Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım niye uyuşukluk yapıyosun ki ben gece 12 bile olsa bazen de sabah 5 de spor yaparım enerji depolarımhiç bir bahaneniz olmasın lütfen sporsuz olmazzzen kısa zamanı beklemyelim dimi kuzum hemen yapalım bence
Tamam şimdi kalkıyorum yerimden
Sen neler yapıyorsun, nasılsın?

Bende sporumu yaptım geldim süper hissediyorum vallahi hadi kızlar hadi bakalım herkes spora artık dizlerimin agrisida geçti oh mis mis

Bende sporumu yaptım geldim süper hissediyorum vallahi hadi kızlar hadi bakalım herkes spora artık dizlerimin agrisida geçti oh mis mis
zamanın muzur öğrencisi şimdinin ennnn çalışkanı mı gelmişşnaber mlytcım ohh oh geçsin tabi herşeyin başı sağlıkkbelin nasıl?

Yok canım ağlamak yok spor var gorucek o ben kiloları vereyim bi
zamanın muzur öğrencisi şimdinin ennnn çalışkanı mı gelmişşnaber mlytcım ohh oh geçsin tabi herşeyin başı sağlıkkbelin nasıl?
Çok şükür iyi canım spor yaptıkça zayifladikca düzeliyor sen nasılsın canım

Merhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
tanıyalım canım seni

İşte geldim, buradayım. Hepimize kolay gelsin. Yol uzun ama sanırım sizlerle birlikte daha zevkli olacak.
eğerki sende istersen o yollar kısalır biraz kendinden bahsedermisin?

öğretiriz hiççç sorun değil.Allah bağışlasın güle güle büyüt bebeğini
devamlı paylaşım bekliyorum canım aktif üyelere ihtiyacımız var.bende çalışıyorum gündüzleri de akşamlarıda elimden geldiğince hep burdayım sizde olun ki herşeyi öğrenin...

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah çeyrek ekmeğe domates peynir ve bitki çayı
öğle bir kase erik
ara bir dilim kavun
1t kahvesi
akşam yarım tabak makarna
2 lt su
1 saat yürüyüş
menü yakıyor bebemçok iyi

evet cnm evimizin çevresi yürüyüş için çok müsait
bide basket topu aldım potamızda var basket oynucaz
tam senlik oldu oralar kimle basket oynucan bakim?

Yok canım ağlamak yok spor var gorucek o ben kiloları vereyim bi

Çok şükür iyi canım spor yaptıkça zayifladikca düzeliyor sen nasılsın canım
bende çokk iyiyim eve geldim eşim gelene kadar burdayım işteee...yatmadan da ben sporumu yapacağım bugün çok ihtiyacım var spora enerjim çok düşük çünküüüyaz geldi ama hava yine buz perşembeden sonra ısınacakmış

Kizlar ben geldim bi bakindim
Gidiyorum isim var biraz aksam gec saatlerde gelebilrim bugun yine sporumu yaptim bir saat fitness +plates Michi sen ne yaptin tatlim?

Yap canım insana çok iyi geliyor

dünkü menüm
sabah 07
bir kk peynir
bir kk kaşar
yarım simit
bir çay
ara 10
10 fındık
öğle 12
üç köfte
salata
ayran
ara 15
yeşil çay
akşam
2 galeta
bir kase yoğurt
1:15 dk yürüyüş
3 lt su

Teşekkür ederim fırsat buldukça paylaşacağım motifte iht var gerçekten

Hoş buldummm atalım gitsin yaa eski günlerime dönmek istiyorum

sosyestetik : 56.9
ApriL_2007 : 78.5 / 78 = 0.5
ispanyol : 70.6 / 70 =0.6
Michi : 59.4 /59=0.4
@gunessel : 84.4 /79.9 = 0.5
mlyt : 74.1/73.5=0.6
@burcu_87 : 70.5 /70 =0.5
TuTii : 61.1 /60.5=0.5
AburCubur_ : 71.7 /70.9 =0.8

sosyestetik / Michi

TuTii / @burcu_87

ispanyol / AburCubur_

mlyt / ApriL_2007 /@gunessel

kızlar gruplar yaptım herkes birbirini takip edecek menüsünü,sporunu,suyunu kontrol edecek hadii kolay gelsin hanımlar....ve tabii ekstra genel olarak da yorumlamalar da olsun, sıkıyönetim var bu hafta haberiniz olaaa....

Yogundum 2 gundur. Genelde Hergün yogun bizde ama olsun mümkün olduğunca burada olacağım.

Tartı gunu cuma mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…