- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
görüşürz tatlım iyi geceler uyku mu tutmadı hayırdır?iyi geceler kuzular bu kadar kendi kendime konuşmak yeter dimi ama yatatlı rüyalar yarın sabah kontrol tartımızı yapmayı unutmayalım lütfen!!!
Ahh canım tutmadı resmen uykumla savaş halindeydim gece toplasan iki saat uyumuşumdur. Bitsede gitsek!görüşürz tatlım iyi geceler uyku mu tutmadı hayırdır?
Elma mı! Hiç beni tok tutmaz aksine acıktırır...Zayıflatan Yiyecekler
Aslında o kadar çok yiyecegimiz yiyecekler var ki zayıflayabilmek için ama günümüzde bunlara çok fazla kulak vermiyoruz veya araştırmıyoruz. İşte diyet listesi web sayfamızda bugün zayıflamanızı hızlandıracak olan 5 adet besini burada yayımlayacağız ve sizleri bu konuda bilgilendirecegiz.
İlk olarak kırmızı biber den başlayalım.
Kırmızı Biber
Belli bir dönem içinde kırmızı biberin hapını bile yapmışlardı. Daha sonra zayıflama ilacı olarak piyasada satılmıştı biliyorsunuzdur belki. Kırmızı biberin içinde capsaicin diye bir madde bulunmaktadır. Bu madde zayıflamada çok büyük rol oynamaktadır yani faydası olmaktadır. Verilen kiloları geri aldırtmaz ve eger çok acıkan biriysenizde acıkmanızı engeller.
Yeşil Çay
Yeşil çay hala daha günümüzde içilen ve tercih edilen içiceklerin başında gelmektedir. Sebebi ise metabolizmayı gerçekten hızlandırmaktadır. İnsanlar zaten bunun için tercih etmektedir yeşil çayı ve her gün içmenizi tavsiye ederiz. Faydasını göreceksiniz düzenli içtiginiz zaman. Ve ayrıca yapılan araştırmalara göre yeşil çayın yağ yakıcı özelligide bulunmaktaymış.
Greyfurt
Greyfurt kilo vermenizde yardımcı olacak yiyeceklerden biri her ne kadar biraz ekşi birazda acımsı olsada faydalı bir yiyecektir. Yiyecek olduğunuzda biraz pudra şeker döküpte yerseniz normal pastaneden almış olduğunuz baklavalarda bulunan kaloriler gibi olmayacaktır. Bu yüzden pazara gittiginizde mutlaka her zaman 3-5 tane greyfurt alıp dolabınızda bulundurun. Genellikle sabahları aç karna yiyin ki daha fazla faydasını görün!
Yeşil Mercimek
En iyi lif kaynaklarından biri olan yeşil mercimek küçükken sevmedigimiz bir yiyecekti aslında ama yeşil mercimekte çok faydalı bir yiyecektir. Ve kalorisi gerçekten çok az olan yiyeceklerden biri. Evinizde isterseniz çorbasınıda yapabilirsiniz ya da salatasınıda yapıp, afiyetle yiyebilirsiniz.
Elma
Herhalde elmayı sevmeyen insan yoktur aramızda? Elma deyip geçmemek lazım çünkü aynı oda yeşil mercimek gibi lif kaynaklarından biridir. Elmayı günlük hayatınızda sürekli tüketin çünkü elma insanı tok tutar. İçinde bulunan ursolik asit ise kilo vermenizde yardımcı olur.
Son olarak sözlerimize şunları eklemekde isteriz, sürekli çikolata yiyorsanız yada bir markete gittiginizde gofret alıyorsanız bunları yapmaktan vazgeçemiyorsanız bir an önce vazgeçmeyi deneyin ve yukarıda söylemiş olduğumuz yiyecekleri tüketin. Çikolata gibi şeyler hızlı kilo aldırır ve bu kiloları vermesi gerçekten zor olur.
alıntıdır http://diyet.saglikonemli.com/zayiflatanyiyecekler.html
Supersin canim bende 510 gram eksik ciktimGünaydınnn güzeller. Tartıldım kilomu korumuş hatta 400 gr eksik çıkmış bulunmaktayımbakalım sizlerde durum nasıl??
ayy süpersiiinnn çok sevindiimmm sen bu hafta6 lı rakamlarla girersin canım eminim bunaGunaydin kizlar dunku menum
Sabah 2d.k.ekmek le kasarli tost 1bardak visne suyu evyapimi
Oglenle aksam bir 2kofte 2parca et 1bardak meyvasuyu 1parca ekmek
1.5lt su spor yok veeeeee busabah 69.9 gordum inanamiyorum enson 6li rakamlari orta okul yillarinda gormustum ins. Cumaya kadar almadan 6li rakamla listeye girerim ve alt guruba dahil olup ilk hedefimi geride birakirimspor yok ama 4km yurudum esimle
günaydın kızlaar kontrol tartımı yaptım ama mutlu olamadım 400-500 gr çok gösterdi ama reglım yaklaşıyo onunda etkisi var.. şiş şiş oldum.. bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ediyorum sporumu arttıracağım..
dünkü menüm;
sabah 10da 1 tavada yumurta 2 zeytin 1domates 1 etimek yedim
akşam 3te 1 kek yedim 1 dilim çikolata yedim
akşam 3 kaşık mantı 2 kaşık yoğurt yedim
2 lt su içtim spor yapamadım..
ayy süpersiiinnn çok sevindiimmm sen bu hafta6 lı rakamlarla girersin canım eminim buna4 km yürüyüşte iyi bi spor olmuş tebrik ediyorum
sıkı diyet yapıcam bu haftaIns. Canim gorurum senin menunde guzel ama kek ve cikolata cok olmus birini tercih etseydin ikisi agir olmus canim ve cumaya kadar artilari sakin gorme enazindan sabit kalmayi dene
Menü süper canım gezmelere rağmen hemdeDünkü menüm
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir domates
Bir salatalık
İki yumurta
İki çay
Öğle 15
4 ks döner
İki ks pilav
Salata
Aksam 19
Bes ks nohut yemegi
Bir kase yogurt
Yarım kase sütlaç
2 lt su
Spor yok fakat hep gezdim yürüdüm cok hareketliydim.
Sen çok iyisin de ben 200 gr arti çıktım regl olucam inşallah ondandirGünaydınnn güzeller. Tartıldım kilomu korumuş hatta 400 gr eksik çıkmış bulunmaktayımbakalım sizlerde durum nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?