Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Önerilen gunde 1 cay kasığı. Onu da aksam ve sabah bir bardak su ile yarım cay kasığı seklinde kullanmak. Yani birkaç litre değilde bir bardak icmek daha kolay olur
Anladım canım denedin mi peki sen ? Yararı ne gibi varmış?

Evet biraz az yedim dün sırf diyetten değil iştahım yoktu..bence de çok aç kalarak kilo verilmiyo versem bile kas kaybı oluyo bu çok yanlış. İki yıl önce diyetisyen eşliğinde 3 ayda 18 kilo verdim ve hiç aç kalmamıştım.yine aynı diyeti uygulamaya çalışacağım ama o zaman öğrenciydim bekardım şimdi iş ev çocuk olunca menüler o zamanki gibi hafif ve zamanında okamoto malesef..ama 75 i görmeden bu gruptan çıkmak yok

ne olr yarın tartı yüzümüzü güldürsün yaa.. ptesi 70.3 tüm o zamandan beri tartılmadım, inşallah 69u görürüm.. eğer bu haftada vermediysem moralim çok bozulacak ve motivasyonum düşecek..
pazar günü kardeşimin nişanı var , inşallah moral bozucu laflar duymam insanlardan .. perşembeye kadar da annemlerdeyim giremeyebilirim kızlar ve umarım ordan kilo almadan döenrim

Sakın motivasyonunu kaybetme canım ben inanıyorum sen verirsin

Canım bunlar nasıl karamsar laflar böyle! Vermediysen ne olacak bırakacakmısın diyeti ? Bu hafta gitmediyse haftaya gider stres yok cicimmm

Önerilen gunde 1 cay kasığı. Onu da aksam ve sabah bir bardak su ile yarım cay kasığı seklinde kullanmak. Yani birkaç litre değilde bir bardak icmek daha kolay olur
ama 2 lt suda berbattı 2 bardak suda tuzlu su gibi olur o ya

Bende geldimm bi bakıyım dedim ders çalışıyorumda güremedim bugün pek..
Bende çokk yoğundum bugün işte sonrasındada alışverişe gittik eşimle daha yeni geldik ayaklarıma kara sular indi resmen çok yorgunum çokkk...
İyi dersler kuzum

Selamlar kuslarr 14 u benim dogum gunumdu bi suru pasta kestim cok guzel gecti biraz biraz pastalarin tadina baktim bu aralar cok yogunummm

***1.TAKIM 413.ETAP***

Sosyestetik (56.9//////%)
ApriL_2007 (78.5//////%)
ispanyol (70.6//////%)
michi (59.4//////%)
gunessel (84.4//////%)
mlyt (74.1//////%)
Burcu_87(
70.5//////%)
TuTii (62.5/////%)yeni üye 25 Nisan başlangıç kilo:62,5 hedef kilo:55
Alsosprach Zarahustra (73.6///////%)yeni üye 27 Nisan başlangıç kilo:73.6 hedef kilo:60
Erva147 (84.1//////%)yeni üye 30 Nisan başlangıç kilo:84.1 hedef kilo:60 ( 1.takım 175.etapda kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü

1. Takim ortalamasi : %

Eşimde saolsun çok yardımcı olur! Aşkım gideyim alayım yok yok gidim alayım diye diye tepemde. Zaten ben kendimle boğuşuyorum o da bana kıyamaz alıcak hemen herkes haklı tabiii kendine göre...
Napsin adam alsin tabi seviyor seni iste nazlan sende aprilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…