Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4 /59=0.4
darned : 84.4 /79.9 = 0.5
mlyt : 74.1/73.5=0.6
@burcu_87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1 /60.5=0.5
AburCubur_ : 71.7 /70.9 =0.8

kızlar hedefleri alalım haftaya bakalım??

sosyestetik / Michi

TuTii / @burcu_87

ispanyol / AburCubur_

mlyt / ApriL_2007 / darned

kızlar gruplar yaptım artık herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....

Spor spor spor yokmuydu acaba ? Bak gruplar yaptim ayni gruptayız ona göreee! Menü güzel tartı da güzel su az yükselt kuzum

Menü iyi güzel devammm kuzu

baktım da herkes ekside maaşallah.. ebn bu sabah tartılamadım ..yarın sabah tartılırım olur di miii

-----------------------------
Spor spor spor yokmuydu acaba ? Bak gruplar yaptim ayni gruptayız ona göreee! Menü güzel tartı da güzel su az yükselt kuzum
cnm spor bu ay sonu yuzme olcak inşallah şimdilik sadece çarşıya çıktığım zaman ve ve migrosa gittiğim zamanki yürüyüş olcak zaten git gel 1 saat D:

merhabalar
Takıma yeni katılanlar var, hoş geldiniz, umarım birlikte güzel güzel veririz kilolarımizı
2 Gündür diyetimi mahvediyorum, çok kızıyorum kendime üzülüyorum da Cuma ya daha var, inşallah toparlayabilirm ama 70.9 ü rüyamda görürüm ben bu hafta

Sizler Nasılsıniz, neler yapıyorsunuz?

Tebrik ederim, cok iyi kilo vermişsin menün harika
Gayet güzel, afiyet olsun

PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:

1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.

Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.

Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.

nota olunca noluyor? bilmiyorumda

kızlar ben geldiiimm ama 8e kadar giremeyebilirim dersim var geçe kaldık bugün
tatlım işte bu demek

Son düzenleyen: Moderatör:
sıkı diyet yapıcam bu hafta hafta sonuda o ayran detoksunu deniycem bi bakalım nasıl olcak
yap canım yap birinci olalım olalım bananeperşembe günü ekstra dikkat istiyorum herkesten ona göre perşembe akşamı yemeği yok denecek kadar az olacak anlaştık mı?

selam kızlaaaarr..elektrik problemi vardı giremedüümmm
özledikkk

baktım da herkes ekside maaşallah.. ebn bu sabah tartılamadım ..yarın sabah tartılırım olur di miii
olur olurhadi darısı başına kuzum
nasıl nasıl?diyet kötümü gidiyor neden bakim? toparlan bakalım bu hafta birinci olalım
iyiyiz canım çokkk evimevim güzel evimde muSmutlu oturuyorum sen napıson

Son günler yorucu geçiyor biraz, o yüzden motivasyonum azaldı sanırım ama toparlayacağım inşallah
Yoksa çantayla dövün beni

Son günler yorucu geçiyor biraz, o yüzden motivasyonum azaldı sanırım ama toparlayacağım inşallah
Yoksa çantayla dövün beni
canım hepimizin hayatı yorucu geçiyor bazen oluyorki herşey birbirine karışıyor işte ozamanlar da tabiki diyet yapmakta can sıkıyor ama işte biz bunu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz ki hedefimize ulaşınca hopp hepsini geri almayalım dimi
Yarından sonra dikkat ! Çok dikkat ok? Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…