Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yap canım yap birinci olalım olalım bananeperşembe günü ekstra dikkat istiyorum herkesten ona göre perşembe akşamı yemeği yok denecek kadar az olacak anlaştık mı?
anlaştık günaydıııınnn hava çok güzel
dünkü listem
sabah 10da 1 domates 1 salatalık 1 etimek pulbiber doküp yedim
akşam 5te 3 kaşık mantı 2 kaşık yoğurt yedim
akşam erkek arkadaşım burgerkinge götürdü sağolsun çok diyet yaptın diye dalga geçiyo saat 8 te 1 hamburger yedim bozdu diyetimi bugün toparlıycam ama bol spor ve az yemekle
okulda bişey yememe kararı aldım bundan sonra
2 saat yürüdüm(okula yürüyerek gidip geliyorum..) 2 lt su içtim

Dünkü listem
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
11.00 nescafe
13.00 1 kase yoğurt
2 kş bulgur pilavı
16.00 yeşil çay
19.00 5 kş sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
21.00 1 yeşil elma
45 dk fitness
2lt su

Güzel canım 8deki hariccc tabi....bugün dikkat edersen hersey daha iyi olur. Yürüyüste güzel,

Alkısşşş

76 kiloyum su an

Dün misafir ve misafirlik sınavlarımdan geçtim.

Kahvaltıda misafirim vardı kacirdim:
Sucuklu Menemen
3-4 sigara böreği
Bir parça simit
Salata yedim

Ardından sade kahve ile bir kup sutlu tatlı yedim

Öğlende bir tabak taze fasulye
Aksam 4-5 kasik taze fasulye yiyip misafirliğe gittik yogun ısrarlar altında biraz kuruyemis, bir çatal pasta, 1 zeytinyagli dolma yedim

1,5 Lt kadar su icmisimdir

o 2 gün geçti gitti.. yeni baştan güzel moralle başla diyetine.. neden olmasın 70.9 değil de 71.2 ol .. bugünden itibaren başaracağım diye başla bakalım.. ben de pazar günü acayip bozdum diyeti.. ama bu sabah tartıldım -300 deyim.. dün çok sıkı bir şekilde yaptım diyetimi sporumu..sen de yapabilirsin seninleyim ortağım
günaydın kuşumm
ahhhhh bu erkekler.. sadece 1 hamburger yedin di mi. oatates vs yoktu..
her zamanki gibi muhteşemsiiinn
peki sence sınavı geçtin mi kaldın mııı

dünkü menüm
08:00 2 ceviz
10:00 2 kiraz domates,2 dilim kaşar, 2 dilim peynir, 2 dilim salam 1.5 haşl yumurta
14:00 nescafe ikisi birarada,1 avuç badem, 1 avuç kabak çekirdeği, 1 dilim kaşar
19:00 2 parça tavuk, 1 dilim peynir,çeyrek dilim ekmek
su 3.5 lt
spor 2 saat yürüyüş, 15 dk aletli spor

Menü su spor hepsi superrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…