Bak işte! Tamda bunu diyecektim istenirse başlanır kim seni tutar ki ? Sen yap canım spor çok iyi bakk bizler burada en çok spor sayesinde kilo verdikTelefondan giriyorum. Laptop var ama evde bağlantım yok. Leslie filan yapılabilirdi.
Dvd ile pilatese başlamıştım yeniden başlayabilirim
İmkan yok degil aslında
HoşgeldinnMerhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Lütfen beni de aranıza kabul edin.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz!
canım hergün tartılma ok yasak zaten takımda...Bir şey sorabilir miyim? Ben mesela bir gün tartıldığımda hep kilom değişiyor azalma değil bir azalıp artıyor bazen uzun süre sabit kalıyor bu doğal mı?
Mesela bir süre 78.9dum tartıldığımda 78.6 ondan sonraki gün 78.3, 78.1 ve 78.5 çıktım her gün tartıldım bu drum yüzünden
Canım cokk güzel menünBu gün menüm
Kahvaltı 2 d ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
söğüş sebze
küçücük bir parça bitter çikolata ( regl dönemim yaklaşıyor)
Ara Süt, 7 badem
Öğle 5 yk kıymalı taze fasulye yarım dilim ekmek
Ara yoğurt içine meyve doğradım ve sonra yine acıktım bir salatalık yedim
yarım avuç leblebi
Akşam 1 dilim ekmek ve menemen ( 1 yumurtalı)
30 dk bisiklet.
Başlangıç kilom 77.9
Kızlar dikkat!
Bir akşam toplantı yapalım herkes burda olsun günüde 17 mayıs pazar akşamı saat 20:00
Herkes için uygun mu?
Merhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Merhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Bu hafta 600 gram almışım düzenim alt üst oldu bu hafta... Çok üzgünüm telagi edeceğim söz veriyorum kampa aldım kendimi affettircem kendimi söz veriyorum...TuTii sen kg almis gözükosun gecen hafta 61.1 di kilon ? Acil cvp bekliyorum ...
Ama sen kızınca ben çok üZülüyorumMaleseff yeni iki üye vardı deneme süresinde olan birisi kg almış, birisi bildirimde bulunmadı o yüzden listede yoklar bilginize !
Uygun banaKızlar dikkat!
Bir akşam toplantı yapalım herkes burda olsun günüde 17 mayıs pazar akşamı saat 20:00
Herkes için uygun mu?
Hoşgeldin canımmm aramıza kabul etmek ne demek april seni seçmişse bizdensindir zatenMerhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Aramıza Hoşgeldin canımmmHosgeldin canım. Ben de yeniyim. Beraber vericez hic merak etme
Bu gün menüm
Kahvaltı 2 d ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
söğüş sebze
küçücük bir parça bitter çikolata ( regl dönemim yaklaşıyor)
Ara Süt, 7 badem
Öğle 5 yk kıymalı taze fasulye yarım dilim ekmek
Ara yoğurt içine meyve doğradım ve sonra yine acıktım bir salatalık yedim
yarım avuç leblebi
Akşam 1 dilim ekmek ve menemen ( 1 yumurtalı)
30 dk bisiklet.
Başlangıç kilom 77.9
Kesinlikle!Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz lutfen alinganlik yapmayin nasilsiniz keyifler nasill??
gidecek bitecek o kilolar kızlarHosgeldin canım. Ben de yeniyim. Beraber vericez hic merak etme
tamam kızmamBu hafta 600 gram almışım düzenim alt üst oldu bu hafta... Çok üzgünüm telagi edeceğim söz veriyorum kampa aldım kendimi affettircem kendimi söz veriyorum...
Ama sen kızınca ben çok üZülüyorumHaftaya söz veriyorum düzelticem durumu bi daha böyle olmucak sööözz Kızma yeterki ceza olarak bu hafta sonu kendimi tüm boş zamanlarımda spora adıcam.. Ama bişey söyliyimmi kilom böyle ama incelsiğimi hissediyorum hep spor sayesinde
Uygun bana
yulaf ezmesi hiç denemedim , denicem...Menün güzel. Başlangıçta ogun aralarında acikma olabiliyor evet. Salatalikla iyi telafi etmissin ama daha tok tutması icin yulaf ezmesi kullanabilirsin yogurdunla
Kim geldi ? Tamam canım ama uğrayabilirsen pazar akşamı 20 de burda ol ok toplantı varSelam kızlar misafirim var giremiyorum 2 gün bende kalicaklar ugrayamazsam kusura bakmayın olurmu
İnşallahBu esnada takıma yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepinizinşallah hep beraber vericez o kiloları
Iyiyim canim ne yapayim ben de disardaydim spora gittim bugunKesinlikle!
Ben iyiyim şükür eve geldim 22dehep bir koşuşturmacadayım ne olsun ordan orayaaa. Sen nasılsın kuşumm?
gidecek bitecek o kilolar kızlar
tamam kızmamtabi birazcık da haftaya versende listeye alsak dimi seni de. Boşunamı oluyor bu emekler diye kızıyorum en az benim kadar heyecanlansanız sevinirim , sevinirsiniz
yulaf ezmesi hiç denemedim , denicem...
Bende öptüm canım annemler hafta sonu suprizi yapmışlar diyet dışına cikmadim onlarda alıştılar artık ye ye demiyorlarİnşallahsende misafirle yeme hee , öpüyorum senii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?