- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Güzel menü özellikle de akşam süper olmuşDünkü menüm
Sabah 07
Bir poğaça
Bir çay
Öğle 12
Bir ezogelin cr
İki yaprak sarma kıymalı
Çoban salata
Bir dilim ekmek
Aksam 19
Üç galeta
Bir kk peynir
45 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Mersi canımmmGüzel menü özellikle de akşam süper olmuş
Evet iyi gitmişsin fakat aksam olmamış suyuda yükselt 2/3arası yap canımMerhaba herkeseee
dünkü menüm
Sabah 9 1poğaça cay
Öğlen 12 bır kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
16 yarım muz
19 biraz kısır bir dilim kek bir poğaça (akşam fazla kaçırdım misafirliğe gidince)
1 litre su 1 saat yürüyüş
Menün her zamanki gibi harika afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 07
Bir poğaça
Bir çay
Öğle 12
Bir ezogelin cr
İki yaprak sarma kıymalı
Çoban salata
Bir dilim ekmek
Aksam 19
Üç galeta
Bir kk peynir
45 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Spor çok iyi, menün de güzelDünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay
10.00 nescafe
Öğlen 13.00
Yarım döner
16.00 yeşil çay
18.30 3 kş pilav
2 parça has tavuk
45dk fitness
2lt su
Hoş geldin, ben Mervegünaydın ve de merhabalar yeni katıldım buraya ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor kısaca bilgi alayım ve de ona göre kendimi tanıtıp yolumu çizeyim:)
Iyi gidiyorsunMerhaba. Son bir haftadır az da olsa kaçamak yapıyordum. Hatta dondurma bile yedim. Kilo almadım; ama vermedim de. Bu gün kendimi toplama günümdü. Sabah 35 gram kadar ekmeğimi (diyete başladığımdan bu yana kendim yapıyorum ekmek) ve yeterince peynirimi, bir yumurtanın beyazını yedim. Arada acıkmadığım için bir şey yemedim. Öğleyin de az miktarda ezogelin çorba ile iki üç kaşık susuz nohut yemeği yedim. Acıkınca yoğurt yiyeceğim. Akşama ne yiyeceğime henüz karar vermedim.
16 yarım muzu "16 tane yarım muz" olarak algıladım bir anMerhaba herkeseee
dünkü menüm
Sabah 9 1poğaça cay
Öğlen 12 bır kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
16 yarım muz
19 biraz kısır bir dilim kek bir poğaça (akşam fazla kaçırdım misafirliğe gidince)
1 litre su 1 saat yürüyüş
menün iyi bence, dondurma var ama çok yememişsin 2 saat yürüyüş olmasi da çok iyikızlaaar eve yeni geldim kusura bakmayın çok yoğunum bugünlerde ama bu akşam gelcem konuşmaya
dünkü listem
sabah1 salatalık 1 domates 1 etimek
öğlen 1 dondurma yedim
akşam yine 3 kaşık mantı 3 kaşık yoğurt
2 saat yürüdüm 1 lt su içtim
Merhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.
Merhaba ben de yeni katıldım.daha önce k.k girip yorum okuyordum sürekli ama nerden yaziliyor takibi nerden yapılıyor hiç bilmiyorum.öğreninceye kadar beni idare edin29 yaşındayım 8 aylık bir bebeğim var 95 kiloyummmm
Ben varım canım fırsat buldukçakızlaar kimse yokmuu
iyiyim canım çook özledim sizi sizinle konuşamayınca eksik hissediyorum hayatımdaBen varım canım fırsat buldukçanaber?
