Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aprilim ispanyolla baya vermişsiniz siz ya nerdeyse ıspanyol benim kiloya gelmiş supersiniz bakalım izne ayrıldığım kilomla aradaki fark kac yarın tartimla bir tartilayim tamam geleyim takıma

april bu arada yukardaki mesajda unutmuşum ise başladım canım 2 hafta olacak anca alıştım sayılır cok yoğun çünkü bende baya dinlenmisim evde ilk hafta işten sonra yerimden kalkamadim yorgunluktan iyiyim alismaya calisiyorum ama

Dünkü listem
Sabah 9.00 3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
11.00 nescafe
15.00 dürüm
Ayran
17.00 yarım kase sütlac
19.00 1 kase yoğurt
20.00 yeşil çay
45 dk fitness
2lt su

Aman da aman kimleri görüyorum burda Deadline gelmiş hoş gelmiş döndün mu canim
dönmek üzereyim bir internet bulayim da telefonun paketinin internetini kaldırmışlar kullandigim tarifede hat degistircem bende madem oyle dedim arama sürem var bu ay o bitsin gidip degiscem evede internet bağlansın daha rahat olur telden girmeyi sevmiyorum zaten her an gelebilirim hazır olun

Bir an önce baglat gel canım özledik seni

tünaydın kızlaar bütün annelerin annele günü kutlu olsuuun
dünkü listem;
dün sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla açık büfe kaçırdım biraz ama akşam yemedim inşallah dengeler..
sabah 11 de 5 zeytin 2 dilim peynir 3 patates kızartması 1 yumurta 2 mercimek köftesi 1 kek yedim 1 bardak portakal suyu içtim şuan tam hatırlayamıyorum ama 1-2 şey daha yedim baya kaçırdım yani...
1 de tatlı vardı şat bardaklarına tavuk göğsü koymuşlar 2 tane ondan yedim
6-7 bardak çay içtik
akşam 7de arkadaşım geldi 5-6 tane çilek yedim
1,5 lt su içtim 1 saat yürüdüm

canııııııııııııııımmmmmm çok özledik seniiiiiii.. gel tabii gel çabuk geeellll..
Gunaydin kizlar hepimizin anneler gununu kutluyorum

Günaydın canım senin de anneler günün kutlu olsun
canlarım ben de sizin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarımmm
aprilim ispanyolla baya vermişsiniz siz ya nerdeyse ıspanyol benim kiloya gelmiş supersiniz bakalım izne ayrıldığım kilomla aradaki fark kac yarın tartimla bir tartilayim tamam geleyim takıma
inşallah almamışsındır canım aldıysan da hızlıca verirsin merak etme kuşum..
o yorgunşluk çok tatlı geliyor insana ilk işe başlayınca.. sonra bünyen alışıyor, üstünr spor bile yapıyorsun
yaaa çok özlemişiz gerçekten seni.. cabuk gel çok bekletme

Dünkü listem
Sabah 9.00 3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
11.00 nescafe
15.00 dürüm
Ayran
17.00 yarım kase sütlac
19.00 1 kase yoğurt
20.00 yeşil çay
45 dk fitness
2lt su
çok güzel olmuş yine bravooo
akşam yememşsin dengeler bence..
ben de akşam 5 e kadar süper gittim 5ten sonra kudurdum.. yazmıycam ne yediğimi..

Selam kızlar!
Tüm annelerin anneler gunu kutlu olsun.

1 haftadır diyetteyim ve kendime faal bir grup arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?

Her dünyaya gelene koruyucu bir melek vermişler, adına da "ANNE" demişler. Allahım onları yanımızdan, başımızdan eksik etmesin. Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun, hayatta olmayanların ruhları şad olsun..

artık menü paylaşımına başlayım dimi ama
dünkü menüm sabah
1 omlet peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak m.suyu
öğle kuzu haşlama
akşam 5 ev köftesi 1 kase bulgur pilavı
1.5 lt su
gün boyu temizlik oda spor sayılır dimi D:

Hosgeldin aramiza hadi bakalim yaza fit giricez ins.

Daha önce hangi takımdaydın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…