazlar çıktı saç iki renk oldu.. bir kere boyanıp üzerine ombre yapmaları gerekecek.. paket hesabı yapıyorlar .. sein saça şu kadar gider diyiyp hesapladılar.. tek boyaya 90 verdim..

anladım canım boş insan çok! aldırış etme sen yinede dediğim gibi al siyah belli olmaz fazla. gitmemek de olmaz tabi , çocuklarada karışmasınlar bari ne densiz insanlar var yahuu....benimde o densizliklerden kaç tane akraba silmişliğim var

bir keresinde sağlık ocağında hepimiz bitlenmiştik, herkes bir şişe bit ilacını iki kerede kullandı, ben 3 şişe bir seferde kullandım

ama işte 2 katı para alıyorlar dediğim gibi etmez o kadar....

bir keresinde sağlık ocağında hepimiz bitlenmiştik, herkes bir şişe bit ilacını iki kerede kullandı, ben 3 şişe bir seferde kullandım
oooo saçmısın sen sadece yoksa ayy bitlendiniz mi kocamanken bende küçükken bitlenmiştim annem saolsun kafaya döktü böcek ilacını ölüyodum az daha

ben bir de çok yumuşak yüzlüyüm.. cevap da veremem kimseye.. kızkardeşim cengaverdir o söyler benim yerime..
bir de bazen söyleyen çok sevdiğin biri oluyor insan çok üzülüyor..
ilk çocuğumda babamların yazlığına gitmitik oğlum 3 ayıktı.. ben de 80 civarıyım.. babam fotoğrafımızı çekecek oğlumla.. geri git geri git diyip duruyor.. ya baba düşücem artık dedim.. napıyı o kadar şişmansınki kadraja sığmıyorsun demişti.. çook üzülmüştüm çooookk

haklısın kuşum üzüldüğüyle kalıyor insan...

ama işte 2 katı para alıyorlar dediğim gibi etmez o kadar....
vazgeçtim zaten..hem tuzlu geldi hem de gereksiz olacaktı
oooo saçmısın sen sadece yoksa ayy bitlendiniz mi kocamanken bende küçükken bitlenmiştim annem saolsun kafaya döktü böcek ilacını ölüyodum az daha
ayy sormaa.. sağlık ocağında bri ahstayı muayene ederken resmen gezdiğini gördüm bitin.. kaşınıyorum diyorlarki huylandın baktım onlar da kaşınıyor,, bütün çalışanlar bitlendik erkeği kadını ebesi laborantı hepimiz.. ben bir de yalnızım amasyadayım oz amanlar.. annem yokki ayıklasın.. çok sevdiğim hemşire bir ablam vardı dul kzıyla yaşayan.. soktu beni banyoya temziledi hepsini sağolsun.. 24 yaşındaydım o zaman ahh gençlikkk

nasıl bir illetse o bit herkesi sarmış ıyyyy yine bir abla bulmuşsun ohh
ahh deme öyle 24 falan ahh deme öyle

hahhaaaa kocam uyandı napıyosun diyor.. sevgili buldum onunla mesajlaşıyorum dedim..

çok melankolik oldum gece gece.. amaaaaann neyse boşver bitmez dünyanın derdi..
sen napıyosun iyi misin
olsun canım hepimiz öyleyiz biraz ...
iyiyim canım bende takılıyorum buralarda,yarın tatil arkadaşıma gideceğim bebek görmeye
heyecanlıyım 13 sene sonra geldi bebekleri

kuzum yatıyorum ben .. iyi geceler tatlı rüyalar bebeeeeeemmm..
sen de yorgunsundur dinlenirsin..
çok öpüyorum senüüü

olsun canım hepimiz öyleyiz biraz ...
iyiyim canım bende takılıyorum buralarda,yarın tatil arkadaşıma gideceğim bebek görmeye
heyecanlıyım 13 sene sonra geldi bebekleri
ayyy ne güzeeellll.. çok mutlulardır şimdi onlaarr.. allah analı babalı büyütsün
hahahahhhh haberi var mı bizlerden bu forumdan?
var var.. bazen bir konuda fikir sor diye o söylüyor..

ayyy ne güzeeellll.. çok mutlulardır şimdi onlaarr.. allah analı babalı büyütsün

var var.. bazen bir konuda fikir sor diye o söylüyor..
aminnn....
benimde eşim biliyor çok güzel esprilerimiz oluyor burası hakkında he heee bilsinler tabiii ne mutlu bizee iyi geceler görüşürüz bebem sen yat bakimm artık yarın grsrzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…