- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
Tamam şimdi kalkıyorum yerimdencanım niye uyuşukluk yapıyosun ki ben gece 12 bile olsa bazen de sabah 5 de spor yaparım enerji depolarımhiç bir bahaneniz olmasın lütfen sporsuz olmazzz en kısa zamanı beklemyelim dimi kuzum hemen yapalım bence
canım bende iyiyim şimdi işten geldim hemen pcnin başına geçtimTamam şimdi kalkıyorum yerimden
Sen neler yapıyorsun, nasılsın?
zamanın muzur öğrencisi şimdinin ennnn çalışkanı mı gelmişşBende sporumu yaptım geldim süper hissediyorum vallahi hadi kızlar hadi bakalım herkes spora artık dizlerimin agrisida geçti oh mis mis
Yok canım ağlamak yok spor var gorucek o ben kiloları vereyim bisen neredesin bakim 2 gündür ? bol paylaşım bekliyorum ona göreemenün diyet menüsü pek olmamış ama daha yenisin zamanla burada öğreneceksin düzelir umut ediyorum. hergün menünü yaz dünkü menü adı altında saatleride istiyoruz yorumlama için işte bu kadar daha dikkat ok ?
sevindim bakalım cuma ne dicek tartımızsenden bende umutluyum kuzum
mlyttttt hallet kuzum dikkkatli ol tamam mı eküri'myoksaaaaa
spor su menü hepsi mi aynı anda harika oluralkışşşşş
niye ağlıyomuşsun ki ? hırslan hırslan boşver ruhsuz erkekleri
Çok şükür iyi canım spor yaptıkça zayifladikca düzeliyor sen nasılsın canımzamanın muzur öğrencisi şimdinin ennnn çalışkanı mı gelmişşnaber mlytcım ohh oh geçsin tabi herşeyin başı sağlıkk belin nasıl?
tanıyalım canım seniMerhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
eğerki sende istersen o yollar kısalır biraz kendinden bahsedermisin?İşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
öğretiriz hiççç sorun değil.Merhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm
devamlı paylaşım bekliyorum canım aktif üyelere ihtiyacımız var.bende çalışıyorum gündüzleri de akşamlarıda elimden geldiğince hep burdayım sizde olun ki herşeyi öğrenin...Te
Teşekkür ederim cumlemizinkini bağışlasın inş.benimki oğlan evlat ne tatlıymış ona aşığımşimdi tam olarak ne yapacağız ben çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.tecrübeli olanlar biraz bahsedebilir mi
menü yakıyor bebemmerhaba kızlar dünkü menüm
sabah çeyrek ekmeğe domates peynir ve bitki çayı
öğle bir kase erik
ara bir dilim kavun
1t kahvesi
akşam yarım tabak makarna
2 lt su
1 saat yürüyüş
tam senlik oldu oralar kimle basket oynucan bakim?evet cnm evimizin çevresi yürüyüş için çok müsait
bide basket topu aldım potamızda var basket oynucaz
bende çokk iyiyim eve geldim eşim gelene kadar burdayım işteee...yatmadan da ben sporumu yapacağım bugün çok ihtiyacım var spora enerjim çok düşük çünküüüYok canım ağlamak yok spor var gorucek o ben kiloları vereyim bi
Çok şükür iyi canım spor yaptıkça zayifladikca düzeliyor sen nasılsın canım
aynen oh ohh masallahBende sporumu yaptım geldim süper hissediyorum vallahi hadi kızlar hadi bakalım herkes spora artık dizlerimin agrisida geçti oh mis mis
ooo ateş almaya gelmiş yine bakKizlar ben geldim bi bakindim
Gidiyorum isim var biraz aksam gec saatlerde gelebilrim bugun yine sporumu yaptim bir saat fitness +platesMichi sen ne yaptin tatlim?
Yap canım insana çok iyi geliyorbende çokk iyiyim eve geldim eşim gelene kadar burdayım işteee...yatmadan da ben sporumu yapacağım bugün çok ihtiyacım var spora enerjim çok düşük çünküüüyaz geldi ama hava yine buz perşembeden sonra ısınacakmış
Teşekkür ederim fırsat buldukça paylaşacağım motifte iht var gerçektenmerhaba cnm hoşgeldin
yapman gerekenler yediklerine dikkat etmek bol bol su içmek elinden geldiğince hareket etmek
ve hergün bir önceki günün menüsünü suyunu ve sporunu buraya yazmak
gün içinde fırsat buldukçada sohbete katılmak
motive olmak açısından çok faydalı
bu kadar başka birşey yok
kesinlikle motive olmazsan olmaz burayada alışırsan kopamazsın zatennTeşekkür ederim fırsat buldukça paylaşacağım motifte iht var gerçekten
Hoş buldummm atalım gitsin yaa eski günlerime dönmek istiyorumTeşekkür ederim çok motive edici oldu bubugün daha iyi gidiyor gibiyim
Harikasıninşallah cumaya kadar -600 e kadar falan çıkar bu sayı gerçi hedefinin kaç olduğunu hatırlamıyorum ama
Merhaba, hoş geldinBen Merve, 71 kiloyum hedef kilom 60 sen de kendinden bahseder misin
Hoş geldin, takım gerçekten kilo vermeyi daha zevkli ve kolay hale getiriyor, bana çok faydası oldu umarım senin için de yararlı olur
Hoş geldinsorun değil hep beraber vereceğiz inşallah fazla kilolarımızı
Süper olmuşdünkü menüm
sabah 07
bir kk peynir
bir kk kaşar
yarım simit
bir çay
ara 10
10 fındık
öğle 12
üç köfte
salata
ayran
ara 15
yeşil çay
akşam
2 galeta
bir kase yoğurt
1:15 dk yürüyüş
3 lt su
20 gün önce bir diyet uyguladım 10 günde 4 kilo verdim sonra ne olduysa bıraktım birden yeniden başladım 75 hedefim olacak inskesinlikle motive olmazsan olmaz burayada alışırsan kopamazsın zatenncanım hedefin kaç senin?
teşekkürler tatlişşSüper olmuş
en doğru karar canım niye yarım bırakasın ki?7
20 gün önce bir diyet uyguladım 10 günde 4 kilo verdim sonra ne olduysa bıraktım birden yeniden başladım 75 hedefim olacak ins
sen neredesin bakim 2 gündür ? bol paylaşım bekliyorum ona göreemenün diyet menüsü pek olmamış ama daha yenisin zamanla burada öğreneceksin düzelir umut ediyorum. hergün menünü yaz dünkü menü adı altında saatleride istiyoruz yorumlama için işte bu kadar daha dikkat ok ?
sevindim bakalım cuma ne dicek tartımızsenden bende umutluyum kuzum
mlyttttt hallet kuzum dikkkatli ol tamam mı eküri'myoksaaaaa
spor su menü hepsi mi aynı anda harika oluralkışşşşş
niye ağlıyomuşsun ki ? hırslan hırslan boşver ruhsuz erkekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?