Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya bu arada tabletten girdigim icin enter tusum da sıkıntı var menumu alt alta yazamadim kusura bakmayin canlar bu arada unutmadan Tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun :*
nerdesin michiiii spor partnerimm hangi sporları yapıyorsun bakayım?

ben 22 yaşındayım ve tam 73.5 kiloyum. hep kiloluydum bu benim kaderim diye dusunuyordum acıkcası ama artık vermek istiyorum.161 boyundayım.umarım verebilirim
hoşgeldin canım

ya genelde tabletten giriyorum ozellikle menu yazarken sıkıntı cunku alt alta yazamiyorum

Guzel biyer evet hasret giderip bol alisveris yapmayi dusunuyorum yeni halimle

kafama gore canim hafta sonlari yururum genelde hafta icleri de harket yaparim leslie ya da tae bo gibi sen ??
canım ben bu hafta 1 gün fitness plates yaptım 3 gün de yürüyüs artı hareket yaptım toplamda 4 saat seninki nasıl?

aa iyi tamam yazarim o zaman sık sık simdilik cikiyorum cok yurudum bugun cok yorgunum iyi geceler hepinize
hadi bakalım tamam canım yat dinlen bakalım iyi geceler

Guzel biyer evet hasret giderip bol alisveris yapmayi dusunuyorum yeni halimle
ne kadar zamandır görmüyorlar seni?
canım ben bu hafta 1 gün fitness plates yaptım 3 gün de yürüyüs artı hareket yaptım toplamda 4 saat seninki nasıl?
ohh güzel sporlar yapılmış bende iki gündür hiç spor yapamadım yaw ama inan hiçde oturmadım orda oraya gezdim durdum yakmışımdır gramcıklar bakalım yarın sabah kontrol tartımda kaç çıkıcam

ben de geçen hafta evde sürekli yiyince bu hafta spora verdim kendimi

ben de geçen hafta evde sürekli yiyince bu hafta spora verdim kendimi
he hee=) gecen hafta obur bu hafta spor takıldım diyosun yaniiyi yapmışsın kuzum devam böyle spor candır sağlıktır enerjidir bunun haricinde nasılsın ? keyfin nasıl ?

he hee=) gecen hafta obur bu hafta spor takıldım diyosun yaniiyi yapmışsın kuzum devam böyle spor candır sağlıktır enerjidir bunun haricinde nasılsın ? keyfin nasıl ?
çok şükür iyi olmaya calısıyorum, regl oldum şişkinliğim gitti mutluyummm

Dünkü listem
Sabah 9.00 3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
11.00 nescafe
15.00 dürüm
Ayran
17.00 yarım kase sütlac
19.00 1 kase yoğurt
20.00 yeşil çay
45 dk fitness
2lt su
mlytcım ikili olduk artık birbirimize karışma vakti geldi. dürümün yerine şöyle bir tabak taze fasulye olsaydı daha iyi olurdu sankispor iyi kuzum.son iki gündür malesef bende menümü yazamadım fırsatım yoktu ama merak etme çok hareketli ve az yemeli bir haftasonu geçirdim hemde hepp misafirlikte olmama rağmen eküri'm...çok öptüm yarın grsrz...

biz hazırız kigel gel gel güzelim

çok güzel olmuş yine bravooo

akşam yememşsin dengeler bence..
ben de akşam 5 e kadar süper gittim 5ten sonra kudurdum.. yazmıycam ne yediğimi..
naptın bakim sen ispanyolumnişanı unutma yok öyle kudurukluk cıssssssss!!!!!dikkat et kuzum

Selam kızlar!
Tüm annelerin anneler gunu kutlu olsun.

1 haftadır diyetteyim ve kendime faal bir grup arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
şuanda kaç kilosun canım kayıt edeceğim önemli bu

eeee paylaş tabi hemde hergün herşey iyi gitmiş ama akşam biraz kalabalık olmuş menü sporda olsaymış iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…