Menün akşama kadar çok güzelmiş artık neyse o yürüyüş 2.5 lt suyla vücut onu görmezden gelmiştir.:)Günaydın arkadaslar!
Dünkü menüm
8:15
Yumurta
3 zeytin
B.peynir
Salata
Yürüyüş (30dk zorlu parkur ;p)
11:15
5 Malta eriği
14:00
Domates çorbası
Tavuk
Salata
16:00
Sutlu sekersiz kahve
Kuruyemis
19:30
Yarım kase yogurt
1tbk etli barbunya
1 dlm tam b. Ekm.
Hemmen ardından cis geliyor:
1 dilim kadar kek :/
2.5 Lt su
Menün akşama kadar çok güzelmiş artık neyse o yürüyüş 2.5 lt suyla vücut onu görmezden gelmiştir.:)
diyetin ilk ayında genelde herkeste görülüyor adet gecikmesi çünkü metabolizma değişiyor vücut düzeni yeme alışkanlıkları o nedenle haliyle o da bu düzen içinde ilk ay dengesizleşiyor. inşallah rabbim benim gibi çok isteyenlere verir. sen olursa da bana yolla :)Bilmiyorum ama olursa kötü olur yarın eşim test alicak off sabahi nasıl beklerim ben yaa Duaniza ihtiyacım var kızlar olmasın diye
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haş yum 1kk peynir 3 zeytin 1 dilim hindi füme
öğlen patlıcan kebabı 1 dolu tabak cacık
akşam 1 tabak taze yeşil fasülye 2 kaşık light yogurt
ekmeğimi yulaf kepeğinden kendim yapıyorum sadece sabahları yiyorum
öğle menüm iş yerinden olduğundan ne çıkarsa onu yiyorum pilavlar hariç :):)
işten 6 da çıkıyorum yürüyüş yapıyorum falan yemegi yaptım ettim yedim 7 buçuk bazen 8 oluyor.
Tamam canım iyi tatillerGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim diyetler nasil gidiyor benim artik vermem sanirim afirlasti ama gram gramda versem sukreder oldum
Yarina 3gunlugune tatil kacamagi yapicaz esimle ins. Kilo almam kixlar
Yarina bildirim yapamazsam simdiden kilomu soyleyeyim dedim bugun itibari ile 69.8 gordumcok sevincliyim ins. Otelde kilo almadan donerim
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim diyetler nasil gidiyor benim artik vermem sanirim afirlasti ama gram gramda versem sukreder oldum
Yarina bildirim yapamazsam simdiden kilomu soyleyeyim dedim bugun itibari ile 69.8 gordumcok sevincliyim ins. Otelde kilo almadan donerim
oldukça güzel olmuş canımGünaydın arkadaslar!
Dünkü menüm
8:15
Yumurta
3 zeytin
B.peynir
Salata
Yürüyüş (30dk zorlu parkur ;p)
11:15
5 Malta eriği
14:00
Domates çorbası
Tavuk
Salata
16:00
Sutlu sekersiz kahve
Kuruyemis
19:30
Yarım kase yogurt
1tbk etli barbunya
1 dlm tam b. Ekm.
Hemmen ardından cis geliyor:
1 dilim kadar kek :/
2.5 Lt su
menü süper..günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haş yum 1kk peynir 3 zeytin 1 dilim hindi füme
öğlen patlıcan kebabı 1 dolu tabak cacık
akşam 1 tabak taze yeşil fasülye 2 kaşık light yogurt
ekmeğimi yulaf kepeğinden kendim yapıyorum sadece sabahları yiyorum
öğle menüm iş yerinden olduğundan ne çıkarsa onu yiyorum pilavlar hariç :):)
iyi eğlenceler tatlımm..kaçırsan da yakarsın onları.. akşam yürüyüş yaparsınGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim diyetler nasil gidiyor benim artik vermem sanirim afirlasti ama gram gramda versem sukreder oldum
Ins. CanimTamam canım iyi tatillerçok güzel geçsin İnşallah...
Dogru soyluyorsun kendime 6li rakamlari gordugum icin odullendireyim dimiOoh mis!
Tatili kendine 70 kilo alti hediyesi olarak gor ve ödülüne layık olmaya çalış :)
Güzel geçirirsin inşallah.
Ben o kiloyu gecen sene Ramazan'da gormuştum. İnşallah görebilirim yine
Tesekkurler canimoldukça güzel olmuş canım
menü süper..
ekmeğin tarifini verebilir misin
iyi eğlenceler tatlımm..kaçırsan da yakarsın onları.. akşam yürüyüş yaparsın
dukan diyetini uygulamaya çalışıyorum ben migrosta yulaf kepeği ve yulaf kepeği karışımı var onlardan alıp yumurta süt maya kepek biraz tuz karıştırıp dinlenmeye bırakıyorum sonra kalıba döküp fırında 15 20 dakika da pişiyor sıfır yağoldukça güzel olmuş canım
menü süper..
ekmeğin tarifini verebilir misin
iyi eğlenceler tatlımm..kaçırsan da yakarsın onları.. akşam yürüyüş yaparsın
yeni mi başladın dukana.. ben de düşük karbonhidrat diyeti uygulamaya çalışıyorum..dukan diyetini uygulamaya çalışıyorum ben migrosta yulaf kepeği ve yulaf kepeği karışımı var onlardan alıp yumurta süt maya kepek biraz tuz karıştırıp dinlenmeye bırakıyorum sonra kalıba döküp fırında 15 20 dakika da pişiyor sıfır yağ
aslında ocak ta başladım 90 kiloydum 2 hafta da 85 e düştüm sonra ttatlıya dayanamadım bıraktımşimdi 2. evresinden başladım 86.6 le bakalım ne olacak cumartesi başladım tartılmadım daha ben ekmeğini seviyorum ya beyaz ekmek mideme dokunuyor tadı çok hoş değil ama çok doyurucuyeni mi başladın dukana.. ben de düşük karbonhidrat diyeti uygulamaya çalışıyorum..
yulaf kepeği var bende arada yoğurda karıştırıp yiyorum , ekmeğini birkaç sene önce annemle dukan yaparken denemiştim yapmayı, ama tadı kötüydü
memnun oldum cnm bir an önce verirsin merak etme bende 10 kilo verdim burda halada vermeye çalışıyorumMutlu yıllarrr o zamann
22 yaşındayım canım boyum 1.63 kilom 80 hedefim 60 :)
sporla olanları geri sarmak için hala geç değil!!
rica ederim cnm ne demek biz takım değilmiyiz herkes birbirine yardımcı olucakGüneşimsaol açıklamalar için yardımlarınız çok iyi oluyor ben bazen yetişemiyorum sevdim bunu çoookk...herkes böyle yapsın iştee kızlar sevinirim...
cnm takımlar olarak yarışıyoruz 1. takım 2. takım 3. takım 5.takım gibi bunun dışında kendi aramızdada yarışıyoruzyanlız kızlar ben bu yarışmayı anlamadım her hafta cuma günleri tartılıp buraya yazıyoruz. ee sonra ne oluyor 1. nasıl seçiliyor 1. olunca ne oluyor grup olarak mı heaplanıyor oranlar okudum okudum anlamadım kısaca birisi sistemi anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?