Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada kızlar dünkü menüm
sabah kız arkadaşımı bekledim gelcek diye o gelince hazırlarım derken işi çıkmış bekle bekle saat oldu 2
bende 1 küçük ton balığı yedim limonladım
ardından 1 turk kahvesı içtim
akşam yeşillikli sandviç yaptım yedim
1 bardak gül şerbeti içtim
2,5 lt su içtim
1 kase çorba içtim akşam yemeği cnm istemedi yemedim
sonraaa
2 saat yürüdüm
30 dk basketbol oynadım
30 dk da spor yaptım
aştım kendimi ben ya

selam herkese off moralim bozuk ablalarim dun annemle tartistik komsumuz sagolsun onun yuzunden oldu birazda sonra ben de atar yaptim yemek felan yemedim kavgadan kusmedim dogrusu ama ben orucluydum gelip gel ye bir seyler ac orucunu demesini bekliyodum demek ki annem icin degersizmisim bugun orucumu ac ac tutuyorum sinirden kendime eziyet ediyorum resmen zaten normalde de canim bir seyler yemek istemiyo ama yani off

Menü güzel su da güzel ama cıss olmayaydı iyiydi

İ
İyi tatiller

dün akşam görümcemler ve kvler bizdeydi .. yemeklerden yemedim ama tatlı vardı dayanamadım.. ühhüüüüü iradesizliğe baaakkk akşama kadar aç gez akşam bütün emeklerin çöpeee
Evet bende aynı dertten muzdaribim akşama kadar aç dur sonra kaçırınca kocamaaaan pişmanlıkla yatağa girmek kötü oluyo...Neyse sağlık olsun önemli plan bir sonraki gün aynı hatayı yapmamak

W
wooow süper menü tebrikler

çok iyi vermişsin ..yine verirsin merak etme..

Selam kızlaaar
Dünkü menüm
11-
bir simit çok az peynir domates salatalık çay
14- 6 tane erik
17-bir tabak yeşil fasulye
21-yarım muz birkaç tane çilek
1,5 litre su (spor yok malesef)

Bazen olur oyle seyler. Ama annen icin değersiz olduğunu asla düşünme. Annen senin bir yetişkin olduguna inanmış ki yiyip yememe kararını sana bırakmış. Emin ol ici rahat etmemiştir ama çıkıp yemek yemeyerek sen ona bı şey anlatmak istemissin ya; o da seni çağırmayarak sana bı seyler anlatmak istemiş belli.

Canını sıkma. Sen annene bir adım at yeter

Selam kızlaaar
Dünkü menüm
11-
14- 6 tane erik

Cok az yemişsin. Birkaçınızın daha menüsünde aynı durumu gördüm. Bu sekilde kilo vermek cok sağlıksız arkadaslar. Hele ki bu tarz diyeti uzun süre devam ettiriyorsaniz..

Yeterli protein almazsanız kas kaybınız olur.

Bir de sabahki simit 250 ila 350 kalori arasında. Onun yerine cok daha besleyici seyler yenilebilir nacizane görüşüm

Cok az yemişsin. Birkaçınızın daha menüsünde aynı durumu gördüm. Bu sekilde kilo vermek cok sağlıksız arkadaslar. Hele ki bu tarz diyeti uzun süre devam ettiriyorsaniz
insan az yiyerek diyeti en fazla 2 hafta devam ettirebiliyor diğer türlü diyet daha kolay oluyor ve zorlamıyor 3 öğün en iyisi 2 öğün uzun vadede insanı yoruyor halsizleştiriyor.

Selam kızlaaar
Dünkü menüm
11-
14- 6 tane erik
ooo ne kadar az yemişsin.. ama kahvaltıyı geç yaptığın için acıkmamışsındıır..

vay vay vayyyyy spora gel sporaaaaa.. süpersin
ayy kuzum yaa niye değersiz olasın ki annen için..belli ki sen de onu fena kzıdırmışsın belki kırmışsın.. anneler melektir kuşum sen al gönlünü annenin..
bu arada benim oğlum da kavga edince beni yemekle sınıyor..
Evet bende aynı dertten muzdaribim akşama kadar aç dur sonra kaçırınca kocamaaaan pişmanlıkla yatağa girmek kötü oluyo...Neyse sağlık olsun önemli plan bir sonraki gün aynı hatayı yapmamak
yaa işte asıl mesele bu umarım tekrarı omaz

insan az yiyerek diyeti en fazla 2 hafta devam ettirebiliyor diğer türlü diyet daha kolay oluyor ve zorlamıyor 3 öğün en iyisi 2 öğün uzun vadede insanı yoruyor halsizleştiriyor.

Doğrudur

Hayatımda ilk kez gecen yıl diyet yaptım. Oncesinde, diyetin ac kalarak az yiyerek yapıldığını düşünüyordum. Ama diyetisyenin verdigi listeye cok şaşırmıştım. Acikmadan yiyordum sürekli be 'boyle nasil zayifliycam' diyodum. İlk 15 gun 4 kilonun üzerinde vermiştim.

Ve tabi tahliller yapilmali. D vitamini ve insulin direnci kilo vermede cok önemli mesela.

teşekkür ederim cnm

Slm kızlar ben geldim şuanlık, çok yoğun bir gün geçirdim denetimler kontroller oyüzden pek uğrayamadım çok pardon
Sohbetler edilmiş güzel şimdi alışverişe gidiyorum eve gidince yine dönerim ben size liste hazırlanacak tabiki yarın tartı günü lütfen herkes dikkat etsin akşam hafif geçsin tartı yüzümüzü güldürsün.
Yarın kesinlikle kg bildirimlerini unutmayın ! Yarın kg bildirimi yapamayacak olan arkadaşlar bugünden yazsın bişekilde mutlaka ulaşsın bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…