canım ben de düz 59 olayım haftaya tabi 58.5 olursam guzel olur ama simdilik kucuk tutalim hedefi :)sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4
@gunessel : 84.4
mlyt : 74.1
blackbird87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1
AburCubur_ : 71.7 /70.9 =0.8
erva147 : 82.2
kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??
Canım zaten kilolara göre yaptımHedefim 70 duz olmak canim
Hadi bakalim bu hafta ayni kiloya kucak acalim
Bi kere benimkide şak diye telefonu elimden almisti kimle yazisiyosun diyehaberi var benimkinin sizden
Canim kilolara gore yapsaydin bence daha iyi olurdu sirt sirta verip dusmeye cabalardik benim yandasim tuti oda 61 kiloben 65 kiloyu hayal ederken yandasim 61 beni galeyana getirmez haberin olsun ispanyolla ayni kilodaydik daha iyi olurdu tuti zaten fit bana gore tuticim senle alakali degil kilocuklarinla alakali yanlis anlama
Kiz tek banami zayif arkedeş geldiCanım zaten kilolara göre yaptımiki iki ayırdım yaa öyle denk gelmiş sana...
Oyyyhos geldin canim ozlettin kendini cok iyi yapmissin pazartesi gecikme gel kilo alnadin dimiselam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi benitüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende yakında donecegim kaptanim ve aprilim özellikle size sesleniyorum yeni tartı aldım öbürünü annem vermedi ben napcam dedi sırf tartı yok diye ne zaman gelecegim belli değildi artık donebilirim pazartesi tartilayim bakayım birde internet aldım bağlanmasını bekliyorum bağlansın her aksam burdayım ozledim sizi
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hosgelmisler
sağol canım bende ozledimOyyyhos geldin canim ozlettin kendini cok iyi yapmissin pazartesi gecikme gel kilo alnadin dimiyoksa cekerim saclarindan
oooo kimler gelmiş hoşgelmişselam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi benitüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende yakında donecegim kaptanim ve aprilim özellikle size sesleniyorum yeni tartı aldım öbürünü annem vermedi ben napcam dedi sırf tartı yok diye ne zaman gelecegim belli değildi artık donebilirim pazartesi tartilayim bakayım birde internet aldım bağlanmasını bekliyorum bağlansın her aksam burdayım ozledim sizi
evet aprilim senlendirelim buralarıoooo kimler gelmiş hoşgelmiş
iyiyiz canım sen nasılsın tabikiii özledim ,özledik hemde çokkk. güle güle kullan canım yeni tartını ohh rahatladım artık bende geleceğini duymak beni çok mutluu ettiİnşallah çabuk bağlanır internet de bizde sana kavuşuruz...
evvet yeni arkadaşlarımız var şenlendi buralar hımmm dahada da şenlenecek yakında
canım sabırsızlıkla yine buralarda olmanı bekliyorum,oooo herşey alınmış yeni yeni...kilolarda gidecek herşey daha da yenilenecek tamamlanacak....evet aprilim senlendirelim buralarıtelefonumun paketi bitti ondan interneti beklemek zorunda kaldım aslında hattimi degistircem ya eve de aldım laptoptan girerim diye bağlanır hemen inşallah hop burdayım bakayım kilo aldiysam biraz burda takilip eski kiloma dönerim listeye girmek icin zaten aldiysamda cok almamişimdir bence tartilayim yazarım size
Tekrar tekrar tŞkrler canımmm
teşekür ederiz tatlım kafamız karıstı bizim aprille araya tatil falan girince, tekrar teşekkürler
olursun canım olursunn
inşallahh tatlımm
inşallah aprilimm
ne alacaksın bakalım küçük kızz??
Rica ederim ne demek şekerler biz bir aileyizhepinizin anneler günü kutlu olsun tatlı rüyalar
seninde anneler günün kutluu olsun Sweetcim seviliyorsun
Cumartesi olunca ve tabii 10'da kalkınca sonuç bu tatlım
karşılıklı kuzum tek gececi benim sanıyordum leptin fazla kaçmadan yakalayayım görüşürüz tatlım
Merhaba, hoş buldukselam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi benitüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
kuzum deadline'le tanışmadınız daha ama oda bizim takımın kaptan yardımcısı izinde şuanda gelecek İnşallah...Merhaba, hoş buldukSenin de anneler günün kutlu olsun
Günaydın canım senin de anneler günün kutlu olsunGunaydin kizlar hepimizin anneler gununu kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?