Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yogundum 2 gundur. Genelde Hergün yogun bizde ama olsun mümkün olduğunca burada olacağım.

Tartı gunu cuma mı?
canım evet mümkün olduğunca hep gelyoksa motive olamazsınız?
evet her cuma sabahı tartı günümüz....sizler yani yeni gelen üyeler 2 haftalık deneme süresinde olacaksınız ama yinede her cuma sabahı tartılacaksınız ok?
sonra eğer uyum sağlanırsa takımla ve sizde isterseniz deneme süresinden sonra listede olcaksınız canım.....
senin bilgilerin nedir kendinden bahsedemisin? hedef kilon kaç..?

canım bende iyiyim şimdi işten geldim hemen pcnin başına geçtimbirazdan eşim gelir işte o kadar benden ...nasıl peki menülerin güzel gidiyor mu?açlık çekiyormusun?
III... şey 2 gündür pek iyi gitmiyordu ama bugün toparladım sayılır bazen çok acıkıyorum yeme krizi de çok oluyor bende

III... şey 2 gündür pek iyi gitmiyordu ama bugün toparladım sayılır bazen çok acıkıyorum yeme krizi de çok oluyor bende
toparlaman lazım zaten çok sevinirim İnşallah bu hafta listeye sokacağım sizi bu cuma olan kilon da tabi çok önemli acıkman normaldir ilk zamanlar zorlar ama alışcaksın pes etme su iç meyve ye öyle zamanlarda...

tabi bahsedeyim. ben ingilizce öğrencisiyim 3. sınıfım şuanda. biyolojik yapım ve beslenme alışkanlığım sağolsun kilo almaya çok çok müsait bir metabolizmaya sahibim. yaklaşık 8 yaşından beri de oldukça kiloluyum. geçen yıl kendi kendimi ikna edip 15 kilo kadar verdim fakat sonrasında -neden bilmiyorum- bıraktım uğraşmayı. tabi bırakınca da 5 kiloyu geri aldım. yaz kapıya dayandı ve artık kendimi kilolu olarak görmek istemediğim için tekrar hayatımı düzene sokmaya karar verdim. yalnız olduğumda kaçamak yaparken vs kendime çok engel olamadığımı fark ettiğim için, burayı da düzenli olarak takip ettiğim için size katılmak istedim. ( bu arada mesajlarda kullanılan bu ifadelere oldum olası bayılıyorum, gereksiz gereksiz kullanırsam mazur görün )

hepimiz aynı dertten buradayız zaten canım benimde yapım kilo almaya çok müsait ne yesem hemen yarar malesef.
Sende istekliysen beraberce burada çok ilerler ve zayıflarız.İki hafta deneme süren olacak bu zaman zarfında buralarda aktif olmanı istiyorum hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın su ve spor miktarını da ekleyerek... İşte bu kadar
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım özelden buradan merak ettiklerini herzaman sorabilirsin canım...

Tamamdır, çok çok çok teşekkür ediyorum. Beni denemeye aldığınız için sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım
Benim de hedef kilom 60 ben de memnun oldum
düşündümde ben galiba bu hafta biraz hayal kırıklığına neden olacağım o yaptığım kaçamakların acısı bu cuma çıkacak kesin

Yogundum 2 gundur. Genelde Hergün yogun bizde ama olsun mümkün olduğunca burada olacağım.

Tartı gunu cuma mı?
cuma bildirim günü en geç 5 e kadar bildirim yapılıyor yok ben yetısemem dersen persembedende bildirim yapabiliyorsun
pazartesi ara tartımız var kaçamak filan olduysa önüne geçebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…