Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Zaten her zaman izin ver seçili.
iOS sürümüm cok geride ondan mı acaba
Benim ios 8.3 güncel , ondan mı bilemedim canım neyse İnşallah düzelirde sende rahat edersin. Bizim için sorun yok kuzum sen gel de nasıl gelirsen gel

Ben de çok iyiyim canım. Kaçamak falan yapmadan günü kapatmak için uğraşıyorum, zaman da hiç geçmek bilmiyor. Ohh ohh maç keyfi tabi

Ben de çok iyiyim canım. Kaçamak falan yapmadan günü kapatmak için uğraşıyorum, zaman da hiç geçmek bilmiyor. Ohh ohh maç keyfi tabi
Dimi ya bazen hiç geçmez o zaman , beni de hep akşamlar zorlar . Gün içinde hiç bişey olmaz eve gelince neler neler ister canım bende gıcık oluyorum ama katlanmak zorundayız.
Sonuç güzel olacak ama o kısmı düşünmeliyiz daima

Dün yada bugün adet olmam lazımdı ama tık yok aklıma bile getirmek istemiyorum ama hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum

Bilmiyorum ama olursa kötü olur yarın eşim test alicak off sabahi nasıl beklerim ben yaa Duaniza ihtiyacım var kızlar olmasın diye
Hayırlısı ne ise o olsun canım yaa! Üzme kendini bakalım sonuç ne olacak o kesin diyet ve spordan gecikmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…