- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Seni gidi cıssscı! Seni...Benim de hedef kilom 60ben de memnun oldum
düşündümde ben galiba bu hafta biraz hayal kırıklığına neden olacağım o yaptığım kaçamakların acısı bu cuma çıkacak kesin
merhaba cnm hg siteye benim doğum günümde katılmışsınMerhabalar
cnm yaşın boyun kilon hedefin nedir?tabi bahsedeyim. ben ingilizce öğrencisiyim 3. sınıfım şuanda. biyolojik yapım ve beslenme alışkanlığım sağolsun kilo almaya çok çok müsait bir metabolizmaya sahibim. yaklaşık 8 yaşından beri de oldukça kiloluyum. geçen yıl kendi kendimi ikna edip 15 kilo kadar verdim fakat sonrasında -neden bilmiyorum- bıraktım uğraşmayı. tabi bırakınca da 5 kiloyu geri aldım. yaz kapıya dayandı ve artık kendimi kilolu olarak görmek istemediğim için tekrar hayatımı düzene sokmaya karar verdim. yalnız olduğumda kaçamak yaparken vs kendime çok engel olamadığımı fark ettiğim için, burayı da düzenli olarak takip ettiğim için size katılmak istedim.( bu arada mesajlarda kullanılan bu ifadelere oldum olası bayılıyorum, gereksiz gereksiz kullanırsam mazur görün )
Güneşimcuma bildirim günü en geç 5 e kadar bildirim yapılıyor yok ben yetısemem dersen persembedende bildirim yapabiliyorsun
pazartesi ara tartımız var kaçamak filan olduysa önüne geçebilmek için
Sanada çook tŞk Mervecim ilgin içinMerhaba hoş geldinpeki şu anda kaç kilosun ve hedef kilon kaç?
Ben Merve bu arada
merhaba cnm hg siteye benim doğum günümde katılmışsın
cnm yaşın boyun kilon hedefin nedir?
sporla olanları geri sarmak için hala geç değil!!Olamaz yakalandımm
İşte bende diyorum daha kaç gün var spor yapacak ama uyuşukluk etmezseMutlu yıllarrr o zamann
22 yaşındayım canım boyum 1.63 kilom 80 hedefim 60 :)
sporla olanları geri sarmak için hala geç değil!!
Hosgeldin canimgörüşmek üzere canım iyi geceler..
Tekrardan hosgeldin canim kafana takilan bisey var mi? Ne okuyorsun ingilizce ogretmenligi mi?evet, sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. çok teşekkür ederim hepinize.
Yapiyoruz canim merak etme de ah yakti beni annem anneeeeeKızlar benim fena uykum geldi ben kaçar ; yarın yine grsrzdiyetler sporlar bozulmasın öpüldünüzzz
Tekrardan hosgeldin canim kafana takilan bisey var mi? Ne okuyorsun ingilizce ogretmenligi mi?
Menün gayet iyi, afiyet olsunDunku menum
Sabah Gec kahvalti
1 kase corn flakes
Ara
1 nescafe
Aksam
2 dilim kasarli pide
Biraz lahmacun
1 adet ayran
1 bardak kola
1 adet kek
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
de sabahtan durup aksama cosmusum neyse bugun aksam az yidim
GünaydınnnGünaydınnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?