Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar hoşgeldiniz biraz kendinizden bahsedermisiniz? Burda olan hatunlar yeni arkadaşlarla ilgilenin ok benim şarj dolana kadar...gelcemm birazdan

Merhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin 29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm

Sağol canım bide eşim farkederse süper olucak geçen bana kaç aylık diye sordu sinirden agliycaktim nerdeyse
benimki de hiç demiyor zayıfladın diye.. sözde espri yapıyorlar işte anlamıyorlar bizziiiii
Merhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
hoş geldin canımm
İşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
hoş geldin.. yol birlikte kısalacak merak etme
merhaba canım hoş geldin..allah bağışlasın yavrunu benim de 8 aylık kızızm var..

Te
Teşekkür ederim cumlemizinkini bağışlasın inş.benimki oğlan evlat ne tatlıymış ona aşığım şimdi tam olarak ne yapacağız ben çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.tecrübeli olanlar biraz bahsedebilir mi

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah çeyrek ekmeğe domates peynir ve bitki çayı
öğle bir kase erik
ara bir dilim kavun
1t kahvesi
akşam yarım tabak makarna
2 lt su
1 saat yürüyüş

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah çeyrek ekmeğe domates peynir ve bitki çayı
öğle bir kase erik
ara bir dilim kavun
1t kahvesi
akşam yarım tabak makarna
2 lt su
1 saat yürüyüş
Menü güzel sporada baslamissin daha güzel olmuş canım

merhaba cnm hoşgeldin
yapman gerekenler yediklerine dikkat etmek bol bol su içmek elinden geldiğince hareket etmek
ve hergün bir önceki günün menüsünü suyunu ve sporunu buraya yazmak
gün içinde fırsat buldukçada sohbete katılmak
motive olmak açısından çok faydalı
bu kadar başka birşey yok

Teşekkür ederim çok motive edici oldu bu bugün daha iyi gidiyor gibiyim
günaydınlar bu arada..
- 300 deyim mutluyummm.. bu cumaya umutluyummm
Harikasın inşallah cumaya kadar -600 e kadar falan çıkar bu sayı gerçi hedefinin kaç olduğunu hatırlamıyorum ama
Merhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
Merhaba, hoş geldin Ben Merve, 71 kiloyum hedef kilom 60 sen de kendinden bahseder misin
İşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
Hoş geldin, takım gerçekten kilo vermeyi daha zevkli ve kolay hale getiriyor, bana çok faydası oldu umarım senin için de yararlı olur
Hoş geldin sorun değil hep beraber vereceğiz inşallah fazla kilolarımızı

hosgeldin aramiza

hosgeldiniz guzel kilo vermeler

iyi bebis kucukken verin sonra yurumeye baslayinca zorlasiyo durum annemden biliyorum :)

sen neredesin bakim 2 gündür ? bol paylaşım bekliyorum ona göreemenün diyet menüsü pek olmamış ama daha yenisin zamanla burada öğreneceksin düzelir umut ediyorum. hergün menünü yaz dünkü menü adı altında saatleride istiyoruz yorumlama için işte bu kadar daha dikkat ok ?

günaydınlar bu arada..
- 300 deyim mutluyummm.. bu cumaya umutluyummm
sevindim bakalım cuma ne dicek tartımızsenden bende umutluyum kuzum

Ne guzelll eksidesin darısı başıma +200 cikmistim cumaya bakalım ne olcak
mlyttttt hallet kuzum dikkkatli ol tamam mı eküri'm yoksaaaaa
spor su menü hepsi mi aynı anda harika oluralkışşşşş

Sağol canım bide eşim farkederse süper olucak geçen bana kaç aylık diye sordu sinirden agliycaktim nerdeyse
niye ağlıyomuşsun ki ? hırslan hırslan boşver ruhsuz erkekleri

Selam
Ben varım :) spor yapmak istiyorum ama biraz hasta gibiyim biraz da üşeniyorum inşallah en kisa zamanda uyuşukluğumu üzerimden atıp başlayacağım spora
canım niye uyuşukluk yapıyosun ki ben gece 12 bile olsa bazen de sabah 5 de spor yaparım enerji depolarımhiç bir bahaneniz olmasın lütfen sporsuz olmazzzen kısa zamanı beklemyelim dimi kuzum hemen yapalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…