- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Superim canim diktirdigim kiyafet super oldu resmini cekip kaynanama gorumceme gosterdim oo yeter zayiflama artik dediler ben dort kose tabikiNaber Burcucum nasılsın? Anneler günün kutlu olsun .
ben de üzüldüm canım neyse HAFTAYA toparlanırız inşallahnapıyosun...
9. olmuşuzu üzüldümm
kesinlikleee!!haftaya dereceye girsek çok iyi olur
aynen katılıyorum aprilimevet bende üzüldümmmİnşallah bakalım herşey daha iyi olacak haftaya kızlarda dahil olacak sıkı çalışırsak oluruz birinci
bana uyar!inşallah kuzum.. bu hafta sıkıyönetim ilan edelim.. slogan da kaçamak yok spor çok
ben bu hafta 4 gün spor yaptımaynen öyle kaçamak yok spor çok haftası olacak
kesinliklesosyestetik / Michi
TuTii / blackbird87
ispanyol / @AlsoSprachZarahustra
mlyt / ApriL_2007
erva147 / @gunessel
kızlar ikili gruplar yaptım artık herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....!
kesinlikle!Sıkı yönetim şart bize 1.likten 9.luga nasıl gelebiliriz yaa anlayamıyorum
özledik deadlinee hayırlı olsun tekrardan hadi artık baglat su interneti de gellselam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi benitüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende yakında donecegim kaptanim ve aprilim özellikle size sesleniyorum yeni tartı aldım öbürünü annem vermedi ben napcam dedi sırf tartı yok diye ne zaman gelecegim belli değildi artık donebilirim pazartesi tartilayim bakayım birde internet aldım bağlanmasını bekliyorum bağlansın her aksam burdayım ozledim sizi
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hosgelmisler
aynen canım gel destekleselimsağol canım bende ozledimbilmiyorum ki canım almadım umarım ya bahadir tartilmiyorum pazartesi gorucez bakalım kilo aldıysamda almadiysamda çek yaz geldi ellili kiloları göremedim biraz cabalayip görmek istiyorum burda tekrar takilarak kendimi size bırakacağım desteksiz olmuyor
Çok güzel canım çok oh ne mutlu sana iyi tatiller dilerim şimdiden istanbulun neresine geleceksin?Superim canim diktirdigim kiyafet super oldu resmini cekip kaynanama gorumceme gosterdim oo yeter zayiflama artik dediler ben dort kose tabiki
Cumaya tatile gidicez kacamak hafta sonu ve 1haziranda ins. Istanbula ailemin yanina gidicem benden mutlusu yok bide buzaman zarfinda 67 olsam superim
Bende iyiyim annemlerdeyimSen nasilsin canim
hoşgeldin canım, düzenli katılım bekliyorum sevgilerTabii
İstanbulda yasıyorum. Biri 4 digeri 2 yasında iki cocuk annesiyim.
Gecen yıl Diyetisyen ve buranın da yardımıyla 11 kilo verdim. 7sini geri aldım. 1 hafta once 77.5 kılo ile diyete başladım. Kararliyim yine vericem inşallah
Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsunhaftasonum çok yoğun geçti az uğradım kuzular çok pardon eee nabersiniz nasılsınız
Ikitelli basaksehirde annem oturuyor oraya gelecegim ins.Çok güzel canım çok oh ne mutlu sana iyi tatiller dilerim şimdiden istanbulun neresine geleceksin?
Bende iyiyim annemlerdeyimyoğundum haftasonu.
hosgeldin kaç kilo vermek istiyorsun ??Tabii
İstanbulda yasıyorum. Biri 4 digeri 2 yasında iki cocuk annesiyim.
Gecen yıl Diyetisyen ve buranın da yardımıyla 11 kilo verdim. 7sini geri aldım. 1 hafta once 77.5 kılo ile diyete başladım. Kararliyim yine vericem inşallah
gozum uzerinde genelde yazmiyorum ama okuyorum her seyi :)kesinlikleMichi nerdesin bakayımmm??
kesinlikle!
özledik deadlinee hayırlı olsun tekrardan hadi artık baglat su interneti de gell
aynen canım gel destekleselim
OMG tas olmus resmengelsin günün before afteriiii Eki Görüntüle 1523073
merhabalar... takıma yeni katıldım.nasılsınız?
1. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
1.TAKIM KAPTANI : sosyestetik
1.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : April_2007-deadline
1.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi perşembe günü en gec 18'e kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
hosgeldiniz iyiyim ben :) bence oncelikle sizi taniyalimmerhabalar... takıma yeni katıldım.nasılsınız?
vayy taş olmuş hatun!gelsin günün before afteriiii Eki Görüntüle 1523073
Canım evet gezmelerdeyim doymadım bu hafta sonu gezmeye; )hoşgeldin canım, düzenli katılım bekliyorum sevgiler
iyiyizzz gezmelerde misinnn april ben bu hafta 4 gün spor yaptım ama michiyi hiç göremedim uğramıyor mu??
keyifler çok iyi off yarın bide is olmasa.kuşlarr ben buralardayım dizi izliyorum keyifler nasılll???
benim de kayinvalidem orada oturuyor. hasret gidereceksin hee ne güzel.Ikitelli basaksehirde annem oturuyor oraya gelecegim ins.
niye yazmiyosun bakim! Yaz olurmu öyle şey biz niye yazıyoruz.hosgeldin kaç kilo vermek istiyorsun ??
gozum uzerinde genelde yazmiyorum ama okuyorum her seyi :)
OMG tas olmus resmen
ben 22 yaşındayım ve tam 73.5 kiloyum. hep kiloluydum bu benim kaderim diye dusunuyordum acıkcası ama artık vermek istiyorum.161 boyundayım.umarım verebilirimhosgeldiniz iyiyim ben :) bence oncelikle sizi taniyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?