Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet iyi gitmişsin fakat aksam olmamış suyuda yükselt 2/3arası yap canım

kızlaaar eve yeni geldim kusura bakmayın çok yoğunum bugünlerde ama bu akşam gelcem konuşmaya
dünkü listem
sabah1 salatalık 1 domates 1 etimek
öğlen 1 dondurma yedim
akşam yine 3 kaşık mantı 3 kaşık yoğurt
2 saat yürüdüm 1 lt su içtim

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir poğaça
Bir çay
Öğle 12
Bir ezogelin cr
İki yaprak sarma kıymalı
Çoban salata
Bir dilim ekmek
Aksam 19
Üç galeta
Bir kk peynir
45 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Menün her zamanki gibi harika afiyet olsun
Dünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay
10.00 nescafe
Öğlen 13.00
Yarım döner
16.00 yeşil çay
18.30 3 kş pilav
2 parça has tavuk
45dk fitness
2lt su
Spor çok iyi, menün de güzel
günaydın ve de merhabalar yeni katıldım buraya ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor kısaca bilgi alayım ve de ona göre kendimi tanıtıp yolumu çizeyim:)
Hoş geldin, ben Merve April kuralları anlatmış, 1. Sayfayı da okuyabilirsin bilgi sahibi olmak için inşallah takım senin için motive edici ve faydalı olur
Iyi gidiyorsun hoş geldin
16 yarım muzu "16 tane yarım muz" olarak algıladım bir an menün iyi, akşam da o kadar kötü sayılmaz
menün iyi bence, dondurma var ama çok yememişsin 2 saat yürüyüş olmasi da çok iyi

Merhaba araniza yeni katiliyorum. Ogle yemegi sonrasi dusundum ve karar verdim artik zayif olmak istiyorum. Su an 86 kiloyum.

hoşgeldiniz kızlaaaar

Ahahahaaaa düşünsene 16 yarım muz yediğini

Oo harikasın tebrik ederim keşke benim de kilom 58 olsa hedef kilon kaçtı?
saol canım 52-50 arasi olsam yeteli bacaklarim kalin sinir oluyorum bu duruma

Kizlar ben geldim bi bakindim
Gidiyorum isim var biraz aksam gec saatlerde gelebilrim bugun yine sporumu yaptim bir saat fitness +plates Michi sen ne yaptin tatlim?
kuzum ya ben oruc tutuyorm bu hafta cok bitkin dusuyorum o yuzden 1 haftaligina biraktim sporu

Kuslar ben bi tatile gittim yedim yedim geldigimden beri kendimi spora verdi hala bi gelisme yok gecen hafta haftada 4gun yaptim ne yedirmis annem bana of! Anne sarmasi anne mantisi iste bu yedigim yemekler simdi canimi yakiyor!
off bahsetme hic o sarmalar uzun zaman oldu yemeyeli yani 1.5 ay olmustur.

Dunku menum
Sabah Gec kahvalti
1 kase corn flakes

Ara
1 nescafe

Aksam
2 dilim kasarli pide
Biraz lahmacun
1 adet ayran
1 bardak kola
1 adet kek

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus

de sabahtan durup aksama cosmusum neyse bugun aksam az yidim
kola icmeyelim lutfen hatta cipsle olan animdan bahsedeyim sipsten kavrulmus bocek cıkmısti o yuzden hazir gida tuketmemeye ozen kola da biliyorsun pek iyi bir sey degil 6 ay olacak neredeyse icmedim hic en sonda bir bardak icmistim zaten yilda bir defa ama ondanda vazgeçtim artik kilo vermek ugruna degil de sagligim icin

ıyy bende yiyemem bir daha cips zaten alerjimi yapıyo bende bilmiyorum ama 1 cips yiyince 2-3 gün kaşınıyorum mutlaka. bıraktım o yüzden bende yaklaşık 1 senedir ağzıma sürmüyorum cips
Allah kabul etsin orucunu canım

iyiyim canım çook özledim sizi sizinle konuşamayınca eksik hissediyorum hayatımda
yemek yapıyodum canım sıcak insanı çok yoruyo
bende sizi göremeyince buralarda sevmiyorum hiç aynennn eksiklik oluyor canım.
Sıcaklar yeni başlıyor bakalım napcaz ! Ben zaten yazı hiç sevmem

Ahahahaaaa düşünsene 16 yarım muz yediğini
yenmesine yenirde sonra wc olay olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…