Akşam çok hafif olmuş spor ve suda güzelDünkü menüm
Sabah 07
Bir poğaça
Bir çay
Öğle 12
Bir ezogelin cr
İki yaprak sarma kıymalı
Çoban salata
Bir dilim ekmek
Aksam 19
Üç galeta
Bir kk peynir
45 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Eküri'm güzel menüDünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay
10.00 nescafe
Öğlen 13.00
Yarım döner
16.00 yeşil çay
18.30 3 kş pilav
2 parça has tavuk
45dk fitness
2lt su
Gece 10 da bir acıktım sorma! Yok bide canım neler neler istiyooo ayyy dedim kış kışşş....Akşam çok hafif olmuş spor ve suda güzel
İyi yapmışsın canım kış kışGece 10 da bir acıktım sorma! Yok bide canım neler neler istiyooo ayyy dedim kış kışşş....
Eşimde saolsun çok yardımcı olur! Aşkım gideyim alayım yok yok gidim alayım diye diye tepemde. Zaten ben kendimle boğuşuyorum o da bana kıyamaz alıcak hemen herkes haklı tabiii kendine göre...İyi yapmışsın canım kış kış
canım peki sen pcden mi telden mi girion ?Günaydın kiZlar! Deli oluciim acemi gibi cevap yazamiyorum bı türlü. Çoklu alıntı yapıyorum olmuyo yaa. Eskiden boyle degildi beceremedim bı türlü. Biri anlatsın bana lütfen.
Bana yorum yazıp da cevap alamayan arkadaslar kusuruma bakmayın. Hepinize teşekkürler.
Hedefimi soran olmuştu. Hedefim 65. Gecen hafta 77.5 ile başladım bugün 75.2 yim. Gorumcemle beraber başladık motivasyon icin arkadas mutlaka gerekli.
Bu arada sporsuzum.
canım peki sen pcden mi telden mi girion ?
Canım istedigin msjları coklu alinti diye isaretle... Sonra cevapla kismina in orda sag alt kösede alintilari ekle var oraya tikla hepsi cikicakTelden. iphone
Günaydın hoşgeldingünaydın ve de merhabalar yeni katıldım buraya ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor kısaca bilgi alayım ve de ona göre kendimi tanıtıp yolumu çizeyim:)
Tünaydınn nasılsın kuşum napionnn?günaydın fıstıklar
Canım istedigin msjları coklu alinti diye isaretle... Sonra cevapla kismina in orda sag alt kösede alintilari ekle var oraya tikla hepsi cikicak
Sag altta sadece cevapla ayrintili düzenle ve dosya yükle var. Ben mı göremiyorum anlamadım ki
Çok güzel gidiyorsun ? Kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim. birde bugünün degil dünün menüsünü yazıyoruz su ve spor miktarini ekleyerek. Gecmis sayfalara göz atarsanız az cok nasil yazilacagini görürsünüz...biraz kendinizden bahsedermisiniz?Merhaba. Son bir haftadır az da olsa kaçamak yapıyordum. Hatta dondurma bile yedim. Kilo almadım; ama vermedim de. Bu gün kendimi toplama günümdü. Sabah 35 gram kadar ekmeğimi (diyete başladığımdan bu yana kendim yapıyorum ekmek) ve yeterince peynirimi, bir yumurtanın beyazını yedim. Arada acıkmadığım için bir şey yemedim. Öğleyin de az miktarda ezogelin çorba ile iki üç kaşık susuz nohut yemeği yedim. Acıkınca yoğurt yiyeceğim. Akşama ne yiyeceğime henüz karar vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?