Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Naber Burcucum nasılsın? Anneler günün kutlu olsun .
Superim canim diktirdigim kiyafet super oldu resmini cekip kaynanama gorumceme gosterdim oo yeter zayiflama artik dediler ben dort kose tabiki
Cumaya tatile gidicez kacamak hafta sonu ve 1haziranda ins. Istanbula ailemin yanina gidicem benden mutlusu yok bide buzaman zarfinda 67 olsam superim

napıyosun...
9. olmuşuzu üzüldümm
ben de üzüldüm canım neyse HAFTAYA toparlanırız inşallah

haftaya dereceye girsek çok iyi olur
kesinlikleee!!

evet bende üzüldümmmİnşallah bakalım herşey daha iyi olacak haftaya kızlarda dahil olacak sıkı çalışırsak oluruz birinci
aynen katılıyorum aprilim

inşallah kuzum.. bu hafta sıkıyönetim ilan edelim.. slogan da kaçamak yok spor çok
bana uyar!

aynen öyle kaçamak yok spor çok haftası olacak
ben bu hafta 4 gün spor yaptım Michi sen ne kadar yaptın bakayım spor eşim?

kesinlikle Michi nerdesin bakayımmm??

Sıkı yönetim şart bize 1.likten 9.luga nasıl gelebiliriz yaa anlayamıyorum
kesinlikle!
özledik deadlinee hayırlı olsun tekrardan hadi artık baglat su interneti de gell

aynen canım gel destekleselim

Çok güzel canım çok oh ne mutlu sana iyi tatiller dilerim şimdiden istanbulun neresine geleceksin?
Sen nasilsin canim
Bende iyiyim annemlerdeyim yoğundum haftasonu.

hoşgeldin canım, düzenli katılım bekliyorum sevgiler

Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun haftasonum çok yoğun geçti az uğradım kuzular çok pardon eee nabersiniz nasılsınız

iyiyizzz gezmelerde misinnn april ben bu hafta 4 gün spor yaptım ama michiyi hiç göremedim uğramıyor mu??

hosgeldin kaç kilo vermek istiyorsun ??

kesinlikle Michi nerdesin bakayımmm??

kesinlikle!

özledik deadlinee hayırlı olsun tekrardan hadi artık baglat su interneti de gell

aynen canım gel destekleselim
gozum uzerinde genelde yazmiyorum ama okuyorum her seyi :)
OMG tas olmus resmen

merhabalar... takıma yeni katıldım.nasılsınız?

dunku menum : sabah 09.00 1 kk peynir 2 dilim cavdar 2 zeytin 1 tane domates öğle : 12.00 1 kulah dondurma 3 tane biskuvi aksam 00 tavuklu patates yemegi 3 yemek kasigi makarna bol salata spor 1.5 saat orta tempoda yuruyus su: 2 lt

ya bu arada tabletten girdigim icin enter tusum da sıkıntı var menumu alt alta yazamadim kusura bakmayin canlar bu arada unutmadan Tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun :*

vayy taş olmuş hatun!

hoşgeldin canım, düzenli katılım bekliyorum sevgiler

iyiyizzz gezmelerde misinnn april ben bu hafta 4 gün spor yaptım ama michiyi hiç göremedim uğramıyor mu??
Canım evet gezmelerdeyim doymadım bu hafta sonu gezmeye; )
kuşlarr ben buralardayım dizi izliyorum keyifler nasılll???
keyifler çok iyi off yarın bide is olmasa.

Ikitelli basaksehirde annem oturuyor oraya gelecegim ins.
benim de kayinvalidem orada oturuyor. hasret gidereceksin hee ne güzel.

hosgeldin kaç kilo vermek istiyorsun ??

gozum uzerinde genelde yazmiyorum ama okuyorum her seyi :)
OMG tas olmus resmen
niye yazmiyosun bakim! Yaz olurmu öyle şey biz niye yazıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…