İnşallah ondandir canım inşallah sen nasılsınHayırlısı ne ise o olsun canım yaa! Üzme kendini bakalım sonuç ne olacak o kesin diyet ve spordan gecikmiştir...
Allah gönlüne göre versin cnmm sonuçtan haberdar et bizi . Ben iyiyim canım ne olsun evde tv keyfi takılıozİnşallah ondandir canım inşallah sen nasılsın
Bilmiyorum ama olursa kötü olur yarın eşim test alicak off sabahi nasıl beklerim ben yaa Duaniza ihtiyacım var kızlar olmasın diye
Bencede gecikebilir zaten son zamanlarda mlyt bayaa kg verdi kesin ondan böyle oldu. Zaten kadınlar senede iki kez gecikirmiş mevsimsel faktörlerdenüzülme ama bence onun gecikmesine sebep olabilecek birçok şey var çünkü. strestir şudur budur.
İnşallah o sebeblerdendir canım aslında çocuk severim ama bakamamak daha doğrusu düzeni yeni yeni oturtmusken tekrar başa dönmek korkutuyor beni sanırımüzülme ama bence onun gecikmesine sebep olabilecek birçok şey var çünkü. strestir şudur budur.
Siz böyle söyleyince içim biraz ferahladi çok sağolun kızlar iyiki varsınızBencede gecikebilir zaten son zamanlarda mlyt bayaa kg verdi kesin ondan böyle oldu. Zaten kadınlar senede iki kez gecikirmiş mevsimsel faktörlerden
tabi canım onlardandır bence de.Bencede gecikebilir zaten son zamanlarda mlyt bayaa kg verdi kesin ondan böyle oldu. Zaten kadınlar senede iki kez gecikirmiş mevsimsel faktörlerden
İnşallah o sebeblerdendir canım aslında çocuk severim ama bakamamak daha doğrusu düzeni yeni yeni oturtmusken tekrar başa dönmek korkutuyor beni sanırım
tabiki sende haklısın, üç tane var yeter diosun Allah onlara güzel sağlıklı ömürler nasip etsin İnşallahİnşallah o sebeblerdendir canım aslında çocuk severim ama bakamamak daha doğrusu düzeni yeni yeni oturtmusken tekrar başa dönmek korkutuyor beni sanırım
Amin canım Allah hepimizinki bagislasin Rabbim isteyen herkese versintabiki sende haklısın, üç tane var yeter diosun Allah onlara güzel sağlıklı ömürler nasip etsin İnşallah
Çok haklısınAmin canım Allah hepimizinki bagislasin Rabbim isteyen herkese versin
Aslında kontrolü kaybetme korkusu benimkisi ya yetisemezsem ya onlara yeterli olamazsam e duzenide yeni oturttum sil baştan başlamak zor geliyor açıkçası
İyi geceler canımKızlar ben yatıyorum çok uykumm geldi. Yarın son gün tartı öncesi ;özellikle listedeki arkadaşlarım sözüm size bide iki tane daha girecek olan arkadaşım var onlarda dahil dikkat ediniz yediklerinize ağır gelmeyelim cuma sabahıkendinize iyi bakın yarın grsrZzz. İyi geceler herkese tatlı rüyalar...
Günaydın cnmmgünaydın kızlaaar
dünkü menüm;
sabah 1 eti form
öğlen 2 kaşık etli yemek vardı onu yedim 2 kaşık bulgur plavı bide ayran
akşam 1 tane fırında incik yedim 2 dilim patates yedim
bugün çoooook dikkat etcem umarım + çıkmam
Evet farkındayımkaç gündür doğrudürüst giremiyorum kusura bakmayın canlarımmm..
birazdan oğluş okula biz kızımla yürüyüşeeee..
öpüyorum sizüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?