benimki de hiç demiyor zayıfladın diye.. sözde espri yapıyorlar işte anlamıyorlar bizziiiiiSağol canım bide eşim farkederse süper olucak geçen bana kaç aylık diye sordu sinirden agliycaktim nerdeyse
hoş geldin canımmMerhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
hoş geldin.. yol birlikte kısalacak merak etmeİşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
merhaba canım hoş geldin..allah bağışlasın yavrunu benim de 8 aylık kızızm var..Merhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm
Teşekkür ederim cumlemizinkini bağışlasın inş.benimki oğlan evlat ne tatlıymış ona aşığımbenimki de hiç demiyor zayıfladın diye.. sözde espri yapıyorlar işte anlamıyorlar bizziiiii
hoş geldin canımm
hoş geldin.. yol birlikte kısalacak merak etme
merhaba canım hoş geldin..allah bağışlasın yavrunu benim de 8 aylık kızızm var..
Menü güzel sporada baslamissin daha güzel olmuş canımmerhaba kızlar dünkü menüm
sabah çeyrek ekmeğe domates peynir ve bitki çayı
öğle bir kase erik
ara bir dilim kavun
1t kahvesi
akşam yarım tabak makarna
2 lt su
1 saat yürüyüş
merhaba cnm hoşgeldinTe
Teşekkür ederim cumlemizinkini bağışlasın inş.benimki oğlan evlat ne tatlıymış ona aşığımşimdi tam olarak ne yapacağız ben çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.tecrübeli olanlar biraz bahsedebilir mi
evet cnm evimizin çevresi yürüyüş için çok müsaitMenü güzel sporada baslamissin daha güzel olmuş canım
Supermis bol sporlar canımevet cnm evimizin çevresi yürüyüş için çok müsait
bide basket topu aldım potamızda var basket oynucaz
Hoş geldin canım çok iyi bir karar vermişsin hepimiz burada birbirimize destek olup veriyoruz sende vericeksin inşallahMerhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
Hoş geldiniz yol uzun ama burada keyifle hiç anlamadan vereceksiniz kiloları inşallahİşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
Teşekkür ederim çok motive edici oldu buo 2 gün geçti gitti.. yeni baştan güzel moralle başla diyetine.. neden olmasın 70.9 değil de 71.2 ol .. bugünden itibaren başaracağım diye başla bakalım.. ben de pazar günü acayip bozdum diyeti.. ama bu sabah tartıldım -300 deyim.. dün çok sıkı bir şekilde yaptım diyetimi sporumu..sen de yapabilirsin seninleyim ortağım
günaydın kuşumm
ahhhhh bu erkekler.. sadece 1 hamburger yedin di mi. oatates vs yoktu..
her zamanki gibi muhteşemsiiinn
peki sence sınavı geçtin mi kaldın mııı
Harikasıngünaydınlar bu arada..
- 300 deyim mutluyummm.. bu cumaya umutluyummm
Merhaba, hoş geldinMerhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
Hoş geldin, takım gerçekten kilo vermeyi daha zevkli ve kolay hale getiriyor, bana çok faydası oldu umarım senin için de yararlı olurİşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
Hoş geldinMerhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm
hosgeldin aramizaMerhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
hosgeldiniz guzel kilo vermelerİşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
iyi bebis kucukken verin sonra yurumeye baslayinca zorlasiyo durum annemden biliyorum :)Merhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm
Oo harikasın tebrik ederimbu arada ben dun tartilmayi unutmustum bugun tartildim 58.6 yim 800 gr vermisimama oruçluyum tabi borçlarımı tutuyorum
Selamslm kızlar hu huu kimse var mı? ben geldim
sen neredesin bakim 2 gündür ? bol paylaşım bekliyorum ona göreeDün misafir ve misafirlik sınavlarımdan geçtim.
Kahvaltıda misafirim vardı kacirdim:
Sucuklu Menemen
3-4 sigara böreği
Bir parça simit
Salata yedim
Ardından sade kahve ile bir kup sutlu tatlı yedim
Öğlende bir tabak taze fasulye
Aksam 4-5 kasik taze fasulye yiyip misafirliğe gittik yogun ısrarlar altında biraz kuruyemis, bir çatal pasta, 1 zeytinyagli dolma yedim
1,5 Lt kadar su icmisimdir
sevindim bakalım cuma ne dicek tartımızgünaydınlar bu arada..
- 300 deyim mutluyummm.. bu cumaya umutluyummm
mlyttttt hallet kuzum dikkkatli ol tamam mı eküri'mNe guzelll eksidesin darısı başıma +200 cikmistim cumaya bakalım ne olcak
spor su menü hepsi mi aynı anda harika olurdünkü menüm
08:00 2 ceviz
10:00 2 kiraz domates,2 dilim kaşar, 2 dilim peynir, 2 dilim salam 1.5 haşl yumurta
14:00 nescafe ikisi birarada,1 avuç badem, 1 avuç kabak çekirdeği, 1 dilim kaşar
19:00 2 parça tavuk, 1 dilim peynir,çeyrek dilim ekmek
su 3.5 lt
spor 2 saat yürüyüş, 15 dk aletli spor
niye ağlıyomuşsun ki ? hırslan hırslan boşver ruhsuz erkekleriSağol canım bide eşim farkederse süper olucak geçen bana kaç aylık diye sordu sinirden agliycaktim nerdeyse
canım niye uyuşukluk yapıyosun ki ben gece 12 bile olsa bazen de sabah 5 de spor yaparım enerji depolarımSelam
Ben varım :) spor yapmak istiyorum ama biraz hasta gibiyim biraz da üşeniyoruminşallah en kisa zamanda uyuşukluğumu üzerimden atıp başlayacağım spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?