- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Mlytcım yo yooo fazla çıkamazsın eküri'm hemen müdahale et hemen!!Sen çok iyisin de ben 200 gr arti çıktım regl olucam inşallah ondandir
Spor spor spor yokmuydu acaba ? Bak gruplar yaptim ayni gruptayız ona göreee! Menü güzel tartı da güzel su az yükselt kuzumgünaydın kızlar dünkü menüm
sabah 3 dılım domates
2 sıyah zeytın
1 bardak kayısı suyu
1 dılım ekmek
2 çatal peynir
öğle
acılı limonlu ton balığı b,r dl ekmek
akşam
4 dilim patates
1 tavuk şiş
1.5 lt su
bu arada ara tartı yaptımr
83400 çıktım
1 kilo by by
Menü iyi güzelDünkü listem
Sabah 9.00 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
12.00 nescafe
1 avuç mısır
14.00 fırında köfte 3 tane
1 bardak ayran
19.00 Öğlen in aynısı
20.00 yeşil çay
45dk tempolu yürüyüş
2lt su
Elimden geleni yapıcam canım bi regl olsam tamamdır gider o şişlikMlytcım yo yooo fazla çıkamazsın eküri'm hemen müdahale et hemen!!
Seni tanıyorum cnm bilirimm elinden geleni yaparsınElimden geleni yapıcam canım bi regl olsam tamamdır gider o şişlik
Sağol canım hepimiz elimizden geleni yapalım bu hafta dereceye girelimSeni tanıyorum cnm bilirimm elinden geleni yaparsın
Evet evet birinci olalımmm notamız var o kalksın cok istiyorum bu hafta cok önemli ilk üce girsek bile yeter!Sağol canım hepimiz elimizden geleni yapalım bu hafta dereceye girelim
cnm spor bu ay sonu yuzme olcak inşallah şimdilik sadece çarşıya çıktığım zaman ve ve migrosa gittiğim zamanki yürüyüş olcak zaten git gel 1 saat D:Spor spor spor yokmuydu acaba ? Bak gruplar yaptim ayni gruptayız ona göreee! Menü güzel tartı da güzel su az yükselt kuzum
Tebrik ederim, cok iyi kilo vermişsingünaydın kızlar dünkü menüm
sabah 3 dılım domates
2 sıyah zeytın
1 bardak kayısı suyu
1 dılım ekmek
2 çatal peynir
öğle
acılı limonlu ton balığı b,r dl ekmek
akşam
4 dilim patates
1 tavuk şiş
1.5 lt su
bu arada ara tartı yaptım
83400 çıktım
1 kilo by by
Gayet güzel, afiyet olsunDünkü listem
Sabah 9.00 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
12.00 nescafe
1 avuç mısır
14.00 fırında köfte 3 tane
1 bardak ayran
19.00 Öğlen in aynısı
20.00 yeşil çay
45dk tempolu yürüyüş
2lt su
nota olunca noluyor? bilmiyorumdaEvet evet birinci olalımmm notamız var o kalksın cok istiyorum bu hafta cok önemli ilk üce girsek bile yeter!
tatlım işte bu demeknota olunca noluyor? bilmiyorumda
kızlar ben geldiiimm ama 8e kadar giremeyebilirim dersim var geçe kaldık bugün
yap canım yap birinci olalım olalım bananesıkı diyet yapıcam bu haftahafta sonuda o ayran detoksunu deniycem bi bakalım nasıl olcak
özledikkkselam kızlaaaarr..elektrik problemi vardı giremedüümmm
olur olurbaktım da herkes ekside maaşallah.. ebn bu sabah tartılamadım ..yarın sabah tartılırım olur di miii
nasıl nasıl?diyet kötümü gidiyor neden bakim? toparlan bakalım bu hafta birinci olalımmerhabalar
Takıma yeni katılanlar var, hoş geldiniz, umarım birlikte güzel güzel veririz kilolarımizı
2 Gündür diyetimi mahvediyorum, çok kızıyorum kendimeüzülüyorum da Cuma ya daha var, inşallah toparlayabilirm ama 70.9 ü rüyamda görürüm ben bu hafta
Sizler Nasılsıniz, neler yapıyorsunuz?
Son günler yorucu geçiyor biraz, o yüzden motivasyonum azaldı sanırımyap canım yap birinci olalım olalım bananeperşembe günü ekstra dikkat istiyorum herkesten ona göre perşembe akşamı yemeği yok denecek kadar az olacak anlaştık mı?
özledikkk
olur olurhadi darısı başına kuzum
nasıl nasıl?diyet kötümü gidiyor neden bakim? toparlan bakalım bu hafta birinci olalım
iyiyiz canım çokkk evimevim güzel evimde muSmutlu oturuyorum sen napıson
canım hepimizin hayatı yorucu geçiyor bazen oluyorki herşey birbirine karışıyor işte ozamanlar da tabiki diyet yapmakta can sıkıyorSon günler yorucu geçiyor biraz, o yüzden motivasyonum azaldı sanırımama toparlayacağım inşallah
Yoksa çantayla dövün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?