Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

üzülme ama bence onun gecikmesine sebep olabilecek birçok şey var çünkü. strestir şudur budur.
Bencede gecikebilir zaten son zamanlarda mlyt bayaa kg verdi kesin ondan böyle oldu. Zaten kadınlar senede iki kez gecikirmiş mevsimsel faktörlerden

üzülme ama bence onun gecikmesine sebep olabilecek birçok şey var çünkü. strestir şudur budur.
İnşallah o sebeblerdendir canım aslında çocuk severim ama bakamamak daha doğrusu düzeni yeni yeni oturtmusken tekrar başa dönmek korkutuyor beni sanırım

Bencede gecikebilir zaten son zamanlarda mlyt bayaa kg verdi kesin ondan böyle oldu. Zaten kadınlar senede iki kez gecikirmiş mevsimsel faktörlerden
tabi canım onlardandır bence de.
İnşallah o sebeblerdendir canım aslında çocuk severim ama bakamamak daha doğrusu düzeni yeni yeni oturtmusken tekrar başa dönmek korkutuyor beni sanırım

hiç sıkma bence de canını. hele daha iki gün olmuş kız, iki gün nedir ki benim bazen bir ay geçiyor yine tık olmuyor

tabiki sende haklısın, üç tane var yeter diosun Allah onlara güzel sağlıklı ömürler nasip etsin İnşallah

tabiki sende haklısın, üç tane var yeter diosun Allah onlara güzel sağlıklı ömürler nasip etsin İnşallah
Amin canım Allah hepimizinki bagislasin Rabbim isteyen herkese versin
Aslında kontrolü kaybetme korkusu benimkisi ya yetisemezsem ya onlara yeterli olamazsam e duzenide yeni oturttum sil baştan başlamak zor geliyor açıkçası

Kızlar ben yatıyorum çok uykumm geldi. Yarın son gün tartı öncesi ;özellikle listedeki arkadaşlarım sözüm size bide iki tane daha girecek olan arkadaşım var onlarda dahil dikkat ediniz yediklerinize ağır gelmeyelim cuma sabahı kendinize iyi bakın yarın grsrZzz. İyi geceler herkese tatlı rüyalar...

İyi geceler canım

günaydın kızlaaar
dünkü menüm;
sabah 1 eti form
öğlen 2 kaşık etli yemek vardı onu yedim 2 kaşık bulgur plavı bide ayran
akşam 1 tane fırında incik yedim 2 dilim patates yedim
bugün çoooook dikkat etcem umarım + çıkmam

Günaydın cnmm menün çok iyi bu şartlar altında artı çıkmaman lazım ama bakalım ne olcak ? Su spor ?

Günaydın yavrular bugün hafif takılın ok yarın tartı günü önlem şart canlarr ...

kaç gündür doğrudürüst giremiyorum kusura bakmayın canlarımmm..
birazdan oğluş okula biz kızımla yürüyüşeeee..
öpüyorum sizüüüü

Günaydın arkadaslar!

Dünkü menüm

8:15
Yumurta
3 zeytin
B.peynir
Salata

Yürüyüş (30dk zorlu parkur ;p)

11:15
5 Malta eriği

14:00
Domates çorbası
Tavuk
Salata

16:00
Sutlu sekersiz kahve
Kuruyemis

19:30
Yarım kase yogurt
1tbk etli barbunya
1 dlm tam b. Ekm.

Hemmen ardından cis geliyor:
1 dilim kadar kek :/

2.5 Lt su

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haş yum 1kk peynir 3 zeytin 1 dilim hindi füme
öğlen patlıcan kebabı 1 dolu tabak cacık
akşam 1 tabak taze yeşil fasülye 2 kaşık light yogurt
ekmeğimi yulaf kepeğinden kendim yapıyorum sadece sabahları yiyorum
öğle menüm iş yerinden olduğundan ne çıkarsa onu yiyorum pilavlar hariç :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…