aprilim ispanyolla baya vermişsiniz siz ya nerdeyse ıspanyol benim kiloya gelmiş supersinizcanım sabırsızlıkla yine buralarda olmanı bekliyorum,oooo herşey alınmış yeni yeni...kilolarda gidecek herşey daha da yenilenecek tamamlanacak....
kuzum işe başladın dimi sen? nasıl gidiyor alışabildin mi?
tabiii yaz yarın bakalım kaçsın? kilo aldıysan da sorun değil gel sen takıl hallederiz beraberce gider onlar....
Gunaydin kizlar hepimizin anneler gununu kutluyorum
selam fistik anneler asıl sizin anneler gününüz kutlu mutlu olsun canlarimGünaydın canım senin de anneler günün kutlu olsun
Aman da aman kimleri görüyorum burda Deadline gelmiş hoş gelmiş döndün mu canimselam fistik anneler asıl sizin anneler gününüz mutlu olsun canlarim
dönmek üzereyim bir internet bulayim daAman da aman kimleri görüyorum burda Deadline gelmiş hoş gelmiş döndün mu canim
Bir an önce baglat gel canım özledik senidönmek üzereyim bir internet bulayim datelefonun paketinin internetini kaldırmışlar kullandigim tarifede hat degistircem bende madem oyle dedim arama sürem var bu ay o bitsin gidip degiscem evede internet bağlansın daha rahat olur telden girmeyi sevmiyorum zaten her an gelebilirim hazır olun
canııııııııııııııımmmmmm çok özledik seniiiiiii.. gel tabii gel çabuk geeellll..selam guzeller nasılsınız bakalım özlediniz mi benitüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende yakında donecegim kaptanim ve aprilim özellikle size sesleniyorum yeni tartı aldım öbürünü annem vermedi ben napcam dedi sırf tartı yok diye ne zaman gelecegim belli değildi artık donebilirim pazartesi tartilayim bakayım birde internet aldım bağlanmasını bekliyorum bağlansın her aksam burdayım ozledim sizi
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hosgelmisler
Gunaydin kizlar hepimizin anneler gununu kutluyorum
canlarım ben de sizin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarımmmGünaydın canım senin de anneler günün kutlu olsun
inşallah almamışsındır canım aldıysan da hızlıca verirsin merak etme kuşum..aprilim ispanyolla baya vermişsiniz siz ya nerdeyse ıspanyol benim kiloya gelmiş supersinizbakalım izne ayrıldığım kilomla aradaki fark kac yarın tartimla bir tartilayim tamam geleyim takıma
o yorgunşluk çok tatlı geliyor insana ilk işe başlayınca.. sonra bünyen alışıyor, üstünr spor bile yapıyorsunapril bu arada yukardaki mesajda unutmuşum ise başladım canım 2 hafta olacak anca alıştım sayılır cok yoğun çünkü bende baya dinlenmisim evde ilk hafta işten sonra yerimden kalkamadim yorgunluktaniyiyim alismaya calisiyorum ama
yaaa çok özlemişiz gerçekten seni.. cabuk gel çok bekletmedönmek üzereyim bir internet bulayim datelefonun paketinin internetini kaldırmışlar kullandigim tarifede hat degistircem bende madem oyle dedim arama sürem var bu ay o bitsin gidip degiscem evede internet bağlansın daha rahat olur telden girmeyi sevmiyorum zaten her an gelebilirim hazır olun
çok güzel olmuş yine bravoooDünkü listem
Sabah 9.00 3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
11.00 nescafe
15.00 dürüm
Ayran
17.00 yarım kase sütlac
19.00 1 kase yoğurt
20.00 yeşil çay
45 dk fitness
2lt su
akşam yememşsin dengeler bence..tünaydın kızlaar bütün annelerin annele günü kutlu olsuuun
dünkü listem;
dün sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla açık büfe kaçırdım biraz ama akşam yemedim inşallah dengeler..
sabah 11 de 5 zeytin 2 dilim peynir 3 patates kızartması 1 yumurta 2 mercimek köftesi 1 kek yedim 1 bardak portakal suyu içtim şuan tam hatırlayamıyorum ama 1-2 şey daha yedim baya kaçırdım yani...
1 de tatlı vardı şat bardaklarına tavuk göğsü koymuşlar 2 tane ondan yedim
6-7 bardak çay içtik
akşam 7de arkadaşım geldi 5-6 tane çilek yedim
1,5 lt su içtim 1 saat yürüdüm
500 gram cnm@sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5
ispanyol : 70.6
@Michi : 59.4
darned : 84.4
mlyt : 74.1
blackbird87 : 70.5
TuTii : 61.1
@AlsoSprachZarahustra : 71.7
@erva147 : 82.2
kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??
Biraz kendinden bahsedermisin?Selam kızlar!
Tüm annelerin anneler gunu kutlu olsun.
1 haftadır diyetteyim ve kendime faal bir grup arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Biraz kendinden bahsedermisin?
Hosgeldin aramiza hadi bakalim yaza fit giricez ins.Tabii
İstanbulda yasıyorum. Biri 4 digeri 2 yasında iki cocuk annesiyim.
Gecen yıl Diyetisyen ve buranın da yardımıyla 11 kilo verdim. 7sini geri aldım. 1 hafta once 77.5 kılo ile diyete başladım. Kararliyim yine vericem inşallah
Naber Burcucum nasılsın? Anneler günün kutlu olsun .Hosgeldin aramiza hadi bakalim yaza fit giricez ins.
Daha önce hangi takımdaydın canım?Tabii
İstanbulda yasıyorum. Biri 4 digeri 2 yasında iki cocuk annesiyim.
Gecen yıl Diyetisyen ve buranın da yardımıyla 11 kilo verdim. 7sini geri aldım. 1 hafta once 77.5 kılo ile diyete başladım. Kararliyim yine vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?