- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Çok güzel gidiyorsun ? Kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim. birde bugünün degil dünün menüsünü yazıyoruz su ve spor miktarini ekleyerek. Gecmis sayfalara göz atarsanız az cok nasil yazilacagini görürsünüz...biraz kendinizden bahsedermisiniz?
Hedef kilonu 73 diyemi kayda alayım? Az degilmi daha aşağıya ceksen :)Ben 48 yaşındayım. Boyum 1.67, kilom şu an 77.8. İki ay kadar önce 87 kg civarındaydım. İlk hedefim 73 kg. uzun vadede 67 kg olmak istiyorum.
Sitede eskilerdenim. Denizli'de yaşıyorum. Aslında Çanakkaleliyim. Kadınlar Kulübü ile tanışmam da bir zafıflama yolculuğuyla başlamıştı. O zamanlar 75 kilodan 60 kiloya düşmüştüm. Sonra bir rahatsızlık geçirdim, eskiler bilir. Bir çok sebebin birleşmesiyle 25 kilo aldım. Şimdi yeniden zayıflamaya çalışıyorum.
Hosgeldin tatlim sevin iste ne guzelllMerhaba kızlaaar listede yokum ama kilomu paylaşayım 95.5 ile başladım bugün sabah tartıldım gözlerime inanamadım 93.2
Gecmis olsun hosgeldiniz kurallari zaten biliyorsunuzdur belki ufak tefek degisiklikler olmustur, her gun bi onceki gunun menusunu ve sporu paylasiyoruz cumalari bildirimBen 48 yaşındayım. Boyum 1.67, kilom şu an 77.8. İki ay kadar önce 87 kg civarındaydım. İlk hedefim 73 kg. uzun vadede 67 kg olmak istiyorum.
Sitede eskilerdenim. Denizli'de yaşıyorum. Aslında Çanakkaleliyim. Kadınlar Kulübü ile tanışmam da bir zafıflama yolculuğuyla başlamıştı. O zamanlar 75 kilodan 60 kiloya düşmüştüm. Sonra bir rahatsızlık geçirdim, eskiler bilir. Bir çok sebebin birleşmesiyle 25 kilo aldım. Şimdi yeniden zayıflamaya çalışıyorum.
Iyiyiz tatlim sen neler yapiyorsun kaybolan sensin nasil gidiyor hayattkızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
güncel kilo 83.4 giden 1 kilo***1.TAKIM 413.ETAP***
Sosyestetik (56.9//////%)
ApriL_2007 (78.5//////%)
ispanyol (70.6//////%)
michi (59.4/58.7/0.7/%1.2)
gunessel (84.4//////%)
mlyt (74.1//////%)
Burcu_87(70.5//////%)
TuTii (62.5/////%)yeni üye 25 Nisan başlangıç kilo:62,5 hedef kilo:55
Alsosprach Zarahustra (73.6///////%)yeni üye 27 Nisan başlangıç kilo:73.6 hedef kilo:60
Erva147 (84.1//////%)yeni üye 30 Nisan başlangıç kilo:84.1 hedef kilo:60 ( 1.takım 175.etapda kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
1. Takim ortalamasi : %
merhaba cnm olurmu hiç öyle şey tekrar hoşgeldin herzaman online olamayabiliyoruzneden kimse benim yazdıklarıma cevap yazmıyor böyle nasıl motive olup birbirimize destek olucaz ben yeni olduğum için mi yazılanlar dikkate alınmıyor
en son eklicem canımmmAprilcim sen kendini eklememis misin ben mi kacirdim? Kizlarrr bildirimler nerdeee
bende aksam geneldee daha musaitim ama gelen olmayabilir karşılasinca seviniyorummerhaba cnm olurmu hiç öyle şey tekrar hoşgeldin herzaman online olamayabiliyoruz
malum kimimiz çalışıyor kimimiz ev hanımı fırsat buldukça giriyoruz
genelde akşamdan sonra herkes işini gücünü bitirince giriyor
eğer bi sorun varsa seve seve yanıtlarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?