- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Mlytcım merak ettim seni ne oldu sonuç ?İyi geceler canım
yanii kötü oldu öylede içilmez ki !
Anladım canım denedin mi peki sen ? Yararı ne gibi varmış?Önerilen gunde 1 cay kasığı. Onu da aksam ve sabah bir bardak su ile yarım cay kasığı seklinde kullanmak. Yani birkaç litre değilde bir bardak icmek daha kolay olur
Çok şükür regl oldum canımMlytcım merak ettim seni ne oldu sonuç ?
Sevindim tatlımmm istemediğin içinÇok şükür regl oldum canım
Evet biraz az yedim dün sırf diyetten değil iştahım yoktu..bence de çok aç kalarak kilo verilmiyo versem bile kas kaybı oluyo bu çok yanlış. İki yıl önce diyetisyen eşliğinde 3 ayda 18 kilo verdim ve hiç aç kalmamıştım.yine aynı diyeti uygulamaya çalışacağım ama o zaman öğrenciydim bekardım şimdi iş ev çocuk olunca menüler o zamanki gibi hafif ve zamanında okamoto malesef..ama 75 i görmeden bu gruptan çıkmak yokCok az yemişsin. Birkaçınızın daha menüsünde aynı durumu gördüm. Bu sekilde kilo vermek cok sağlıksız arkadaslar. Hele ki bu tarz diyeti uzun süre devam ettiriyorsaniz..
Yeterli protein almazsanız kas kaybınız olur.
Bir de sabahki simit 250 ila 350 kalori arasında. Onun yerine cok daha besleyici seyler yenilebilir nacizane görüşüm
Evet kahvaltı geç olunca diyetin seyri değişiyo acıkmıyorum o kadarooo ne kadar az yemişsin.. ama kahvaltıyı geç yaptığın için acıkmamışsındıır..
Bende çok sevindim canım karnim belim ağrıdıgi için hiç bu kadar mutlu olmamistimSevindim tatlımmm istemediğin için
Anladım canım denedin mi peki sen ? Yararı ne gibi varmış?
ben kullandım ben de müthiş ödem yaptı.. görümcem de kullanıyordu zayıflmaya etkisi olmadıİngiliz karbonati kullanan ya da kullanmış olan var mı?
ne sonucuu diyecektim ki aşağıda gördümMlytcım merak ettim seni ne oldu sonuç ?
regl gecikmesiiiii... çok çok geçmiş olsun canımm..Çok şükür regl oldum canım
Sakın motivasyonunu kaybetme canım ben inanıyorum sen verirsinne olr yarın tartı yüzümüzü güldürsün yaa.. ptesi 70.3 tüm o zamandan beri tartılmadım, inşallah 69u görürüm.. eğer bu haftada vermediysem moralim çok bozulacak ve motivasyonum düşecek..
pazar günü kardeşimin nişanı var , inşallah moral bozucu laflar duymam insanlardan .. perşembeye kadar da annemlerdeyim giremeyebilirim kızlar ve umarım ordan kilo almadan döenrim
Canım bunlar nasıl karamsar laflar böyle! Vermediysen ne olacak bırakacakmısın diyeti ? Bu hafta gitmediyse haftaya gider stres yok cicimmmne olr yarın tartı yüzümüzü güldürsün yaa.. ptesi 70.3 tüm o zamandan beri tartılmadım, inşallah 69u görürüm.. eğer bu haftada vermediysem moralim çok bozulacak ve motivasyonum düşecek..
pazar günü kardeşimin nişanı var , inşallah moral bozucu laflar duymam insanlardan .. perşembeye kadar da annemlerdeyim giremeyebilirim kızlar ve umarım ordan kilo almadan döenrim
ama 2 lt suda berbattı 2 bardak suda tuzlu su gibi olur o yaÖnerilen gunde 1 cay kasığı. Onu da aksam ve sabah bir bardak su ile yarım cay kasığı seklinde kullanmak. Yani birkaç litre değilde bir bardak icmek daha kolay olur
Bende geldimm bi bakıyım dedim ders çalışıyorumda güremedim bugün pek..Hu huu ben geldim
Bende çokk yoğundum bugün işteBende geldimm bi bakıyım dedim ders çalışıyorumda güremedim bugün pek..
Napsin adam alsin tabi seviyor seni iste nazlan sende aprilimEşimde saolsun çok yardımcı olur! Aşkım gideyim alayım yok yok gidim alayım diye diye tepemde. Zaten ben kendimle boğuşuyorum o da bana kıyamaz alıcak hemen herkes haklı tabiii kendine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?