Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4 /59=0.4
darned : 84.4 /79.9 = 0.5
mlyt : 74.1
blackbird87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1 /60.5=0.5
@AlsoSprachZarahustra : 71.7 /70.9 =0.8

kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??

sosyestetik / Michi

TuTii / blackbird87

ispanyol / @AlsoSprachZarahustra

mlyt / ApriL_2007 / darned

kızlar gruplar yaptım artık herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....!

Son düzenleme:
iyi geceler kuzular bu kadar kendi kendime konuşmak yeter dimi ama ya tatlı rüyalar yarın sabah kontrol tartımızı yapmayı unutmayalım lütfen!!!

Zayıflatan Yiyecekler

Aslında o kadar çok yiyecegimiz yiyecekler var ki zayıflayabilmek için ama günümüzde bunlara çok fazla kulak vermiyoruz veya araştırmıyoruz. İşte diyet listesi web sayfamızda bugün zayıflamanızı hızlandıracak olan 5 adet besini burada yayımlayacağız ve sizleri bu konuda bilgilendirecegiz.

İlk olarak kırmızı biber den başlayalım.

Kırmızı Biber

Belli bir dönem içinde kırmızı biberin hapını bile yapmışlardı. Daha sonra zayıflama ilacı olarak piyasada satılmıştı biliyorsunuzdur belki. Kırmızı biberin içinde capsaicin diye bir madde bulunmaktadır. Bu madde zayıflamada çok büyük rol oynamaktadır yani faydası olmaktadır. Verilen kiloları geri aldırtmaz ve eger çok acıkan biriysenizde acıkmanızı engeller.

Yeşil Çay

Yeşil çay hala daha günümüzde içilen ve tercih edilen içiceklerin başında gelmektedir. Sebebi ise metabolizmayı gerçekten hızlandırmaktadır. İnsanlar zaten bunun için tercih etmektedir yeşil çayı ve her gün içmenizi tavsiye ederiz. Faydasını göreceksiniz düzenli içtiginiz zaman. Ve ayrıca yapılan araştırmalara göre yeşil çayın yağ yakıcı özelligide bulunmaktaymış.

Greyfurt

Greyfurt kilo vermenizde yardımcı olacak yiyeceklerden biri her ne kadar biraz ekşi birazda acımsı olsada faydalı bir yiyecektir. Yiyecek olduğunuzda biraz pudra şeker döküpte yerseniz normal pastaneden almış olduğunuz baklavalarda bulunan kaloriler gibi olmayacaktır. Bu yüzden pazara gittiginizde mutlaka her zaman 3-5 tane greyfurt alıp dolabınızda bulundurun. Genellikle sabahları aç karna yiyin ki daha fazla faydasını görün!

Yeşil Mercimek

En iyi lif kaynaklarından biri olan yeşil mercimek küçükken sevmedigimiz bir yiyecekti aslında ama yeşil mercimekte çok faydalı bir yiyecektir. Ve kalorisi gerçekten çok az olan yiyeceklerden biri. Evinizde isterseniz çorbasınıda yapabilirsiniz ya da salatasınıda yapıp, afiyetle yiyebilirsiniz.

Elma

Herhalde elmayı sevmeyen insan yoktur aramızda? Elma deyip geçmemek lazım çünkü aynı oda yeşil mercimek gibi lif kaynaklarından biridir. Elmayı günlük hayatınızda sürekli tüketin çünkü elma insanı tok tutar. İçinde bulunan ursolik asit ise kilo vermenizde yardımcı olur.

Son olarak sözlerimize şunları eklemekde isteriz, sürekli çikolata yiyorsanız yada bir markete gittiginizde gofret alıyorsanız bunları yapmaktan vazgeçemiyorsanız bir an önce vazgeçmeyi deneyin ve yukarıda söylemiş olduğumuz yiyecekleri tüketin. Çikolata gibi şeyler hızlı kilo aldırır ve bu kiloları vermesi gerçekten zor olur.
alıntıdır http://diyet.saglikonemli.com/zayiflatanyiyecekler.html

Elma mı! Hiç beni tok tutmaz aksine acıktırır...

Dünkü menüm
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir domates
Bir salatalık
İki yumurta
İki çay
Öğle 15
4 ks döner
İki ks pilav
Salata
Aksam 19
Bes ks nohut yemegi
Bir kase yogurt
Yarım kase sütlaç
2 lt su
Spor yok fakat hep gezdim yürüdüm cok hareketliydim.

Günaydınnn güzeller. Tartıldım kilomu korumuş hatta 400 gr eksik çıkmış bulunmaktayım bakalım sizlerde durum nasıl??

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 2d.k.ekmek le kasarli tost 1bardak visne suyu evyapimi
Oglenle aksam bir 2kofte 2parca et 1bardak meyvasuyu 1parca ekmek
1.5lt su spor yok veeeeee busabah 69.9 gordum inanamiyorum enson 6li rakamlari orta okul yillarinda gormustum ins. Cumaya kadar almadan 6li rakamla listeye girerim ve alt guruba dahil olup ilk hedefimi geride birakirimspor yok ama 4km yurudum esimle

günaydın kızlaar kontrol tartımı yaptım ama mutlu olamadım 400-500 gr çok gösterdi ama reglım yaklaşıyo onunda etkisi var.. şiş şiş oldum.. bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ediyorum sporumu arttıracağım..
dünkü menüm;
sabah 10da 1 tavada yumurta 2 zeytin 1domates 1 etimek yedim
akşam 3te 1 kek yedim 1 dilim çikolata yedim
akşam 3 kaşık mantı 2 kaşık yoğurt yedim
2 lt su içtim spor yapamadım..
ayy süpersiiinnn çok sevindiimmm sen bu hafta6 lı rakamlarla girersin canım eminim buna 4 km yürüyüşte iyi bi spor olmuş tebrik ediyorum

Ins. Canim gorurum senin menunde guzel ama kek ve cikolata cok olmus birini tercih etseydin ikisi agir olmus canim ve cumaya kadar artilari sakin gorme enazindan sabit kalmayi dene

Ins. Canim gorurum senin menunde guzel ama kek ve cikolata cok olmus birini tercih etseydin ikisi agir olmus canim ve cumaya kadar artilari sakin gorme enazindan sabit kalmayi dene
sıkı diyet yapıcam bu hafta hafta sonuda o ayran detoksunu deniycem bi bakalım nasıl olcak

Menü süper canım gezmelere rağmen hemde

"ApriL_2007, post: 40901502, member: 147766"] sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4 /59=0.4
darned : 84.4 /79.9 = 0.5
mlyt : 74.1/73.5
blackbird87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1 /60.5=0.5
@AlsoSprachZarahustra : 71.7 /70.9 =0.8

kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??

sosyestetik / Michi

TuTii / blackbird87

ispanyol / @AlsoSprachZarahustra

mlyt / ApriL_2007 / darned

kızlar gruplar yaptım artık herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 3 dılım domates
2 sıyah zeytın
1 bardak kayısı suyu
1 dılım ekmek
2 çatal peynir
öğle
acılı limonlu ton balığı b,r dl ekmek
akşam
4 dilim patates
1 tavuk şiş
1.5 lt su
bu arada ara tartı yaptım
83400 çıktım
1 kilo by by

Dünkü listem
Sabah 9.00 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
12.00 nescafe
1 avuç mısır
14.00 fırında köfte 3 tane
1 bardak ayran
19.00 Öğlen in aynısı
20.00 yeşil çay
45dk tempolu yürüyüş
2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…