Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım zaten kilolara göre yaptım iki iki ayırdım yaa öyle denk gelmiş sana...

selam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi beni tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende yakında donecegim kaptanim ve aprilim özellikle size sesleniyorum yeni tartı aldım öbürünü annem vermedi ben napcam dedi sırf tartı yok diye ne zaman gelecegim belli değildi artık donebilirim pazartesi tartilayim bakayım birde internet aldım bağlanmasını bekliyorum bağlansın her aksam burdayım ozledim sizi
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hosgelmisler

Oyyyhos geldin canim ozlettin kendini cok iyi yapmissin pazartesi gecikme gel kilo alnadin dimi yoksa cekerim saclarindan

Oyyyhos geldin canim ozlettin kendini cok iyi yapmissin pazartesi gecikme gel kilo alnadin dimi yoksa cekerim saclarindan
sağol canım bende ozledim bilmiyorum ki canım almadım umarım ya bahadir tartilmiyorum pazartesi gorucez bakalım kilo aldıysamda almadiysamda çek yaz geldi ellili kiloları göremedim biraz cabalayip görmek istiyorum burda tekrar takilarak kendimi size bırakacağım desteksiz olmuyor

oooo kimler gelmiş hoşgelmiş
iyiyiz canım sen nasılsın tabikiii özledim ,özledik hemde çokkk. güle güle kullan canım yeni tartını ohh rahatladım artık bende geleceğini duymak beni çok mutluu etti
İnşallah çabuk bağlanır internet de bizde sana kavuşuruz...
evvet yeni arkadaşlarımız var şenlendi buralar hımmm dahada da şenlenecek yakında

evet aprilim senlendirelim buraları telefonumun paketi bitti ondan interneti beklemek zorunda kaldım aslında hattimi degistircem ya eve de aldım laptoptan girerim diye bağlanır hemen inşallah hop burdayım bakayım kilo aldiysam biraz burda takilip eski kiloma dönerim listeye girmek icin zaten aldiysamda cok almamişimdir bence tartilayim yazarım size

canım sabırsızlıkla yine buralarda olmanı bekliyorum,oooo herşey alınmış yeni yeni...kilolarda gidecek herşey daha da yenilenecek tamamlanacak....
kuzum işe başladın dimi sen? nasıl gidiyor alışabildin mi?
tabiii yaz yarın bakalım kaçsın? kilo aldıysan da sorun değil gel sen takıl hallederiz beraberce gider onlar....

sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4 /59=0.4
@gunessel : 84.4
mlyt : 74.1
blackbird87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1 /60.5=0.5
AburCubur_ : 71.7 /70.9 =0.8
erva147 : 82.2 / 80.2= 2

kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??

sosyestetik / Michi

TuTii / blackbird87

ispanyol / AburCubur_

mlyt / ApriL_2007

erva147 / @gunessel

kızlar ikili gruplar yaptım artık herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....!

kızlar yukardaki ikili takımlar sürekli değişecek bu seferlik kiloya göre yaptım küçükten büyüğe oldu.daha sonra başka başka olcak herkes takım arkadaşıyla özel olarak ilgilensin ok? takipte kalın...

Tekrar tekrar tŞkrler canımmm

Rica ederim ne demek şekerler biz bir aileyiz hepinizin anneler günü kutlu olsun tatlı rüyalar

karşılıklı kuzum tek gececi benim sanıyordum leptin fazla kaçmadan yakalayayım görüşürüz tatlım
Cumartesi olunca ve tabii 10'da kalkınca sonuç bu tatlım leptinlerimizle kavuşacağız birazdan görüşmek üzre iyi geceler Sweetcim

Merhaba, hoş bulduk Senin de anneler günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…