- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşgeldin canım takıma. Biraz kendinden bahsedermisin?merhabalar... takıma yeni katıldım.nasılsınız?
ben 22 yaşındayım ve tam 73.5 kiloyum. hep kiloluydum bu benim kaderim diye dusunuyordum acıkcası ama artık vermek istiyorum.161 boyundayım.umarım verebilirimHoşgeldin canım takıma. Biraz kendinden bahsedermisin?
Hedef kilon nedir canım?ben 22 yaşındayım ve tam 73.5 kiloyum. hep kiloluydum bu benim kaderim diye dusunuyordum acıkcası ama artık vermek istiyorum.161 boyundayım.umarım verebilirim
57 olmak istiyorum ...Hedef kilon nedir canım?
İki hafta deneme süren var canım hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını yazacaksın Ve sohbet muhabbet okadar. Paylaşım çok önemli motive olmak çok önemli.57 olmak istiyorum ...
nerdesin michiiii spor partnerimm hangi sporları yapıyorsun bakayım?ya bu arada tabletten girdigim icin enter tusum da sıkıntı var menumu alt alta yazamadim kusura bakmayin canlar bu arada unutmadan Tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun :*
hoşgeldin canımben 22 yaşındayım ve tam 73.5 kiloyum. hep kiloluydum bu benim kaderim diye dusunuyordum acıkcası ama artık vermek istiyorum.161 boyundayım.umarım verebilirim
ya genelde tabletten giriyorum ozellikle menu yazarken sıkıntı cunku alt alta yazamiyorumvayy taş olmuş hatun!
Canım evet gezmelerdeyim doymadım bu hafta sonu gezmeye; )
keyifler çok iyi off yarın bide is olmasa.
benim de kayinvalidem orada oturuyor. hasret gidereceksin hee ne güzel.
niye yazmiyosun bakim! Yaz olurmu öyle şey biz niye yazıyoruz.
Hosbuldum:)nerdesin michiiii spor partnerimm hangi sporları yapıyorsun bakayım?
hoşgeldin canım
kafama gore canim hafta sonlari yururum genelde hafta icleri de harket yaparim leslie ya da tae bo gibi sen ??nerdesin michiiii spor partnerimm hangi sporları yapıyorsun bakayım?
hoşgeldin canım
Canım sıkıntı değil sen yazda burda ol da; ) sessizlik sevmiyorum burada.ya genelde tabletten giriyorum ozellikle menu yazarken sıkıntı cunku alt alta yazamiyorum
aa iyi tamam yazarim o zaman sık sık simdilik cikiyorum cok yurudum bugun cok yorgunum iyi geceler hepinizeCanım sıkıntı değil sen yazda burda ol da; ) sessizlik sevmiyorum burada.
vayy taş olmuş hatun!
Canım evet gezmelerdeyim doymadım bu hafta sonu gezmeye; )
keyifler çok iyi off yarın bide is olmasa.
benim de kayinvalidem orada oturuyor. hasret gidereceksin hee ne güzel.
niye yazmiyosun bakim! Yaz olurmu öyle şey biz niye yazıyoruz.
canım ben bu hafta 1 gün fitness plates yaptım 3 gün de yürüyüs artı hareket yaptım toplamda 4 saatkafama gore canim hafta sonlari yururum genelde hafta icleri de harket yaparim leslie ya da tae bo gibi sen ??
aynen katılıyorum aprilcimmCanım sıkıntı değil sen yazda burda ol da; ) sessizlik sevmiyorum burada.
hadi bakalımaa iyi tamam yazarim o zaman sık sık simdilik cikiyorum cok yurudum bugun cok yorgunum iyi geceler hepinize
ne kadar zamandır görmüyorlar seni?Guzel biyer evet hasret giderip bol alisveris yapmayi dusunuyorum yeni halimle
ohh güzel sporlar yapılmış bende iki gündür hiç spor yapamadım yaw ama inan hiçde oturmadım orda oraya gezdim durdum yakmışımdır gramcıklar bakalım yarın sabah kontrol tartımda kaç çıkıcamcanım ben bu hafta 1 gün fitness plates yaptım 3 gün de yürüyüs artı hareket yaptım toplamda 4 saatseninki nasıl?
ben de geçen hafta evde sürekli yiyince bu hafta spora verdim kendimihadi bakalımtamam canım yat dinlen bakalım iyi geceler
ne kadar zamandır görmüyorlar seni?
ohh güzel sporlar yapılmış bende iki gündür hiç spor yapamadım yaw ama inan hiçde oturmadım orda oraya gezdim durdum yakmışımdır gramcıklar bakalım yarın sabah kontrol tartımda kaç çıkıcam
he hee=) gecen hafta obur bu hafta spor takıldım diyosun yaniben de geçen hafta evde sürekli yiyince bu hafta spora verdim kendimi
çok şükür iyi olmaya calısıyorum, regl oldum şişkinliğim gitti mutluyummmhe hee=) gecen hafta obur bu hafta spor takıldım diyosun yaniiyi yapmışsın kuzum devam böyle spor candır sağlıktır enerjidir bunun haricinde nasılsın ? keyfin nasıl ?
bende olacağım şişim çok şişçok şükür iyi olmaya calısıyorum, regl oldum şişkinliğim gitti mutluyummm
mlytcım ikili olduk artıkDünkü listem
Sabah 9.00 3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
11.00 nescafe
15.00 dürüm
Ayran
17.00 yarım kase sütlac
19.00 1 kase yoğurt
20.00 yeşil çay
45 dk fitness
2lt su
biz hazırız kidönmek üzereyim bir internet bulayim datelefonun paketinin internetini kaldırmışlar kullandigim tarifede hat degistircem bende madem oyle dedim arama sürem var bu ay o bitsin gidip degiscem evede internet bağlansın daha rahat olur telden girmeyi sevmiyorum zaten her an gelebilirim hazır olun
naptın bakim sen ispanyolumçok güzel olmuş yine bravooo
akşam yememşsin dengeler bence..
ben de akşam 5 e kadar süper gittim 5ten sonra kudurdum.. yazmıycam ne yediğimi..
şuanda kaç kilosun canım kayıt edeceğim önemli buSelam kızlar!
Tüm annelerin anneler gunu kutlu olsun.
1 haftadır diyetteyim ve kendime faal bir grup arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
eeee paylaş tabi hemde hergünartık menü paylaşımına başlayım dimi ama
dünkü menüm sabah
1 omlet peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak m.suyu
öğle kuzu haşlama
akşam 5 ev köftesi 1 kase bulgur pilavı
1.5 lt su
gün boyu temizlik oda spor sayılır dimi D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?