- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Benim ios 8.3 güncel , ondan mı bilemedim canım neyse İnşallah düzelirde sende rahat edersin. Bizim için sorun yok kuzum sen gel de nasıl gelirsen gelZaten her zaman izin ver seçili.
iOS sürümüm cok geride ondan mı acaba
Kolay gelsin cnmmŞimdi sporuma başlıyoruminşallah bu sporlar cumaya bol bol - olarak döner bana
Ayy inşallah canımmm kiloya yansımasada vücudu sıkılaştırıyor kesinlikleŞimdi sporuma başlıyoruminşallah bu sporlar cumaya bol bol - olarak döner bana
Kesinlikle öyle ve tabii enerjide veriyor çok zinde oluyorsunAyy inşallah canımmm kiloya yansımasada vücudu sıkılaştırıyor kesinlikle
Çokk iyiyim canımnasılsınız hanımlar??
Dimi ya bazen hiç geçmez o zaman , beni de hep akşamlar zorlar . Gün içinde hiç bişey olmaz eve gelince neler neler ister canım bende gıcık oluyorum ama katlanmak zorundayız.Ben de çok iyiyim canım. Kaçamak falan yapmadan günü kapatmak için uğraşıyorum, zaman da hiç geçmek bilmiyor. Ohh ohh maç keyfi tabi
Kendini çok aç da bırakma çok kötüysen azcık tıkınabilirsin ama azcıkAynen yaa, bütün gün bir şey yemesem gocunmam ama şu akşamlar mahvediyor beni
Ne oldu kuzum?Kızlar ben geldim ama moralim bozuk geldim
Kendini çok aç da bırakma çok kötüysen azcık tıkınabilirsin ama azcıkmetobolizma durur çok açlık çekersende ...
Kızlar ben geldim ama moralim bozuk geldim
O zaman yorum yok!! Sağlıksız yassakbenim canım hiç sağlıklı bir şey çekmez ki
hoşgeldinn, ne oldu ki
Eyvah!4. Kuzumu gelio acaba :):):)Dün yada bugün adet olmam lazımdı ama tık yok aklıma bile getirmek istemiyorum ama hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum
Bilmiyorum ama olursa kötü olur yarın eşim test alicak off sabahi nasıl beklerim ben yaa Duaniza ihtiyacım var kızlar olmasın diyeEyvah!4. Kuzumu gelio acaba :):):)
Hayırlısı ne ise o olsun canım yaa! Üzme kendini bakalım sonuç ne olacak o kesin diyet ve spordan gecikmiştir...Bilmiyorum ama olursa kötü olur yarın eşim test alicak off sabahi nasıl beklerim ben yaa Duaniza ihtiyacım var kızlar olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?