Menü güzel su da güzel ama cıss olmayaydı iyiydiGünaydın arkadaslar!
Dünkü menüm
8:15
Yumurta
3 zeytin
B.peynir
Salata
Yürüyüş (30dk zorlu parkur ;p)
11:15
5 Malta eriği
14:00
Domates çorbası
Tavuk
Salata
16:00
Sutlu sekersiz kahve
Kuruyemis
19:30
Yarım kase yogurt
1tbk etli barbunya
1 dlm tam b. Ekm.
Hemmen ardından cis geliyor:
1 dilim kadar kek :/
2.5 Lt su
İyi tatillerGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim diyetler nasil gidiyor benim artik vermem sanirim afirlasti ama gram gramda versem sukreder oldum
Yarina 3gunlugune tatil kacamagi yapicaz esimle ins. Kilo almam kixlar
Yarina bildirim yapamazsam simdiden kilomu soyleyeyim dedim bugun itibari ile 69.8 gordumcok sevincliyim ins. Otelde kilo almadan donerim
Evet bende aynı dertten muzdaribim akşama kadar aç dur sonra kaçırınca kocamaaaan pişmanlıkla yatağa girmek kötü oluyo...Neyse sağlık olsun önemli plan bir sonraki gün aynı hatayı yapmamakdün akşam görümcemler ve kvler bizdeydi .. yemeklerden yemedim ama tatlı vardı dayanamadım.. ühhüüüüü iradesizliğe baaakkk akşama kadar aç gez akşam bütün emeklerin çöpeee
wooow süper menü tebriklerbu arada kızlar dünkü menüm
sabah kız arkadaşımı bekledim gelcek diye o gelince hazırlarım derken işi çıkmış bekle bekle saat oldu 2
bende 1 küçük ton balığı yedim limonladım
ardından 1 turk kahvesı içtim
akşam yeşillikli sandviç yaptım yedim
1 bardak gül şerbeti içtim
2,5 lt su içtim
1 kase çorba içtim akşam yemeği cnm istemedi yemedim
sonraaa
2 saat yürüdüm
30 dk basketbol oynadım
30 dk da spor yaptım
aştım kendimi ben ya
çok iyi vermişsin ..yine verirsin merak etme..aslında ocak ta başladım 90 kiloydum 2 hafta da 85 e düştüm sonra ttatlıya dayanamadım bıraktımşimdi 2. evresinden başladım 86.6 le bakalım ne olacak cumartesi başladım tartılmadım daha ben ekmeğini seviyorum ya beyaz ekmek mideme dokunuyor tadı çok hoş değil ama çok doyurucu
selam herkese off moralim bozuk ablalarim dun annemle tartistik komsumuz sagolsun onun yuzunden oldu birazda sonra ben de atar yaptim yemek felan yemedim kavgadan kusmedim dogrusu ama ben orucluydum gelip gel ye bir seyler ac orucunu demesini bekliyodum demek ki annem icin degersizmisim bugun orucumu ac ac tutuyorum sinirden kendime eziyet ediyorum resmen zaten normalde de canim bir seyler yemek istemiyo ama yani off
Selam kızlaaar
Dünkü menüm
11-
bir simit çok az peynir domates salatalık çay
14- 6 tane erik
17-bir tabak yeşil fasulye
21-yarım muz birkaç tane çilek
1,5 litre su (spor yok malesef)
insan az yiyerek diyeti en fazla 2 hafta devam ettirebiliyor diğer türlü diyet daha kolay oluyor ve zorlamıyor 3 öğün en iyisi 2 öğün uzun vadede insanı yoruyor halsizleştiriyor.Cok az yemişsin. Birkaçınızın daha menüsünde aynı durumu gördüm. Bu sekilde kilo vermek cok sağlıksız arkadaslar. Hele ki bu tarz diyeti uzun süre devam ettiriyorsaniz
ooo ne kadar az yemişsin.. ama kahvaltıyı geç yaptığın için acıkmamışsındıır..Selam kızlaaar
Dünkü menüm
11-
bir simit çok az peynir domates salatalık çay
14- 6 tane erik
17-bir tabak yeşil fasulye
21-yarım muz birkaç tane çilek
1,5 litre su (spor yok malesef)
vay vay vayyyyy spora gel sporaaaaa.. süpersinbu arada kızlar dünkü menüm
sabah kız arkadaşımı bekledim gelcek diye o gelince hazırlarım derken işi çıkmış bekle bekle saat oldu 2
bende 1 küçük ton balığı yedim limonladım
ardından 1 turk kahvesı içtim
akşam yeşillikli sandviç yaptım yedim
1 bardak gül şerbeti içtim
2,5 lt su içtim
1 kase çorba içtim akşam yemeği cnm istemedi yemedim
sonraaa
2 saat yürüdüm
30 dk basketbol oynadım
30 dk da spor yaptım
aştım kendimi ben ya
ayy kuzum yaa niye değersiz olasın ki annen için..belli ki sen de onu fena kzıdırmışsın belki kırmışsın.. anneler melektir kuşum sen al gönlünü annenin..selam herkese off moralim bozuk ablalarim dun annemle tartistik komsumuz sagolsun onun yuzunden oldu birazda sonra ben de atar yaptim yemek felan yemedim kavgadan kusmedim dogrusu ama ben orucluydum gelip gel ye bir seyler ac orucunu demesini bekliyodum demek ki annem icin degersizmisim bugun orucumu ac ac tutuyorum sinirden kendime eziyet ediyorum resmen zaten normalde de canim bir seyler yemek istemiyo ama yani off
yaa işte asıl mesele bu umarım tekrarı omazEvet bende aynı dertten muzdaribim akşama kadar aç dur sonra kaçırınca kocamaaaan pişmanlıkla yatağa girmek kötü oluyo...Neyse sağlık olsun önemli plan bir sonraki gün aynı hatayı yapmamak
insan az yiyerek diyeti en fazla 2 hafta devam ettirebiliyor diğer türlü diyet daha kolay oluyor ve zorlamıyor 3 öğün en iyisi 2 öğün uzun vadede insanı yoruyor halsizleştiriyor.
teşekkür ederim cnmvay vay vayyyyy spora gel sporaaaaa.. süpersin
ayy kuzum yaa niye değersiz olasın ki annen için..belli ki sen de onu fena kzıdırmışsın belki kırmışsın.. anneler melektir kuşum sen al gönlünü annenin..
bu arada benim oğlum da kavga edince beni yemekle sınıyor..
yaa işte asıl mesele bu umarım tekrarı omaz
teşekkürler cnmW
wooow süper menü tebrikler
ben aldım bi kaşık attım 2 lt ye yakın suya tadı deniz suyu gibi olduİngiliz karbonati kullanan ya da kullanmış olan var mı?
yanii kötü oldu öylede içilmez ki !ben aldım bi kaşık attım 2 lt ye yakın suya tadı deniz suyu gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?