Hoş buldum canımhoşgeldiniz kızlaaaar
Ahahahaaaa düşünsene 16 yarım muz yediğiniMenün her zamanki gibi harika afiyet olsun
Spor çok iyi, menün de güzel
Hoş geldin, ben MerveApril kuralları anlatmış, 1. Sayfayı da okuyabilirsin bilgi sahibi olmak için inşallah takım senin için motive edici ve faydalı olur
Iyi gidiyorsunhoş geldin
16 yarım muzu "16 tane yarım muz" olarak algıladım bir anmenün iyi, akşam da o kadar kötü sayılmaz
menün iyi bence, dondurma var ama çok yememişsin 2 saat yürüyüş olmasi da çok iyi
saol canım 52-50 arasi olsam yeteli bacaklarim kalin sinir oluyorum bu durumaOo harikasın tebrik ederimkeşke benim de kilom 58 olsa hedef kilon kaçtı?
kuzum ya ben oruc tutuyorm bu hafta cok bitkin dusuyorum o yuzden 1 haftaligina biraktim sporuKizlar ben geldim bi bakindim
Gidiyorum isim var biraz aksam gec saatlerde gelebilrim bugun yine sporumu yaptim bir saat fitness +platesMichi sen ne yaptin tatlim?
off bahsetme hic o sarmalar uzun zaman oldu yemeyeli yani 1.5 ay olmustur.Kuslar ben bi tatile gittim yedim yedim geldigimden beri kendimi spora verdi hala bi gelisme yok gecen hafta haftada 4gun yaptim ne yedirmis annem bana of! Anne sarmasi anne mantisi iste bu yedigim yemekler simdi canimi yakiyor!
kola icmeyelim lutfen hatta cipsle olan animdan bahsedeyim sipsten kavrulmus bocek cıkmısti o yuzden hazir gida tuketmemeye ozen kola da biliyorsun pek iyi bir sey degil 6 ay olacak neredeyse icmedim hic en sonda bir bardak icmistim zaten yilda bir defa ama ondanda vazgeçtim artik kilo vermek ugruna degil de sagligim icinDunku menum
Sabah Gec kahvalti
1 kase corn flakes
Ara
1 nescafe
Aksam
2 dilim kasarli pide
Biraz lahmacun
1 adet ayran
1 bardak kola
1 adet kek
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
de sabahtan durup aksama cosmusum neyse bugun aksam az yidim
ıyy bende yiyemem bir daha cips zaten alerjimi yapıyo bende bilmiyorum ama 1 cips yiyince 2-3 gün kaşınıyorum mutlaka. bıraktım o yüzden bende yaklaşık 1 senedir ağzıma sürmüyorum cipssaol canım 52-50 arasi olsam yeteli bacaklarim kalin sinir oluyorum bu duruma
kuzum ya ben oruc tutuyorm bu hafta cok bitkin dusuyorum o yuzden 1 haftaligina biraktim sporu
off bahsetme hic o sarmalar uzun zaman oldu yemeyeli yani 1.5 ay olmustur.
kola icmeyelim lutfen hatta cipsle olan animdan bahsedeyim sipsten kavrulmus bocek cıkmısti o yuzden hazir gida tuketmemeye ozen kola da biliyorsun pek iyi bir sey degil 6 ay olacak neredeyse icmedim hic en sonda bir bardak icmistim zaten yilda bir defa ama ondanda vazgeçtim artik kilo vermek ugruna degil de sagligim icin
Eki Görüntüle 1526126 Yokmu böyle bir kısım bende böyle
Canım ayarlar kısmına git safariyi bul çerezleri engelle kısmına gir bakalım her zaman izin ver tıkla belki bu ayarın farklıdır...Yok valla bulamadım bı türlü nasil yapacağımı. Seni de uğraşırdım
bende sizi göremeyince buralarda sevmiyorum hiçiyiyim canım çook özledim sizi sizinle konuşamayınca eksik hissediyorum hayatımda
yemek yapıyodum canım sıcak insanı çok yoruyo
yenmesine yenirde sonra wc olay olur!Ahahahaaaa düşünsene 16 yarım muz yediğini
Canım ayarlar kısmına git safariyi bul çerezleri engelle kısmına gir bakalım her zaman izin ver tıkla belki bu ayarın farklıdır...
Tamam canım yokluğun çok belli zaten! Beklerizzz daima hep gel koş gelKızlar benim misafirler gitsin anında burdayım opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?