Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Lütfen beni de aranıza kabul edin.

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz!

Bu gün menüm

Kahvaltı 2 d ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
söğüş sebze
küçücük bir parça bitter çikolata ( regl dönemim yaklaşıyor)

Ara Süt, 7 badem

Öğle 5 yk kıymalı taze fasulye yarım dilim ekmek

Ara yoğurt içine meyve doğradım ve sonra yine acıktım bir salatalık yedim

yarım avuç leblebi

Akşam 1 dilim ekmek ve menemen ( 1 yumurtalı)

30 dk bisiklet.

Başlangıç kilom 77.9

Telefondan giriyorum. Laptop var ama evde bağlantım yok. Leslie filan yapılabilirdi.

Dvd ile pilatese başlamıştım yeniden başlayabilirim

İmkan yok degil aslında
Bak işte! Tamda bunu diyecektim istenirse başlanır kim seni tutar ki ? Sen yap canım spor çok iyi bakk bizler burada en çok spor sayesinde kilo verdik
Sen en kısa zamanda ufak ufak başla evde ne yapılabiliyorsa hiçmi bisey bulamadın ip atla kuzum

Bir şey sorabilir miyim? Ben mesela bir gün tartıldığımda hep kilom değişiyor azalma değil bir azalıp artıyor bazen uzun süre sabit kalıyor bu doğal mı?
Mesela bir süre 78.9dum tartıldığımda 78.6 ondan sonraki gün 78.3, 78.1 ve 78.5 çıktım her gün tartıldım bu drum yüzünden

Hoşgeldinn sanırım daha önce takımlarda yarışmışlığın var hangi takımdaydın?
İlk önce belirtmek isterim ki üç hafta deneme süremiz var sonrasında eğer karşılıklı uyum ve motive sağlanırsa takım listesinde olcaksın.
İlk haftalar takıma uyumun sağlamak açısından sen yine dünün menüsünü su ve spor miktarını her gün paylaşacak ve her cuma kilo bildirimi yapacaksın.listeye dahil olunca tabi dahada ciddi adımlar atman gerekecek tam konsantre olmuş bir sekilde başlamanı dilerim.
Ben kaptan yardimcisiyim sosyestetik kaptanımız istedigini cekinmeden burdaki herkese sorabilirsin...

canım hergün tartılma ok yasak zaten takımda...

Canım cokk güzel menün sadece su miktarını ve her yediginin miktarini daha aciklayici yaz bide dünün menüsü olacakk ok

Kızlar dikkat!

Bir akşam toplantı yapalım herkes burda olsun günüde 17 mayıs pazar akşamı saat 20:00
Herkes için uygun mu?

Benim için uygun hatırlatma alarmı kurayım biraz unutkanım da

Hoşgeldin yaşlarımız yakın bırbırıne bende 16 yaşındayım sen şuan üniversiteye gidiyosun dimi

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz lutfen alinganlik yapmayin nasilsiniz keyifler nasill??

Hosgeldin canım. Ben de yeniyim. Beraber vericez hic merak etme

TuTii sen kg almis gözükosun gecen hafta 61.1 di kilon ? Acil cvp bekliyorum ...
Bu hafta 600 gram almışım düzenim alt üst oldu bu hafta... Çok üzgünüm telagi edeceğim söz veriyorum kampa aldım kendimi affettircem kendimi söz veriyorum...
Maleseff yeni iki üye vardı deneme süresinde olan birisi kg almış, birisi bildirimde bulunmadı o yüzden listede yoklar bilginize !
Ama sen kızınca ben çok üZülüyorum Haftaya söz veriyorum düzelticem durumu bi daha böyle olmucak sööözz Kızma yeterki ceza olarak bu hafta sonu kendimi tüm boş zamanlarımda spora adıcam.. Ama bişey söyliyimmi kilom böyle ama incelsiğimi hissediyorum hep spor sayesinde
Kızlar dikkat!

Bir akşam toplantı yapalım herkes burda olsun günüde 17 mayıs pazar akşamı saat 20:00
Herkes için uygun mu?
Uygun bana

Hoşgeldin canımmm aramıza kabul etmek ne demek april seni seçmişse bizdensindir zaten Beraber vericez kiloları hiç merak etme
Aramıza Hoşgeldin canımmm

Menün güzel. Başlangıçta ogun aralarında acikma olabiliyor evet. Salatalikla iyi telafi etmissin ama daha tok tutması icin yulaf ezmesi kullanabilirsin yogurdunla

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz lutfen alinganlik yapmayin nasilsiniz keyifler nasill??
Kesinlikle!
Ben iyiyim şükür eve geldim 22de hep bir koşuşturmacadayım ne olsun ordan orayaaa. Sen nasılsın kuşumm?
gidecek bitecek o kilolar kızlar

tamam kızmam tabi birazcık da haftaya versende listeye alsak dimi seni de. Boşunamı oluyor bu emekler diye kızıyorum en az benim kadar heyecanlansanız sevinirim , sevinirsiniz

Menün güzel. Başlangıçta ogun aralarında acikma olabiliyor evet. Salatalikla iyi telafi etmissin ama daha tok tutması icin yulaf ezmesi kullanabilirsin yogurdunla
yulaf ezmesi hiç denemedim , denicem...

Selam kızlar misafirim var giremiyorum 2 gün bende kalicaklar ugrayamazsam kusura bakmayın olurmu

Bu esnada takıma yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz inşallah hep beraber vericez o kiloları

Iyiyim canim ne yapayim ben de disardaydim spora gittim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…